maanantai 15. syyskuuta 2014

Enemmän on enemmän

Aloin perjantaina meikkaamaan ajatuksena tehdä jokin värikäs meikki. No, lopputuloksena oli kullan, mustan ja ruskean sävyinen meikki, joka monelle "normaalille" ihmiselle olisi varmaan vahva juhlameikki. Kosmetiikkaan hurahtaneilla on toisinaan vähän eri standardit meikkien vahvuuksien suhteen, ja itsekin olin tällä meikillä ihmisten ilmoilla kaupassa käynnin verran :D

Kameran käytössä on vielä opettelua, mutta ainakin kuvissa on jo paremmat värit ja todellisuutta hyvin vastaava värien syvyys. Lisäksi kuvien tarkkuus kestää näiden isompien kuvien käytön. Kuvat ovat turhan lämpimiä sävyltään, mikä onkin aikamoinen ongelma hämärässä asunnossani, jonne tulee eniten valoa alkuillan lämpimän auringon paistaessa. Ylempi kuva otettu epäsuorassa luonnonvalossa sisällä ja alempi parvekkeella lähes suorassa auringon valossa.

Meikissä käytetty:

Too Faced Shadow Insurance, MUS Stay in Shape & Tri Brow Color, Dermosil eyebrow pencil medium, IsaDora Flashing Volume Mascara, IsaDora Inliner Kajal Blonde

Luomivärit:

Sleek Flesh,Pillow Talk & Noir, Inglot M363, Fyrinnae Shenanigans & Polar Bear

Joskus enemmän on vain enemmän ja meikkikin saa olla tummahko keskellä päivää kauppareissulla. Vai mitä mieltä olette?


Briefly in English: My make up from friday. I wanted to do a colourful look and somehow the outcome was a gold, black and brown toned make up. Not so colourful :D This would probably be a quite dark evening make up for most "normal" people, but I wore it to grocery store. Sometimes more is more and the standards of a beauty blogger deviate from other people ;)

Meikissä käytetyt tuotteet ostettu itse. Tietääkseni kaikki mainitut merkit ovat eläinkokeettomia!
Products used are purchased by me. As far as I know all the brands mentioned are cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Ehdottomasti tummia meikkejä enemmän katukuvaan! ^_^ Myönnän, että saatan välillä päivän ainoaa ulospoistumisreissua varten laittautua tunninkin... :D Olenpahan nättinä, kun käyn lähikaupassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! Suomalaiset voisivat vähän rohkaistua meikkaamisen suhteen :)
   Mää saatan myös hyvin laittautu tunnin kaupassa käyntiä varten, jos vaan huvittaa. Sitten vastapainoksi voin kyllä käydä ilman meikkiäkin, jos ei vaan jaksa laittautua.

   Poista
 2. Jep, kävelylenkille läheiselle harjulle esimerkiksi tuulipuvussa (kyllä, käytän sellaista, on oikein kätevä viilentyvään iltaan) saatetaan meikata hyvinkin hienosti, vaikka kesällä silmämeikki jää kaiken lisäksi usein aurinkolasien taakse. Silloinhan voi kokeilla jotain hurjaa tai testata vaikka meikkivoiteen kestoa. (Okei, lenkki sisältää myös aina pistäytymisen munkkikahvilaan, mutta muutkin siellä ovat enimmäkseen ulkoiluvaatteissa.)

  Lähikaupassa (joka on muuten Sokos) tai muuten kaupungilla saatetaan sitten liikkua meikittäkin, jos on tullut hiukkaisen kiire lähtiessä... :D No pohjameikin tosin pyrin aina tekemään, edes laittamaan BB-voiteen, jos olen pitempään menossa, ihan vain ihon suojaamisen/hoitamisen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Aina ei mee meikkauskuviot ihan loogisesti, mutta onneksi ei tarvikaan mennä! Sun lenkit kuulostaa hyviltä :P

   Poista