torstai 12. helmikuuta 2015

Kulmat kuosiin!

Nyt on aika tarkastella suorastaan hypetettyä kulmakarvatuotetta Anastasia Beverly Hillsiltä. Anastasiahan on tunnettu erityisesti kulmakarvatuotteistaan, joita löytyy useassa eri muodossa. Erikoisinta valikoimassa lienee Dipbrow Pomadet. Dipbrow't ovat voidemaisia kulmakarvavärejä, jotka levitetään siveltimellä. Ne ovat vedenkestäviä ja niiden luvataan pysyvän myös rasvoittuvalla iholla tai vaikka kuumissa ja kosteissa oloissa.
Hehkutin Dipbrow Pomadea jo viime vuoden suosikkeja listaavassa postauksessani ja olen edelleen hyvin vakuuttunut tuotteesta. Oma sävyni on Blonde, joka purkissa ja suoraan iholle swatchattuna näyttää pelottavan kellertävältä ja lämpimältä, mutta ainakin omissa kulmissani onkin enemmän viileä ja itseasiassa hyvin lähellä hiustyveni sävyä. 

Anastasia Beverly Hills on amerikkalainen yritys. Olen jo aiemmin arvostellut täällä blogissa merkin luomiväripaletin. Anastasian valikoimaan siis kuuluu monenlaisia meikkituotteita, mutta kuuluisimpia ovat eri kulmatuotteet ja nykyään myös suosittu varjostusväripaletti. Kulmakarvojen meikkaamiseen merkillä löytyy kyniä, puuterimaisia tuotteita, tussi, geeli sekä nämä Dipbrow Pomadet. 
Voidemaisia Dipbrow Pomadeja taitaa nykyisin löytyä 11 eri sävyssä. Blonde on näistä vaalein ja tummuuksia löytyy tästä aina lähes mustaan sävyyn. Blonde ei ole supervaalea, mutta sävyn tummuutta voi hieman säätää käyttämällä sitä kevyemmin. Sävyyn vaikuttanee myös oma ihon ja omien kulmakarvojen sävy. Swatchikuvista näkee miten paljaalla ihollani Blonde on melko kellertävä vaaleanruskea. Kulmissani sävy on kuitenkin selvästi viileämmän näköinen. Kaikki postauksen kuvat on otettu luonnonvalossa. Lazy Dynamiten Nekku on swatchannut useita eri Dipbrow sävyjä ja One of Beauty's Daughters -blogissa Henna kirjoitteli vasta tästä samasta Blonde sävystä.


Dipbrow purkissaan. Malttamaton bloggaaja ei saanut kuvattua tuotetta ennen testaamista.

Dipbrow Pomadea on mielestäni melko helppo käyttää, vaikka toki minullakin on vielä opeteltavaa. Olen tottunut värittämään kulmani sivellintä käyttäen, joten jos on esimerkiksi tottunut vain kyniin, niin värin käyttö voi vaatia hieman enemmänkin opettelua. Varsinkin aluksi kannattaa ottaa väriä vain hyvin vähän siveltimeen ja lähteä varovaisesti rajaamaan kulmia ja sitten värittämään niitä. YouTubesta löytää helposti myös erilaisia tutoriaalivideoita värin käytöstä. Siveltimeksi Dipbrow'lle suosittelen melko pientä ja napakkaa, viistoa sivellintä. Oma siveltimeni saisi olla vähän napakampi ja ostoslistallani onkin parempi sivellin, jolla uskon saavani lopputuloksesta vielä paremman. Anastasia suosittelee käyttöön merkin omaa sivellintä #12, ja olen siitä kuullutkin tosi paljon kehuja. 


Kulmissani sävy on selvästi viileämmän näköinen kuin purkissa tai paljaalla iholla. Hyvällä siveltimellä saisi skarpimpaakin jälkeä!

Dipbrow'n tosiaan luvataan olevan vedenkestävä. Minullahan on rasvoittuva kasvojen iho ja erityisesti otsani rasvoittuu päivän aikana voimakkaasti. Dipbrow on minulla kyllä täyttänyt lupauksensa ja pysynyt paikoillaan koko päivän ajan. Tiedän, että kaikilla Dipbrow't eivät ole pysyneet näin hyvin, joten oma ihon kemia kyllä vaikuttaa, eikä tämän pysyminen juuri sinulla ole 100% varmaa. Tämä tosin pätee aikalailla kaikkiin tuotteisiin, eikä mikään tuote toimi satavarmasti kaikilla ihmisillä. 
Olen todella tyytyväinen Anastasia Beverly Hillsin Dipbrow Pomadeen. Lopultakin minulla on kulmatuote, joka riittää yksinään ongelmakulmieni meikkaukseen. Luulen myös, että saan värillä vieläkin parempia tuloksia, kunhan opettelen tuotteen käyttöä vielä lisää ja saan paremman siveltimen. Uskallan suositella Dipbrow Pomadea oikeastaan kaikille, se sopii sekä runsaille että harvemmille kulmille ja sävyskaala on hyvä!
Anastasia Beverly Hillsiä myy Suomessa Kicks, netistä sitä voi tilata ainakin BeautyBayltä ja Cult Beautystä.

Mikä on sinun luottotuotteesi kulmille?

Briefly in English: Finally it's my time to review this cult product! Anastasia Beverly Hills is known for their brow products and the most unique one is the Dipbrow Pomade. 
Dipbrow is a cream product for eyebrows. I think there's 11 shades of Dipbrow nowadays, so there should be a shade for everyone. I use the shade Blonde. It looks very yellow-y in the jar and on bare skin, but once I apply it to my brow it looks cooler and is very close to the colour of the root of my hair. I think that the tone of your skin and the natural colour of your brows affect the colour quite a bit.
To me the Dipbrow Pomade is pretty easy to use, but I'm used to applying colour to my brows with a brush. If you've only used pencils, it might take a bit of time to get used to the technique of applying colour with a brush. I suggest you start carefully and use a good quality, small angled brush. Anastasia recommends their own brush #12 and I've heard it's really good. 
Dipbrow Pomades are supposed to be waterproof and for my oily skin it has worked very well and stayed all day. I know some people with oily skin have had problems with the staying power, but I have not, eventhough my skin is very oily. I guess it depends on your skin chemistry.
I would recommed Dipbrow Pomades to everyone. They work for all types of eyebrows and the shade selection is great. I'm happy to finally have a brow product that works by itself for my troublesome brows!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Anastasia Beverly Hills ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Anastasia Beverly Hills is cruelty free!

6 kommenttia :

 1. Mä oon harkinnut pitkään juuri Blonde-sävyn tilaamista, mutta pelännyt sen olevan liian lämmin. Nyt uskallan pistää kyseisen tuotteen tilaukseen, jee!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua vähän etukäteen pelotti myös, että tuo ois liian lämmin, mutta ei onneksi ollut! Toivottavasti tuut tykkäämään tuosta :)

   Poista
 2. Nyt muakin on alkanut himottamaan nää, kun moni on näitä esitellyt. :D Tosi nättiä jälkeä, sellaista pehmoista, mutta intensiivistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä saa mun mielestä monenlaista jälkeä ihan käyttötavasta riippuen, eli siinäkin mielessä tosi monelle sopivia :)

   Poista
 3. Tätä ois kyllä kiva kokeilla! Armanilla on muuten hyvin samantyyppinen tuote, Eyes & Brows, joka vaikutti kivalta kun mulle tehtiin meikki sillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä testaamaan! Taitaa olla tän tyyliset kulmatuotteet nyt nousussa, Illamasqualla on myös jokin tän tyyppinen ja jos en ihan väärin muista niin Too Facedilla kans.

   Poista