sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Lisää Deep Steepiä

Kirjoitin jo tammikuun puolella Deep Steepin mainiosta jalkavoiteesta ja viime vuoden suosikkilistauksessa mainitsin saman merkin vartalovoit. Kyseiset vartalovoit ovat sen verran loistavia, että palaan niihin nyt omassa postauksessa vielä vähän tarkemmin. 
Deep Steep Body Butterit, eli vartalovoit, ovat täyteläisiä ja todella kosteuttavia vartalovoiteita. Merkiltä löytyy myös vähän kevyemmät vartaloiteet Body Lotionit, mutta itse valitsin suosiolla täyteläisemmät voit kokeiluun ainakin näin talvella. Kesän tullessa saatan tilata kokeiltavaksi myös kevyemmän voiteen. 
Tuoksuvaihoehtoja voiteista löytyy useita ja itse olen kokeillut tähän mennessä kaksi, tangerine - melon ja brown sugar - vanilla. Näistä ehdoton suosikkini on hedelmäinen ja pehmeän makea tangerine - melon. Brown sugar - vanilla oli jotenkin vähän parfyymisen oloinen, eikä niin pehmeän vaniljainen kuin odotin. Passion fruit - guava voisi olla seuraavaksi testattava tuoksu tai ehkä honeydew - spearmint?
Tuoksut ovat melko voimakkaita ja säilyvät ihollakin jonkin aikaa, joten kovin tuoksuherkille nämä eivät ehkä ole parhaita. Itse en enää huomaa voiteen tuoksua iholtani tunnin tai parin päästä levittämisestä.

Deep Steepin vartalovoit ovat koostumukseltaan paksuja ja täyteläisiä, joten ne vaativat hieman työstöä iholla. Kun voiteen on levittänyt ja hieronut hyvin ihoon, se kuitenkin imeytyy kohtuu nopeasti. Iho pysyy näiden jäljiltä pitkään kosteuttuna, ja minun ei ole tarvinut tänä talvena kärsiä kutiavista sääristä juuri ollenkaan. Melkoisia talvi-ihon pelastajia siis. Voiteiden raaka-aineista löytyy mm. karitevoita ja kaakaovoita.


Brown sugar - vanilla vartalovoin INCI.


Voimakkaat, joskin hyvät, tuoksut voivat olla joillekin liikaa, mutta muuten en löydä Deep Steepin vartalovoista mitään moitittavaa. Kehuinkin jo merkin kauniita pakkauksia aiemmassa postauksessa ja luonnolliset raaka-aineet ovat aina plussaa.  Hinnallakaan näitä ei ole pilattu sillä iHerbistä vartaloit löytyy hintaan 7,96$/177ml (n. 7€) ja kotimaisesta OrganicYousta näitä voi tilata hintaan 14,90€.


Briefly in English: I wanted to get back to Deep Steep's Body Butters that I mentioned earlier in my last years favourites post. These natural body butters saved my skin this winter.
Deep Steep also has lighter Boby Lotions, but I choose to try the Body Butters for my dry skin. These butters have a thick, rich consistency, wich keeps my skin moisturised for a long time. All of the ingredients are natural and include shea butter and cocoa butter. 
Deep Steep has a variety of yummy and exciting scents for their products. So far I've tried two, tangerine - melon and brown sugar - vanilla. Tangerine - melon is my favourite and it's a lovely soft and sweet fruit scent. The brown sugar - vanilla was a little bit perfume like and not as soft vanilla scent as a expected. Next I could try passion fruit - guava or maybe honeydew - spearmint?
The scents might be too much for those sensitive to strong scents, but otherwise I can't find any flaws from these body butters. I love the packaging desing and the natural ingredients and these are reasonably priced too. You can buy these from iHerb for 7,96$/177ml.

Tämän postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Deep Steep ei käytä eläinkokeita!
Products in this post were purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Deep Steep is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. En ole kokeillu mutta harkinnu kyllä varsinki sitä jalkavoidetta.Suomalainen cosmerya myy kyseistä merkkiä,mutta toki hinta vähän korkeampi täällä suomessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, kun vinkkasit tuosta Cosmeryastakin, tosin siellä valikoima näytti aika suppealta. Tuolta OrganicYousta löytyy isompi valikoima, jos Suomesta haluaa tilata.
   Se jalkavoidekin on ihana! Luulen, että Deep Steepillä oikeestaan mikä tahansa on kokeilemisen arvoista :)

   Poista
 2. Tää tuoksuu varmasti ihanalle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tangerine - melon on ainakin aika varma valinta, jos tykkää yhtään hedelmäisistä tuoksuista :)

   Poista