perjantai 13. huhtikuuta 2012

Uudet kiillot, uudet himotukset...

Venomous Cosmetics pukkaa markkinoille jatkuvasti upeita uusia värejä huulikiilloistaan. Useat VC:n tuotteista tulevat myyntiin vain rajoitetuksi ajaksi, joten jos haluaa juuri tietyt värit, ne kannattaa tilata heti. Tosin omistaja on kertonut, että hänelle jää usein värejä jäljelle sen jälkeen kun kokoelma poistuu virallisesti myynnistä, joten poistuneita värejä on mahdollista saada tilattua laittamalla omistajalle sähköpostia.

Tällä hetkellä myynnissä on kaksi keväistä kokoelmaa ja juuri myyntiin tullut Dr. Seussin inspiroima kokoelma. Butterfly Garden kokoelmassa on vain Lip Poison -huulikiiltoja ja niitä myydään yksittäin normaalilla 6$ (n. 4,60e) hinnalla tai useampia värejä tilatessa alennettuun hintaan. Itse en taaskaan voinut vastustaa suosikkikiiltojeni kutsua vaan tilasin kaksi BG -kokoelman sävyä yhteishintaan 10$ (n. 7,65e). 

Minulla on paha tapa ostella aina samantyyppisiä värejä niin huuli- kuin silmämeikkien osalta, mutta tällä kertaa halusin ostaa jotain vähän erillaista. Väreiksi valikoitui korallinen pinkki Hibiscus ja violetin sävyinen Orchid. Tuttuun tapaan mukana tuli kaksi ilmaista näytettä, jauheluomivärit Drunken Mentor ja The Hob.
Ylhäällä Hibiscus, alla Orchid. Kuvattu luonnonvalossa.

Yllätyksekseni huulikiillot eivät olleet koostumukseltaan samanlaisia kuin aiemmat Lip Poisonini. Nämä olivat enemmän tavallisen huulikiillon tuntuisia, tosin kosteuttavamman oloisia. Kiillot tuntuvat huulilla todella pehmeiltä levitettäessä ja ovat melko tahmaisia oltuaan huulilla hetken. Värit eivät ole myöskään yhtä peittäviä kuin aiemmat värini, mutta hyvin pigmenttiä näissäkin on. Pelkäsin vähän, että Orchid ei sovi minulle, mutta yllätyin iloisesti ja väri on näistä kahdesta suosikkini. Sävy muistuttaa minua mustikan tekemistä tahroista, jotka ovat punaisempia kuin itse marjat, mutta joissa on selvä sininen vivahdus. Hibiscus olisi voinut olla mielestäni enemmänkin korallin sävyinen ja vähän peittävämpi. Kaunis sävy kevääseen Hibiscus kuitenkin on ja kerrostamalla saa voimakkaamman värin kuin yllä olevassa kuvassa. Huulikiiltojen sävyt näyttävät muuten oikeammilta alla olevassa keinovalokuvassa kuin luonnonvalokuvassa!


Ylärivissä Drunken Mentor ja The Hob luomivärit, alla huulikiillot Hibiscus ja Orchid. Vasemmalla luonnonvalo, oikealla keinovalo.

Tracy on ilmeisesti telepaattisesti tietoinen rakkaudestani violetteihin luomiväreihin :) Sain siis kaksi violettia näytettä. Drunken Mentor on näistä vaaleampi sinivioletti, jossa on pientä vaaleaa kimalletta. The Hob on tumma, melkein sininen violetti, joka on lähes matta. Jotain pientä kimallusta The Hobissakin kuitenkin oli. Molemmat luomivärit ovat mielestäni jo edesmenneestä The Hunger Games -kokoelmasta, mutta kuten alussa mainitsin vanhojenkin kokoelmien värejä on usein saatavilla. Swatcheissa luomivärejä pohjustaa tuttuun tapaan Pixie Epoxy.


Suosittelen Venomous Cosmeticsia edelleen kaikille. Rakastan erityisesti  yrityksen huulikiiltoja ja asiakaspalvelu on aina loistavaa. Kannattaa katsastaa juuri myyntiin tullut Tongue Twisters (Dr. Seuss) -kokoelma, sillä sävyt ja niiden nimet ovat mahtavia. En itse käytä kovin erikoisen värisiä huulimeikkejä, mutta kokoelman tummansininen Never-ending Night in Na-Nupp -huulikiilto näyttää ihan uskomattomalta (katsokaa vaikka huuliswatchi VC:n Facebook -sivulta!). Lisäksi himoitsen Truffula Tuftia sekä Spring Has Sprung -kokoelman Peaceful Peony ja Radiant Rose -kiiltoja. The Yink Who Winks and Drinks Pink Ink -kiillon haluaisin ihan vain jo nimen vuoksi, kuvittelen vain tilannetta kun olisin ottanut pari drinksua ja yrittäisin sanoa tuon nimen...

Loppuun vielä muistutus arvonnasta!! Osallistumisaikaa sunnuntaihin klo 23.59 asti, eli vielä ehtii hyvin mukaan ;)


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Venomous Cosmetics ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Orchid on tosi kaunis sävy.Mutta valitettavasti Tylyn hampaita ei tuo siniseen taittuminen imartele =/ Ennen (siis kauan aikaa sitten kun olin oikeasti nuori) rakastin kaikkia violetin sävyjä huulillakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun hampaat taas ei kestä joitain pinkin sävyjä, vaikka ihan suht valkoset ovatkin. Orchidin kans ei oo hampaitten suhteen ollut ongelmia. Mää pelkäsin ettei siniseen taittavat värit vaan yleisesti sovi mulle huulille, mutta ehkä en oo vaan kokeillut niitä juurikaan aiemmin :)

      Poista