perjantai 20. huhtikuuta 2012

Uusi meikinpohjustaja testissä

Fyrinnaen meikinpohjustusvoiteeni vetelee viimeisiään ja siksi olen jo jonkin aikaa miettinyt, mitä pohjustajaa kokeilisin seuraavaksi. Olin jo päättänyt kokeilla Lumenen Beauty Base Matifying and Retexturising Primeria, kun Anttilan kuvastosta sattui silmiini uusi meikkisarja Elite Paris. Kyseessä on Elite -mallitoimiston meikkisarja ja se oli ostohetkellä tutustumistarjouksessa Anttilassa. Käsittääkseni kaikista Eliten tuotteista saa edelleen plussakortilla -15%, ihan varma en ole onko tarjous vielä voimassa.

Sarjan tuotteet näyttivät olevan suht edullisia normaalihinnoillakin. Ostin kokeiluun Just Perfect -meikinpohjustajan, jonka normaalihinta on 12,90e/30ml, tarjoushinta 10,90e. Edellä mainittu Lumenen pohjustaja olisi maksanut 13,45e/25ml. Hakusessa oli meikinpohjustaja joka erityisesti tasoittaisi ihoa ja mielellään auttaisi meikkiä pysymään pidempään. Elitellä taisi olla jopa kahta muutakin meikinpohjustajaa, mutta Just Perfect vaikutti sopivimmalta minun tarpeisiini.

Pakkaukset

Just Perfect on läpinäkyvää geelimäistä ainetta, joka tuntuu iholle levitettyvä samettiselta. Geeli on vähän ohuempaa kuin esimerkiksi Lumenen edellä mainittu tai L'oréalin pohjustaja. Tuote tuoksuu miellyttävälle eikä liian voimakkaasti, kasvoille levitettynä tuoksua ei edes huomaa. Paketissa luvataan iholle mattapintaa, sileyttä ja kosteutusta. Tuotetta voi käyttää yksinään häivyttämään ihohuokosia ja juonteita tai meikin alla antamaan tasainen ja kestävä meikkipohja.

Ensimmäiseksi tuotteesta huomaa samettisen tunteen sitä levitettäessä. Huokosien häivytystä en juurikaan havaitse pelkän pohjustajan jälkeen. Itse käytän BB -voidetta meikkipohjana ja se on levittynyt hyvin Just Perfect -pohjustajan päälle. Geeli imeytyy ihoon hetkessä, joten meikkivoiteen voi levittää samantien. BB -voiteen levityksen jälkeenkin laajenneet ihohuokoseni ovat yhä näkyvillä, juonteita minulla ei juurikaan ole peiteltävä. Vaikka ihohuokoset ovat yhä nähtävissä tuntuu meikkipohja kuitenkin olevan hieman tasaisempi kuin aiemmin, jotain tasoitusta pohjustaja siis tekee. Itse huomaan eron parhaiten kun laitan poskipunan. Koska ihoni on epätasainen, näyttää poskipuna usein vähän "sotkuiselta" kasvoillani, mutta pohjustajan kanssa jälki on siistimpää. Muutaman tunnin päästä meikkaamisesta iho näyttää edelleen hyvältä, meikki on paikoillaan ja iho ei juurikaan kiiltele (ihan täysin mattaa pohjaa en edes halua). Suunnilleen normi työpäivän verran pohjustaja tuntuu pitävän meikkipohjan ihan siistinä.


Vasemmalla klöntti pohjustajaa kämmenselällä  ja oikealla sama levitettynä. Vähän voi ihon juonteiden nähdä tasoittuneen!

Yhteenvetona minulle jäi ihan hyvä kuva Eliten Just Perfect -meikinpohjustajasta. Hinta on edullinen, halvempi kuin muut markettikosmetiikan pohjustajat. Tuote on tuntunut toimivan minulla hyvin. Parempi häivytys huokosille olisi ollut toivottavaa, mutta jälki oli kuitenkin ihan mukavaa, sillä ihoni näytti tasaisemmalta kuin ilman pohjustajaa. Pakkaus toimii ja tuotetta ei tarvitse paljoa kerrallaan. Sen levittää nopeasti ja se tuntuu miellyttävältä iholla. Voisin kuvitella ostavani tuotteen uudestaakin, mikäli en löydä parempaa tuotetta samasta hintaluokasta!

P.S. Yritin etsiä tietoa käyttääkö Elite eläinkokeita, mutta en löytänyt vastausta. Laitoin heille viestiä asiasta, mutta en ole vielä saanut vastausta. Käsittääkseni merkin tuotteet valmistetaan Euroopassa (osa ainakin Ranskassa ja Saksassa) ja tietääkseni eläinkokeet ovat ainakin EU:n alueella kielletttyjä, joten voisin olettaa, että Elite ei käytä eläinkokeita. Ilmoitan asiasta, jos saan lisää tietoa. Toivottavasti merkki ei testaa eläimillä, sillä se vaikuttaa oikein lupaavalta tulokkaalta.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. Valitettavasti en ole löytänyt varmaa tietoa Elite Parisin eläinkoestatuksesta!

5 kommenttia :

 1. Hmm..mielenkiintoinen tuttavuus.
  Hintakin kohdillaan.

  VastaaPoista
 2. minäkin kiinnostuin :D käytätkö kasvorasvaa ennen meikinpohjustusta? mulla ei nimittäin oo kokemusta pohjustuksista ja teen aina sillä tavalla, että laitan kevyen päivävoiteen meikkivoiteen alle.. tuleekohan siitä liian paksu kerros sitten kaikkea tököttiä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä en käytä kasvorasvaa alla, kun on tuo käytössä oleva BB-voide sen verram kosteuttavaa. Mutta varmasti voit päivävoiteen alle laittaa. Voidehan kuitenkin imeytyy ihoon ja tuota pohjustajaakin tarvii vaan ihan ohuesti laittaa :)

   Poista
 3. sulle on blogipalkinto blogissani :)

  http://tahtipolya.blogspot.com/2012/04/versatile-blogger-award.html

  VastaaPoista