maanantai 16. huhtikuuta 2012

Voittaja on...

Järjestämäni blogiarvonnan voittaja on arvottu. Osallistumisia ei tullut kovin montaa, mutta kiitos kaikille osallistujille. Kiitos lisäksi kaikille lukijoilleni, joita on jo enemmän kuin osasin ikinä kuvitella blogini saavan!

Tällä kertaa onni suosi TylyMuijaa! Onnea! 

Lähetän sinulle ihan kohta sähköpostia ja kyselen, mihin toimitan palkinnon. Toivottavasti paketista löytyy mieluisia asioita.

Lupasin myös purkaa vähän arvonnan yhteydessä ehdotettuja haasteita. Arvontaanhan osallistuttiin lähettämällä minulle sähköpostia, jossa oli ehdotettuna jokin kosmetiikkaan liittyvä haaste, jonka voisin toteuttaa, ja josta voisin kirjoittaa blogissa. 

Haasteet sisälsi tällaisia muun muassa tällaisia ehdotuksia...

-Käytä pelkästään kirkkaita huulimeikkejä viikon tai kahden ajan
-Valitse 3 tai 4 luomiväriä, joilla teet joka päivä erilaisen meikin viikon ajan
-Uskaltaudu ulos mukavuusalueeltasi ja käytä meikeissä sävyjä, jotka eivät ole niin mieluisia
-Tee suosikki Disney-prinsessaa kunnioittava meikki
-Kerro meikkihistoriasi

Mukavia haasteita ehdotettiin ja tulinkin siihen tulokseen, että toteutan useampia ehdotuksia.Yllä olevat haasteet ovat sellaisia, jotka olen ajatellut toteuttaa. Ehdotuksissa oli myös mm. ostolakkoilua, jota jossain muodossa ehkä tulenkin kokeilemaan, vaikka ajatus hirvittääkin :) En lupaa vielä mitään aikatauluja tai järjestystä haasteiden toteutuksille, mutta näitä tulee putkahtelemaan blogiin jossain vaiheessa!

2 kommenttia :

  1. Yes,kerrankin epäonnen Tylyä lykästi.Kivaa <3

    VastaaPoista
  2. :D Tiedän tunteen...harvoin se minuakaan onnistaa missään arvonnoissa tai kilpailuissa. Palkintokin on jo paketissa ja odottaa postiin pääsyä!

    VastaaPoista