maanantai 9. huhtikuuta 2012

Gina Tricot

Kuten otsikosta voi päätellä, kävin minäkin tutkimassa Gina Tricot -myymälöihin saapuneita kosmetiikkatuotteita. Mitään järjetöntä himotusta valikoima ei minun kohdallani aikaan saanut, mutta pitihän sitä jotain ostaa kokeiluun :)

Ostin siis uudet ripsentaivuttimet, sillä vanhani ovat kuluneet ja likaiset sekä yhden kynsilakan. Minulle on ilmeisesti iskenyt pienimuotoinen kynsilakkakuume, kun olen jo kaksi lakkaa viime aikoina ostanut...


ostokseni

Ripsentaivuttimia oli mustia ja pinkkejä, ja tottakai minä valitsin pinkit! Mukana tuli kaksi vaihtokumia ja hintaa taivuttimilla oli 3,95e. Kokeilin näitä vasta kerran toiseen silmään enkä edes laittanut ripsaria, mutta ensikokeilu ei kyllä oikein vakuuttanut. Taivuttimet ovat ihan sopivan kokoiset ja malliset silmilleni, mutta kumiosa on jotenkin todella jäykkä enkä meinannut saada mitään taivutusta ripsiini aikaiseksi. Voimakkaasti ja melko pitkään puristamalla sain lopulta ripset taipumaan, mutta vaivaa se vaati enemmän kuin vanhat taivuttimeni. Näillä ei varmaan saa vahingossakaan aikaan jyrkkää kulmaa ripsiin, joten siinä mielessä nämä voivat osoittautua ihan hyviksikin. Saa nähdä pehmeneekö kumi hieman käytössä tai totunko jäykkyyteen, jos muutosta ei tapahdu niin en ainakaan toista kertaa näitä osta.

Kynsilakka oli sitten mukavampi tuttavuus. Ihastuin sävyn 66 Viva glam kultaiseen kimallukseen, joka valosta riippuen heijastelee ainakin vihreää tai punaista. Lakassa on pikkuruista glitteriä, mutta ei varsinaista pohjaväriä, joten täysin peittävää lopputulosta tältä ei kannata odottaa. Lakka on ohutta ja levittyi mielestäni helposti tasaiseksi. Sivellin on ihan tavallinen. Lakka kuivui melko nopeasti ja kahden kerroksen jälkeen tulos oli jo kohtuullisen peittävä. Koska kyseessä on läpikuultava glitterlakka, sopii se varmasti hyvin toisten lakkojen päällekin ja antaa vähän anteeksi kynsinauhojen huonoa kuntoa ja lakkaajan taidottomuutta. Hintaa lakalla oli myös 3,95e (10ml) ja kolme lakkaa saa hintaan 9,95e.

Ylhäällä yksi kerros ja alhaalla kaksi kerrosta Viva glamia!

Lakkoja voisin ostaa lisääkin Gina Tricot'lta, mutta meikkivälineet eivät nyt vakuuttaneet. Onko jollakin jo kokemuksia muista Gina Tricot -tuotteista?

P.S. Haluan taas muistuttaa myös meneillään olevasta blogiarvonnasta, osallistumisaikaa vielä hyvin jäljellä ja osallistumisia TODELLA vähän!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. Valitettavasti en ole saanut mitään varmaa tietoa Gina Tricot'n eläinkoestatuksesta!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti