keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

88 more...

Tämän postauksen oli tarkoitus ilmestyä jo aamulla, mutta ajastus oli näköjään pettänyt. Mikähän lie meni pieleen, sillä aika ja päivämäärä näyttivät edelleen sitä mitä pitikin. No joka tapauksessa asiaan...

Eli meikkikaaostani sekoittamaan entisestään saapui minulle toinen 88 paletti. Käytin hyväksi Loveit.fi -verkkokaupan tarjoukset ja kotiutin BH Cosmeticsin 88 Color Matte -paletin. Tämän paletin voin sanoa ihan vilpittömästi tulleen tarpeeseen, sillä minulla ei ollut ennestään kuin muutama yksittäinen mattaluomiväri. Tarjouksien ansiosta paletille tuli hintaa vain 15,22e eikä edes postikuluja tarvinut maksaa! Loveit.fissä on huhtikuun ajan voimassa tarjous, jolla yli 15e tilauksista saa automaattisesti 15% alennuksen, lisäksi koodilla LOVE0412 saa ilmaiset postikulut (koodista kiitän Kosmetiikkaobsession Annieta!). Tilaus toimitettiin yhtä nopeasti kuin ensimmäinen tilauksenikin. Paketti lähti siis postiin tilausta seuraavana päivänä (tilasin pääsiäispäivänä maanantaina) ja oli noudettavissa lähetystunnuksella lähipostistani postitusta seuraavana iltapäivänä.

Paleteista ja Loveit.fistä en nyt höpöttele enempää, niistä voi lukea tarkemmin täältä. Menen siis suoraan tilaamaani palettiin. Swatchasin värit näytille ja kirjoitan muutaman sanan paletin laadusta kuvavyöryn jälkeen. Swatchit kuvattu luonnonvalossa ja pohjustajana ELFin Eyelid Primer.Valitsin 88 Color Matte -paletin, koska halusin saada monipuolisen valikoiman mattavärejä kokoelmiini. Muitakin mattapaletteja on tarjolla, mutta tässä perusversiossa oli itseäni eniten miellyttävät värit. Kirkkaita värejä löytyy joka lähtöön, mutta neutraalejakaan ei ole unohdettu. Kannattaa muistaa, että vaikka kysessä on mattapaletti, mukana on myös joitain satiini/shimmervärejä. Itseasiassa paletissa on melko paljon satiinivärejä, mutta kyllä sitä mattaa löytyy ihan hyvin.

Väreistä siniset, punaiset ja neutraalit sävyt olivat ykeisesti ottaen koostumuksiltaan ja pigmentiltään parhaita. Yllättäen vihreät olivat ehkä hankalimpia, vaikka niistäkin löytyi hyviä (pahoittelen 3 -rivin kuvaa, kamera ei vaan suostunut tarkentamaan vihreisiin kunnolla). Ensimmäisen rivin alun vaaleat värit olivat niin lähellä ihoni sävyä, että niitä ei valitettavasti kuvassa juurikaan erota. Eniten ihastusta minussa herättivät viidennen rivin ensimmäinen ja kaksi viimeistä sinistä, pari pinkkiä 7 ja 8 riveiltä (pakko saada pinkit toimimaan itselläni!!), 8 rivin kolmanneksi viimeinen jännä ja superpigmenttinen ruskehtava sävy sekä neutraaleista 10 rivin toiseksi ja kolmanneksi viimeiset ja 11 rivin kolmanneksi viimeinen sävy.

Oletin paletin olevan samaa laatua kuin aiemmin ostamani Cool Shimmer -paletti, ja näin asia onkin. Värit ovat pigmenttisiä ja toimivia, joskaan (useimmat) eivät kaikkein pehmeimpiä luomivärejä. Värien kovuus vaihtelee ehkä hieman enemmän kuin shimmer -paletissa, jotkin värit ovat todella kovia ja vastaavasti jotkin taas todella pehmeitä. Irtojauhetta pöllyää jonkin verran, mutta ainakaan minulle tämä ei ole ongelma.  Suosittelen palettia ehdottomasti kaikille, jotka kaipaavat hyvän perusvalikoiman mattavärejä.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet nsiitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni BH Cosmetics ei testaa eläimillä!

5 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Kivalta näyttää tuo paletti. :) Mullekin on tulossa loveit:ltä paketti tällä viikossa. Tilasin BH Cosmetics 120 Color Palette 2nd Editionin. Toivottavasti se on odotuksen arvoinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoittelen tuplaviestiä. Blogger vähän jumittaa. :) Ja piti kirjoittaa, että tällä viikolla, ei viikossa.

   Poista
  2. Joo, ei oo bloggerilla hyvä viikko :)
   Mää oon miettiny jonku 120 paletin ostoa, mutta nyt kun oon noi kaksi 88 palettia ostanu niin ei kyllä oikeesti oo tarvetta. Toivottavasti 120 paletti on mieluinen, mun mielestä nää 88 paletit on kyllä ollu hintaansa nähden tosi hyvälaatusia.

   Poista
 3. Eipä kestä kiitellä. :) Edut on tällä hetkellä niin hyvät, että hienoa, että joku pääsee niitä hyödyntämään, kun minä en. :D

  VastaaPoista