lauantai 7. huhtikuuta 2012

Hot Pinkkiä iholle

Toisena BB -voiteena kokeiluuni pääsi Skin79 Hot Pink Super Plus. Tilasin voiteen Ebaystä (jee, ensimmäinen Ebay tilaus ikinä!) ja yllätyin, miten nopeasti tuote saapui perille. Maksoin täysikokoisesta 40g voiteesta 13,83$, eli n. 10,60e, toimituskuluineen. Tuote postitettiin heti tilausta seuraavana päivänä, ja todellinen yllätys oli kun voide oli kotiovella 6 päivän päästä postituksesta! Myyjä oli arvioinut toimitusajaksi 3-5 viikkoa ja olen lukenut monesta paikasta, että Koreasta tilatessa voi odottaa vähintään kahden viikon toimitusaikaa. Käyttämäni myyjä oli ideaseller_kr. Myyjällä oli hyvät arvostelut, ja ei kyllä itselläkään tämän tilauksen perusteella ole mitään pahaa sanottavaa. Ebayssä minua on epäilyttänyt myyjien rehellisyys ja tuotteiden aitous, mutta saamassani tuotteessa ei ollut mitään mikä viittaisi sen olevan väärennös. Katsoin Youtubesta pari videota, jossa vertailtiin aitoja ja väärennettyjä tuotteita ja omani täytti kaikki aidon tuotteen merkit.

Tuote lupaa muiden BB -voiteiden tavoin toimia useammankin tuotteen edestä. Skin79 Hot Pink Super Plus lupaa vaalentaa, toimia aurinkosuojana ja estää ihon ikääntymistä. Lisäksi paketissa luvataan kosteutusta ja hoitoa iholle sekä tietenkin peittävyyttä ihon virheille. Kuten muutkin BB -voiteet, tuote ei varsinaisesti valkaise ihoa vaan tarkoitus on, että mahdolliset pigmenttivirheet iholla vaalenevat.
Kuten kuvasta saattaa huomata, voide on pumppupullossa. Itse pidän pulloa ihan toimivana, sillä se on hygieeninen ja pumpusta pystyy ottamaan helposti haluamansa määrän voidetta. Näin Youtubessa videon, jossa "tyhjä" pullo aukaistiin ja sisällä olikin vielä valtavasti tuotetta, joten itsekin aion kyllä purkin leikellä auki kun pumppaamalla ei enää tuotetta ulos saa.

Olen nyt käyttänyt tuotetta muutamia kertoja ja kokemukseni ovat olleet hyvin samankaltaisia kuin Misshan BB -voiteen kanssa. Täydellistä peittävyyttä tälläkään voiteella ei saa, mutta ihon väri ja pienet virheet tasoittuvat kivasti. Käytän tätä yleensä kaksi kerrosta kasvoilleni ja levitän voiteen käsin tai ELFin synteettisellä puuterisiveltimellä ja päälle laitan kevyesti viimeistelypuuteria. Olin odottanut tämän voiteen olevan vähän peittävämpi kuin Misshan voiteen, sillä kokeilemani näytteen perusteella oli näin vaikuttanut. Tämä kuitenkin ehkä jopa häviää peittävyydessä hieman Misshalle, suurta eroa ei kuitenkaan ole. Tämänkin kanssa olen siis käyttänyt vielä erikseen peitevoidetta silmien alusille ja isommille näppylöille.

Se missä Skin79 Hot Pink -voide puolestaan voittaa Misshan Perfect Coverin on tuntuma iholla. Skin79 -voide on mielestäni kosteuttavampi, itse en välttämättä tarvitse kosteusvoidetta tämän alle. Lisäksi voide asettuu iholle todella nopeasti niin ettei sitä tunne lainkaan. Värisävy sulautuu omaan ihooni yhtä hyvin kuin Misshankin väri. Hot Pink -voidetta ei tietääkseni ole kuin tämä yksi sävy saatavilla, joten tämä varmasti soveltuu parhaiten suhteellisen vaaleaihoisille.

Seuraavaksi kuvasarja voiteesta ihollani:

Paljas iho.
Yksi kerros Skin79 Hot Pink Super + -voidetta.

Kaksi kerrosta BB -voidetta, peitevoide ja puuteri.

Kuten kuvista näkyy, voiteella saa ihan mukavan lopputuloksen. Kuvat olen vain rajannut ja terävöittänyt, muuta muokkausta en tehnyt. Täydellistä posliini-ihoa ei tule, mutta suht tasaisen ja luonnollisen näköisen ihon tällä saa. Olen voiteeseen aikalailla yhtä tyytyväinen kuin olen ollut Misshaankin. Skin79 -voidetta en ole vielä testannut mineraalimeikkipohjan alla, mutta uskoisin sen toimivan hyvin niinkin. Sain tuotteen edullisesti Ebaystä, joten se on ollut ehdottomasti hintansa arvoinen ja käytän tuotteen mielelläni loppuun. Yleensäkin olen nyt aikalailla täysin siirtynyt BB -voiteiden käyttöön. Pidän erityisesti voiteiden kyvystä sulautua omaan ihon väriin ja luonnollisesta lopputuloksesta. Lisäksi voiteet levittää todella nopeasti!

Vielä polttelisi kokeilla ainakin Dr. Jartin BB -voidetta, mutta saa nähdä milloin raskisin siihen panostaa. Skin79 on kuitenkin oikein mukava tuote, jota tulen varmaan jatkossakin käyttämään. Selvää suosikkia kummastakaan kokeilemastani BB -voiteesta ei ole tullut, joten näiden välillä kulloinkin vallitseva hinta tulee määräämään sen kumman milloinkin hankin.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Jälleen kerran Aasialaisen merkin eläinkoestatuksesta on vaikea saada tietoa, mutta näyttäisi että Skin79 ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Mulla on toi Dr. Jartin voide, se vielä odottelee blogiin pääsyä. ;) Mutta, aaaaah! Se on ihan ehdoton suosikkini niistä BB-voiteista, mitä olen kokeillut. Se on tosi pigmenttinen, ihan eri luokkaa peittävyydessä kuin SKIN79:t. Suosittelen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä kuullut Dr. Jartista muuta kuin hyvää niin pakko se on varmaan jossain välissä kokeilla. Tällä hetkellä en raski ostaa, mutta pitää käytellä nää nykyset voiteet loppuun ja ostaa varmaan sitten. Jään ootteleen, että sää kirjotat siitä!

   Poista
 2. Nyt näitä BB-tuttavuuksia alkaa sadella blogeihin.Siitä ainakin kiittäminen Garnierin parjatulle "muka-bb:lle".Ilman sen aiheuttamaa kihinää tuskin tätä ilmiötä näin vahvasti näkyisi.Ihan mielenkiintoisia nämä voiteet ovat.Nimenomaan tuo ihon omaan sävyyn sulautumis-efekti henk.koht kiinnostavaa minunlaiselle kalkkilaivan kapteenille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo, kyllähän BB-voiteet on selvästi nyt Garnierin myötä tullut tunnetuksi Suomessa. Itse varmaan kuulin ekan kerran ko. voiteista Nekun Lazy Dynamitesta ja pitkäänhän nämä on pysynyt pelkästään aktiivisemmin meikkimaailmaa seuraavien tiedossa. Me suomalaisethan ollaankin täällä saatanan takataskussa (vai miten se joku amerikkalainen asian oli ilmaissut..) niin kaikki tapahtuu vähän hitaasti ;)

   Poista