lauantai 18. elokuuta 2012

Ensikosketus Sleekiin

Eveline Cosmeticsin ripsarini kuivui nopeasti ja lähenee hetkeä, jolloin se on käyttökelvoton. Tämän varalle tilasin Pretty.fistä kokeiluun Sleek MakeUPin vedenkestävän Eye Drama -mascaran. Lisäksi otin Sleekiltä kokeiluun Hide It Concealer -peitevoidepuikon sävyssä 01. 
Koska Sleekiä on kehuttu paljon minulla oli odotukset korkealla. Valitettavasti ripsari oli todella iso pettymys. Peitevoide oli sentään parempi ostos, mutta ei sekään mikään ihmeellinen tuote mielestäni. Molemmat yllättivät todella pienellä koollaan.

Minulla on aina käytössä vedenkestävä ripsiväri, sillä meikit tuhriutuvat minulla helposti ja lisäksi vedenkestävät pitävät yleensä ripset paremmin taivutettuina. Iso pettymys Sleekin mascarasta tulikin heti, kun sitä harjasi ripsiin, sillä se suoristi ripseni välittömästi.
Mascara on koostumukseltaan aika paksua tahnaa ja luulen, että se on yksinkertaisesti liian raskasta ripsilleni. Vahvemmille ja taipuisemmille ripsille tämäkin ripsari voisi ihan hyvin toimia.
Itse mascaramassan lisäksi ripsivärin harja ei ollut mieleeni. Pidän yleensä nimenomaan kumi-/muoviharjoista, jollainen tässäkin on, mutta...Sleekin harja on tässä tapauksessa liian harva ja liian joustava toimiakseen paksun massan kanssa. Minusta tuntuu etten saa harjattua väriä ripsiini, sillä harja antaa periksi liikaa ja ikään kuin pakenee ripsiäni. 
Hyvänä puolena voin tästä ripsiväristä sanoa vain, että se pysyy minulla hyvin eikä varise. Pois pesu on normaalin vedenkestävän ripsarin hankalaa, ei yhtä hankalaa kuitenkaan kuin pahamaineiset Max Factorit.
En siis suosittele tätä mascaraa ainakaan kenellekään hentoripsiselle ja itse taidan heittää koko tuotteen menemään ellen nyt ihan hätävararipsarina pidä. En edes viitsinyt kuvata ripsaria käytössä, sillä se näytti kamalalta. Hintaa mascaralla taisi olla 6,95e/6ml.


Ripsarin harja.


Vähän parempi mieli minulle jäi Hide It Concealer -peitepuikosta. Puikko on pieni ja tuntuu kuluvan aika nopeasti, mutta on ihan käyttökelpoinen tuote. 
Koostumus peitepuikossa on mukava. Puikko liukuu hyvin iholla eikä jätä rasvaista tunnetta. Peittokyky on mielestäni ihan normaali, ei superhyvä muttei huonokaan. Tosin ihoni virheet ovat ehkä keskimääräistä pahempia, sillä näppyläni ovat yleensä voimakkaasti punoittavia ja rasvaisella ihollani tuotteiden paikoillaan pysyminen, varsinkin näppylöiden kohdalla, on huono.
Värisävy ei ole myöskään minulle paras mahdollinen. Tummuusaste on juuri sopiva numerossa 01, mutta ainakin minun ihollani peitevoide näyttää selvästi keltaiselta. Oma ihonihan on neutraali, hieman punaiseen taittava sävyltään. Onneksi voide kuitenkin häivyttyy helposti ja pystyn tuotetta käyttämään väärästä sävystä huolimatta. Suosittelisin kuitenkin enemmän iholtaan keltasävyisille.
Perushyvä peitepuikko siis ja hinta ei ole paha. Prettyllä hintaa puikolle on 5,95e/3g. Itse pidän kuitenkin enemmän esim. Eucerinin hoitavasta peitepuikosta, jonka värisävykin on sopivampi, vaikka hintaa onkin vähän enemmän.


Peiteväri puikossaan ja kämmenselälläni.


En nyt näiden tuotteiden perusteella ihastunut Sleek MakeUPiin kovinkaan. Luomiväripaletteja tosin on niin paljon kehuttu, että ainakin sellaisen mahdollisesti joskus hankin.


P.S. Pahoittelen epätarkkoja kuvia. Viime aikoina kamerallani on tuntunut olevan todella vaikea saada tarkkoja kuvia macroasetuksellakaan, pitäisi tarkistaa olenko säädellyt sitä jotenkin.


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Sleek MakeUP ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti