sunnuntai 5. elokuuta 2012

My Precious again

Pahoittelen pitempää postausväliä, Oulun sää ei suosinut kuvaamista, joten postaukseni venyi!

Toivottavasti kaikki eivät ole jo kyllästyneet Fyrinnae -hehkutukseeni eikä swatcheihin. Suosikkiluomivärejäni siis taas. Tilasin vähän aikaa sitten muutaman Fyrinnaen uudemmista väreistä sekä uuden purkin Rapunzel Had Extensionsia. Kaikki tilaamani ovat minikokoja. 
Postitus oli taas paljon nopeampi kuin ilmoitettu jonotusaika. Värit taisivat lähteä postiin 2 päivää tilauksen jälkeen ja matkasivat siitä viikossa kotiovelleni asti.

Luonnonvalo, pohjustajana Pixie Epoxy
Keinovalo

Uudet sävyt ovat ihanan kirkkaita ja/tai voimakkaita. Erityisen iloinen olin siitä, että Parental Advisory teki paluun, sillä alkuperäistä en koskaan ehtinyt tilata ja olin sitä ihaillut netistä löytyvistä swatcheista. Parental Advisory on todella intensiivinen sinivioletti, jossa on sopivasti vähän pinkahtavapaa hohdetta.
Toinen todella voimakas ja kaunis sävy on turkoosi Pteranodon. Väri on juuri sellainen mistä minä pidän ja nimikin on osuva. Voimakkaisiin sävyihin lukeutuu ehdottomasti myös Bitey Tyrannosaur, joka on oikein toimiva, melko puhtaan vihreä pienellä kultaisella vivahteella.
Aye, Captain ja  When I Grow Up ovat puolestaan värikkäitä, mutta vähän vaaleampia ja läpikuultavampia sävyjä. Molemmista saa peittävämmän kun käyttää alla tahmeaa pohjustajaa. Värit hohtavat kauniisti ja niissä on reilusti pientä kimalletta. Kimallus tahtoo eksyä vähän pitkin naamaa tahmeankin pohjustajan kanssa, mutta ihanat vihreän ja lilan sävyt ovat sen arvoisia :)

Rapunzel Had Extensions minulla oli siis jo ennestään, mutta tilasin uuden loppumaisillaan olevan, vanhan ilmaisnäytteen tilalle. Rapunzelia voin suositella oikeastaan ihan kaikille.
Tämän tilauksen ilmaisnäytteenä tuli todella voimakas ja kirkas pinkki Superstar. Väri tuskin sopii minulle, mutta on toki kaunis. Superstar on mahdollisesti kirkkain pinkki, jonka olen koskaan nähnyt ja suosittelen ehdottomasti niille, joille pinkit eivät tee turvonneet/itkuiset silmät -efektiä. Superstar on siis oikeasti vielä kirkkaampi kuin miltä näyttää yllä olevissa kuvissa, luonnonvalokuva on näistä lähempänä totuutta!

Suosikkeja tilauksesta en osaa edes nimetä, niin ihanan kirkkaita kaikki :)


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. Tietääkseni Fyrinnae ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti