keskiviikko 22. elokuuta 2012

Pernarutto, katkaistu sormi ja muuta mukavaa ;)

Venähti taas postauksen ulos saanti kiireiden vuoksi. Työt ja gradu pitää minut kiireisenä, mutta yritän saada blogiakin suht tasaisesti päivitettyä!

Tilasin jokin aika sitten My Pretty Zombien alennuksesta viisi täysikokoista luomiväriä. Minulla oli ennestään näytteet The Blue Period Trion väreistä, mutta nyt tilasin niistä kaksi täysikokoisena sekä kolme muuta väriä. MPZ:n värit ovat niin moniulotteisia, että niitä on tosi vaikea saada kuvattua oikein, mutta swatchasin ne joka tapauksessa näytille.MPZ:n paketeissa saattaa olla yllätyksiä ;)

Täysikokoiset värit swatchattuina Pixie Epoxyn päälle luonnonvalossa.
Keinovalo
Dissolution ja Infirmity ovat siis The Blue Period Triosta ja ne minulla oli ennestään näytteinä. Upeita sinipohjaisia värejä molemmat, mutta erityisesti rakastan vihreäkimalteista Infirmityä. Se näyttää kuvissa upealta, mutta on oikeasti vielä parempi.
Anthrax ja Hoof and Mouth ovat myös kolmen värin kokoelmasta. Husbandry Affliction trion täydentäisi vielä Mad Cow, mutta jätin sen tällä kertaa pois tilauksestani. Tosin saamani Hoof and Mouth kyllä näyttää enemmän siltä miltä Mad Cow näyttää MPZ:n kuvissa, joten minun pitäisi ehkä varmistaa, että olen saanut oikean värin eikä purkit ole menneet sekaisin. Joka tapauksessa mielenkiintoisia violettipohjaisia sävyjä, joita odotan pääseväni jo kokeilemaan käytännössäkin.
Thundernutsin valitsin edustamaan hieman neutraalimpia sävyjä. Se on vaaleahko ruskea, jossa on sinistä kimallusta. Pohjaväri oli vähän punertavampi kuin odotin, mutta tätäkin on mielenkiintoista päästä kokeilemaan käytännössä. Luulen, että tällä saa hauskan, vähän erilaisen neutraalin meikin.


Vasemmalla luonnonvalo, oikealla keinovalo. Pohjalla taas Pixie Epoxy.


Näytteitä sain kokonaiset kolme kappaletta, joista kaksi ovat luomivärejä ja kolmas poskipuna. Molemmat luomivärinäytteet näyttävät todella lupaavilta. Pzcdiot näyttää pussukassaan tosi punasävyiseltä, mutta onkin swatchattuna hieman sinisempi ja siinä on pienen pientä sinistä kimallusta. Rabies on kaunis vaalean vihertävän sininen, jossa on hieman violettejakin vivahteita. Myös siinä on pientä kimallusta. Rabies näyttää myös pussukassaan erilaiselta, siinä se oli lähinnä vaalea tylsähkö sinertävä mintunvihreä. MPZ:n väreillä onkin taipumusta näyttää purkissa/pussissa täysin eriltä kuin miltä käytössä. Käytössäkin lopputulos voi vielä vaihdella paljon riippuen levitystavasta ja käytetystä pohjustajasta.


Benzodiazepine poskipuna. Oikealla ylhäällä reilusti paljaalla iholla ja sen alla häivytettynä.

Uutta Benzodiazepine poskipunaa olinkin ihaillut MPZ:n sivuilla, joten oli kiva saada siitä näyte. Väri näyttää pussissaan pelottavan voimakkaalta ja tummalta vadelmanpunaiselta, mutta on käytössä upea ja toimiva. Värissä on aavitus shimmeriä, mutta häivytettynä sitä ei huomaa vaan väri on käytönnässä matta. 
Poskille puna antaa yllättävän luonnollisen punastuksen sävyn. Toimii varmasti hyvin tummalla iholla, mutta sopii mielestäni erittäin hyvin myös vaalealle iholle kunhan väriä laittaa kevyesti ja sen häivyttää hyvin. Purkki väriä kestäisi varmasti loppuelämän, sillä itse olen saanut muutamalla murulla väriä molemmat posket punattua. Värissä on pigmenttiä aivan uskomaton määrä. Voisin itse ostaa kyllä täysikokoisenkin purkin tätä, sillä minulla ei ole ennestään mitään tämän sävyistä poskipunaa ja pidän tästä todella paljon!


Viisi täysikokoista luomiväriä maksaa My Pretty Zombiella normaalisti 20$ (n. 16,10e) ja postikulut ovat 6$ (n. 4,80e). Yksittäinen luomiväri on 5$ (n. 4e). Itse tilasin, kun käynnissä oli 33% alennus. Täysikokoinen poskipuna maksaa 8$ (n. 6,4e). Tuotteista saa näytteitä hintaan 3$/3 näytettä (n. 2,40e).
MPZ postittaa vain kerran viikossa, ja tilaukseni lähti heti seuraavana postituspäivänä tilauksesta. Matkalla tilaukseni viipyi normaalin viikon verran. Kaikki tuotteet tulivat hyvin pakattuina pienessä pahvilaatikossa ja mukana oli toisessa kuvassa näkyvä katkaistu tekosormi :) Luomivärit olivat sormen alla olevassa pienessä pahvirasiassa pehmustettuina ja muovitettuina. 
Suosittelen MPZ:tä erityisesti niille, jotka etsivät vähän erikoisempia luomivärejä. Myös tarjolla olevat poskipunat kannattaa katsastaa!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni My Pretty Zombie ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Vautsi, ompas ihanan värisiä luomivärejä. Sulla on kyllä tosi kiva blogi, pitääkin liittyä lukijaksi!

    Terveisin toinen kosmetiikan rakastaja :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Piti käydä kurkkaamassa myös sun blogia ja kivalta näyttää sekin ;)

    Nuo luomivärit on kyllä ihan mielettömiä ja niin moniulotteisia, että niitä on tosi vaikea kuvata.

    VastaaPoista