keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pippalointimeikki

Olin lauantaina pitkästä aikaa bilettämässä kunnolla, kun oli tänä kesänä harvinainen kokonaan vapaa viikonloppu. Kesän aikana en ole ehtinyt monestikaan meikkaamaan oikein kunnon biletysmeikkiä, sillä ne harvat kerrat kun olen ollut ulkona, ovat olleet lähes suoraan töistä. Lauantaina sain siis kuitenkin meikata kiireettä ja ihan vain baaria varten, joten pystyin tekemään vähän voimakkaamman meikin. Itse pidin lopputuloksesta, joten ajattelin tehdä meikistä tännekin pienen postauksen.
Käytetyt tuotteet:

-Urban Decay: Eye Primer Potion (pohjustuksena koko luomella kulmakarvoihin asti)

-Inglot: AMC Eyeliner Gel 77, musta (liikkuvalla luomella pohjustuksena ja ylärajauksessa)

-Fyrinnae: Pixie Epoxy (tahmeana pohjustuksena liikkuvalla luomella ja silmän sisänurkassa)

-Isadora: Inliner Kajal Blonde, ihon värinen (alaluomen sisärajauksessa)

-Eveline Cosmetics: Big Volume Lash vedenkestävä mascara, musta (ripsissä)

-Make Up Store: Tri Brow Color, keskimmäinen harmaanruskea sävy (kulmakarvoissa)

Luomivärit:

-Inglot: Matte 355, ihon värinen (luomivaossa ja siitä ylöspäin, auttamassa häivytyksessä)

-Urban Decay: Mushroom, harmahtava taupe (luomivaossa, alaluomella ja hieman silmän ulkonurkassa)

-My Pretty Zombie: Infirmity, kimaltava sinipohjainen vihreä (liikkuvalla luomella, keskiosassa taputeltuna ja reunoilla pyyhkivällä liikkeellä, jolloin sininen pohja pääsee esiin)

-Fyrinnae: Jade Ghost, vaalea ja hohtava jaden vihreä (silmän sisänurkka ja siitä häivytettynä vähän matkaa ylä ja alaluomella)

-Urban Decay: Misdemeanor, tumma turkoosihtava vihreä (alaluomella Mushroomin päällä kevyesti)

-BHCosmetics: 88 Cool Matte -paletin hieman ihoani vaalempi nudesävy (kulmaluulla)


Mushroom on ollut minulla yksi kesän käytetyimpiä värejä ja pidän siitä koko ajan enemmän. Ei kyllä haittaa yhtään, että saan toisen kappaleen ko. sävyä UD:n Smoked -paletissa. Infirmityä en ollut taas vähään aikaan käyttänyt, mutta yllätyn joka kerta sen nähdessäni siitä, kuinka upea se on. 
Minulla oli vähän ongelmaa aloittaessani meikkaamaan, kun en tiennyt haluanko värikkään ja kimaltavan vai tummemman ja sumuisemman meikin, mutta onnistuin lopulta saamaan aikaan itseäni miellyttävän meikin, jossa on ehkä piirteitä molemmista tyyleistä. On muuten ihana kun olen taas pikkuhiljaa pystynyt käyttämään meikkiä myös silmän alla, kesän allergiaoireet siis helpottamassa vähän syksyn lähestyessä.


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. Tietääkseni kaikki käytety tuotteet ovat eläinkokeettomia, tosin Urban Decay on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

2 kommenttia :

 1. Ihana meikki :) Parhautta on kun saa rauhassa meikata ennen baariin lähtöä. Mieluiten sivellin toisessa kädessä ja viinilasi toisessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Rauhassa viinilasin kanssa meikkailu on kyllä tosiaan paras tapa ;)

   Poista