torstai 4. lokakuuta 2012

Kuuma aalto

Lopultakin sain hankittua ensimmäisen Milanin tuotteeni. Tein pienen tilauksen Cherry Culturelle ja ostoskoriin napsahti Milani Lip Flash -huulimeikkikynä sävyssä 05 Hot Flash. Olen ihaillut kyseistä kynää useista blogeista jo kauan aikaa.
Kynän sävy on juuri niin upea kun olin kuvitellutkin. Väri on voimakas ja syvä, ei aivan puhtaan punainen, jossa on shimmeriä niin, että se näyttää lähes metalliselta. Sävy on täydellinen pikkujoulukauteen, mutta punaiset huulet kyllä käyvät mihin vuodenaikaan tahansa. 


Kynä huulilla ilman rajausta. Levitin värin kiireessä, joten pahoittelen hieman huolimatonta jälkeä. Kuvattu luonnonvalossa.


Koostumukseltaan kynä on täysin peittävä ja melko voidemainen. Oikeastaan kynä tuntuu huulilla rasvaiselta. Huulet eivät siis kovin helpolla kuivahda tämän kanssa eikä päälle tarvitse kiiltoa. Pysyvyys ei ole paras mahdollinen, voidemaisuudesta johtuen, mutta ei huonokaan. Väri ei lähde leviämään huulten ulkopuolelle tai juonteisiin huulten ympärillä, mutta syömisen tai juomisen jälkeen huulet kaipaavat vähän korjailua. Suosittelen kuitenkin tälle kaveriksi huultenrajauskynää. Kynä muistuttaa lähinnä huulipunaa, mutta mielestäni pysyvyys ja peittävyys ovat paremmat kuin yhtä kosteuttavilla huulipunilla yleensä. 

Kynän muoto on aika kätevä, koska sillä on mahdollista levittää väri aika tarkasti huulille ilman erillistä sivellintä. Teroittamista varten tarvitsee normaalia isomman teroittimen, mutta onneksi niitä on nykyisin helposti saatavilla. Esimerkiksi E.L.F.illä on meikkikynäteroitin, jossa on sekä normaalin kokoinen että tällaisille kynille sopiva isompi teroitusaukko. Suosittelen kynän laittamista hetkeksi pakastimeen ennen teroitusta, niin kynän saa teroitettua terävämmäksi ja siistimmin.


Kynä vielä kämmenselälleni swatchattuna, kuvattu luonnonvalossa.


Suosittelen kyllä Milanin Lip Flashejä kaikille huulipunien ystäville. Mielestäni nämä ovat vähän helpompia käytettäviä, kuin perinteiset punat, ja varsinkin korjailu päivän mittaan on helppoa kynämuodon ansiosta. Itse haluaisin Lip Flash kynistä vielä ainakin vähän oranssisemman punaisen Flash Lightin. 
Cherry Culturessa kynien hinta on normaalisti 6,99$ (n. 5,40e), joten nämä eivät rasita kukkaroakaan paljoa. Cherry Culturessa on lisäksi aika usein alennuksia. Tuotetta on kynässä 2,8g. Postikulut Cherry Culturesta tilatessa on aika suuret, mutta näitä varmasti saa muualtakin. Kerron lisää Cherry Culturen toimituskuluista ja muutenkin tilaamisesta, kun kirjoitan tilauksen muista tuotteista.

Löytyykö lukijoista Milanin Lip Flasheihin ihastuneita tai niistä kiinnostuneita?


Tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa minkäänlaista hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni Milani ei käytä eläinkokeita!

4 kommenttia :

 1. Mulla on tuo sama, ja se on yksiä suuria huulipunarakkauksiani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä yhtään ihmettele, onhan se ihana :) Harmi, että Milaniakin on niin huonosti saatavilla Suomeen.

   Poista
 2. Ihana sävy <3
  Taisin vähän rakastua..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D siihen on helppo rakastua, sellainen väri, joka ei varmasti jää huomaamatta.

   Poista