perjantai 26. lokakuuta 2012

Soft kitty, warm kitty...

Kirjoittelin aiemmin kosmetiikkatuotteiden nimistä ja mainitsin silloin haluavani Darling Girl Cosmeticsin Soft Kitty -luomivärin. No luomivärihamstraajana sen tietenkin hankin. Samalla ostin muutaman muun DGC -tuotteen. Tässä postauksessa kirjoittelen ja swatchaan vain luomivärit, huulituotteet käsittelen omassa postauksessaan, niin teksti ei veny mahdottoman pitkäksi. Olenko muuten ainoa, jolla jää usein soimaan Rillit huurussa sarjan Soft kitty -laulu päähän...?
Darling Girl Cosmetics on yhdysvaltalainen indiekosmetiikkafirma, jolla on melko laaja valikoima erilaisia tuotteita. Myynnistä löytyy ainakin jauhemaisia luomivärejä ja poskipunia, monia eri huulituotteita sekä pohjustajia ja voiteita. Olen nyt ehtinyt tilata jo kaksi pientä tilausta, mutta päätin jakaa tekstit luomiväreihin ja huulituotteisiin enkä tilauksien mukaan. Tämän vuoksi tässä postauksessa on mukana useitä näytteitä. Minulla on myös yksi tilauksen mukana lahjana tullut poskipuna, mutta siitä en nyt kirjoittele ollenkaan, koska en ole sitä avannut ja saatan antaa sen eteenpäin.


Luomivärit luonnovalossa, pohjalla jälleen kerran Pixie Epoxy.


Ylärivissä ensimmäisenä värinä tilaajalahjana saatu Demeter. Väriä on vaikea kuvailla, se on vaaleahko taupe, jossa on kullan sävyjä ja  vihreää pientä shimmeriä, joka saa välillä koko värin hohtamaan vihreänä. Väri ei ole myyntivalikoimassa, sillä se oli tilaajalahjana, mutta jos siihen kovin ihastuu niin kannattaa kysellä DGC:n omistajalta Susanilta olisiko sitä mahdollista vielä saada. 
Toisena tämän vuoden Ghost With the Most halloween -kokoelmasta Nice F*cking Model. Kokoelman inspiraationa on legendaarinen Beetlejuice -elokuva. Väri on vaalea persikkainen sävy, jossa on voimakas vihreä hohde. Vihreä ei juurikaan kuvissa näy, mutta luonnossa se on ainakin tahmean pohjan päällä hyvinkin voimakas. 
Seuraavana jo aiemmin mainittu Soft Kitty, joka on Rillit huurussa sarjan inspiroimasta Nerdvana -kokoelmasta. Olen aivan rakastunut tähän väriin ja se on oikeasti tuhat kertaa parempi kuin kuvissa. Väri on pohjaltaa neutraali persikkainen ruskea, mutta siinä on myös kullansävyjä ja pientä vihreää shimmeriä, joka näkyy erityisesti keinovalossa. Olen käyttänyt väriä paljon ihan yksistään luomella, mutta siihen olisi varmaan helppo yhdistääkin monia sävyjä.
Strange & Unusual on myös Ghost With the Most -kokoelmasta. Väri on keskitumma luumuinen violetti, jonka päällä on reilusti pientä turkoosiin vivahtavaa sinistä shimmeriä. Shimmeri erottuu varsinkin keinovalossa hyvin ja väri näyttää upealta.

Alarivissa tilauksieni mukana tulleet näytteet. Ensimmäisenä Not an 80's Band kokoelmasta Cut Me Deeper. Suosittelen tätä ehdottomasti kaikille punasävyjen ystäville. Väri on pehmeä ja pigmenttinen, lähes metallinen tumma viininpunainen, jossa on kevyesti kultaista shimmeriä.
Donner on vaalea, neutraali ja hempeä pinkki, joka on aavistuksen persikkainen ja jossa on sinistä shimmeriä. Pohjaväri muistuttaa Urban Decayn Selloutia, mutta sininen shimmer tekee väristä uniikin.
Oily Variety Bohunk oli yllättävä sävy, joka pussissaan näyttää likaiselta tummalta ruskealta. Väri on moniulotteinen, luumuinen tummanruskea, jossa on selviä punertavia sävyjä ja ainakin kultaista shimmeriä. Todella pehmeä, pigmenttinen ja kaunis.
Stupid Parlor Tricks on myös tämän vuoden halloween -kokoelmasta. Väri kuuluu siihen kategoriaan, jotka ei minulle sovi, koska on liian pinkki. Sävy on voimakas pinkki, jossa on violetin sävyjä ja pientä shimmeriä, joka välillä näyttää pinkiltä ja välillä violetilta. Kaikki tilauksieni värit olivat siis shimmerisiä, mutta yhdessäkään ei ole isompaa glitteriä.


Värit keinovalossa.


En ole varmaan koskaan kuullut mitään negatiivista Darling Girl Cosmeticsista ja omatkin kokemukseni ovat hyviä. Omistaja Susan tuntuu näkevän paljon vaivaa asiakkaittensa eteen ja huomioi heidän toiveitaan hyvin. DGC:ltä saa tilauksen mukana aina viikoittain vaihtuvan tilaajalahjan, joka on kai useimmiten minikokoinen luomiväri. Demeter oli toisen tilaukseni lahja ja ensimmäisessä sain poskipunan, jota en ole avannut. Lisäksi tilauksessa saa näytteitä ja itse ainakin sain molemmilla kerroilla myös DGC -tarran. Halloween -tuotteita sisältäneessä tilauksessani oli mukana lisäksi halloweenkarkkia ja pieniä aiheeseen sopivia tarroja ja paljetteja :)
Luomivärejä saa täysikokoisena, minikoossa ja näytteinä. Itse olen tilannut vain petit eli minikokoja ja ne maksavat 2,50$ (n. 1,92e). Täysikokoiset värit ovat 5,90e (n. 4,55e) ja näytteitä saa 4$ (n. 3,10e) maksavina setteinä, joihin saa valita viisi sävyä.
 
Ehdoton suosikkini tähän mennessä on Soft Kitty ja sitä voin suositella kaikille, sillä sävy on melko neutraali ja varmasti sopii useimmille. Kaikki värit ovat pigmenttisiä ja laadukkaita, joten yleisesti voin kehua ja suositella DGC:tä myös kaikille jauhemaisia luomivärejä käyttäville. Kirjoittelen siis omassa postauksessaa vielä DGC:n huulituotteista ja samalla voin vielä kertoa lisää tilaamisesta, postitusajoista ja -kuluista.


Postauksen tuotteet ostettu itse tai saatu näytteinä/lahjana tilauksen yhteydessä. En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni Darling Girl Cosmetics ei käytä eläinkokeita!

2 kommenttia :

  1. hahah, kyllä tuli jo otsikosta mieleen Rillit Huurussa ohjelma :DD purr purr purrr ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mun ei itsekään tarvi nähdä kun tuo otsikko niin heti alkaa kuulumaan laulu päässä :D

      Poista