perjantai 12. lokakuuta 2012

Lisää Cherry Culturesta - nudea ja korallia

Kuten lupasin, esittelen vielä loput taannoisen Cherry Culture tilaukseni ostoksista. Tilaus oli tosiaan pieni ja edellä postatun Milanin huulimeikkikynän lisäksi ostin vain kolme Nyxin Round Lipstick -huulipunaa. Nämä punathan ovat jonkinlaisessa kulttimaineessa ja niistä löytyy kuvia, swatcheja ja arvosteluja netistä loputtomasti. Kuitenkin kirjoitan nyt omani :)

Nudepunan metsästys jatkui, sillä peräti kaksi tilaamaani punaa on nudeja, kolmas on korallinen punainen. Olin googletellut erityisesti Nyxin nudepunia jo aiemmin, enkä osannut päättää olisiko Circe vai Honey parempi minulle, joten tilasin ne molemmat. Sävyt ovat hyvin lähellä toisiaan. Kolmas sävy on Femme, jonka valitsin, koska haluamani Haute Melon oli loppunut ja värit näyttivät saman tyyppisiltä.

Koostumukseltaan Nyxin Round Lipstickit ovat aika voidemaisia ja siksi hyvin miellyttävän tuntuisia. Punat muistuttavat tavallaan kiiltopunia, mutta pigmenttiä on paljon enemmän. Punat ovat aikalailla täysin peittäviä suoraan puikosta levitettynä. Eri tavoilla laitettuna punia voi tietenkin joko käyttää kevyemmin tai kerrostamalla saada entistä voimakkaamman ja peittävämän lopputuloksen.
Pysyvyys ei ole huippuluokkaa, mutta sitä en voidemaisilta punilta odotakaan. Ilman syömistä tai juomista punat kestävät ehkä pari tuntia huulilla. 
Mitään makua en punista ole maistanut, mutta niissä on kevyt, hieman makea ja tavallaan vähän muovinen haju. Haju on kuitenkin niin huomaamaton, että ei sitä käytössä huomaa.


Circe - Honey - Femme


Circe ja Femme ovat molemmat aika persikkaisia nudeja. Vierekkäin laitettuna kuitenkin huomaa, että Circe on hieman pinkimpi sävyltään, kun taas Honey hieman kellertävämpi. Molemmat sävyt toimivat minulla kuitenkin hyvin. Nyt siis sain kerralla kaksi sopivan sävyistä nudea. Ilmeisesti molemmat sävyt ovat sen verran neutraaleja, että toimivat monille eri ihon sävyille.
Femme oli vähän punaisempi kuin olin toivonut. Kaunis korallinen punaisen sävy se on, mutta odotin sen olevan vaaleamman punainen ja vähän enemmän oranssiin taittava. Ihan käyttökelpoinen ja nätti puna kuitenkin ja pitää toiste metsästää sitä toivomaani sävyä.

Lupasin kertoa vähän myös Cherry Culturesta tilaamisesta. Kyseessähän on amerikkalainen verkkokauppa. Valikoima on laaja ja tarjolla on paljon edullista kosmetiikkaa ja myös Suomessa tuntemattomia merkkejä. Postikulut määräytyvät tilauksen koon mukaan, ja jos haluaa tietää paljon omalle tilaukselle tulisi postikuluja, pitää muistaakseni olla rekisteröitynyt CC:n sivuille. Postikulut ovat joka tapauksessa mielestäni isot, esim. omalle tilaukselleni tuli yli 10$ postikulut ja ne taisivatkin olla halvimmat mahdolliset. Vähän harmittaa, kun tietää paljon jenkeistä tilanneena, että todelliset postikulut eivät ole varmasti kun noin puolet maksamastani summasta. Toki postitukseen sisältyy usein pakkaus- ja käsittelykuluja, mutta mielestäni postikulujen tuplaaminen on aika kohtuutonta.
Muuten hinnat CC:ssä on onneksi todella edulliset ja siellä on myös usein alennuksia, joista saa tiedon sähköpostiin, kun on rekisteröitynyt sivuille. Tilaamani Nyxin punat maksavat tällä hetkellä 2,99$ (n. 2,30e) ja niissä on 4g tuotetta.
Cherry Culturesta tilatessa joutuu ilmeisesti usein odottamaan vähän aikaa, että tilaus postitetaan. Varsinkin alennusmyyntien aikaan jonoa voi olla. Oma tilaukseni taisi lähtä postiin reilussa viikossa ja matkasi tutun viikon verran postissa. Tilaukseni oli pakattu huolellisesti kuplamuovikirjekuoreen.


Vasemmalta alkaen Circe, Honey ja Femme. Kuvattu luonnonvalossa, kuten yllä olleet swatchit huulillakin.


Pieni, mutta onnistunut huulimeikkitilaus siis. Nyxin punat ovat kyllä todella laadukkaita, varsinkin hintaansa nähden, joten jos on punille tarvetta niin kannattaa kokeilla noita. Cherry Culturesta suosittelen katsastamaan erityisesti Nyxin ja Milanin meikit, sillä molemmissa on todella hyvä hinta-laatusuhde ja kumpikaan ei tietääkseni käytä eläinkokeita. Postikulujen vuoksi Cherry Culturesta kannattaisi tilata vähän isompia tilauksia tai vaikka kaverin kanssa kimppatilaus niin postikulut jakaantuvat vähän tasaisemmin :)


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet tekstissä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Nyx ei käytä eläinkokeita!


p.s. Minulla piti muka olla enemmän aikaa blogille, kun työt loppui, mutta nyt gradu työllistää minua ihan tosissaan. Lisäksi Oulun synkkä valotilanne vaikeuttaa poatauksien tekoa, kun kuvaaminen on keskellä päivääkin hankalaa. Yritän parhaani mukaan kuitenkin saada postauksia ulos, minulla olisi mm. uusia Fyrinnae värejä ja jotain todella söpöä Urban Decayltä näytettävänä ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti