maanantai 1. lokakuuta 2012

Karkkia!

Sain vähän aikaa sitten uusimman Venomous Cosmetics tilaukseni. Lip Poisonit ovat suosikkikiiltojani ja tällä kertaa tilasin pelkästään niitä. Tilasin 5 minikokoisen kiillon setin I Want Candy! -kokoelmasta. Kokoelmassa on kolme erilaista huulikiiltosettiä; pinkit/punaiset, violetit ja neutraalit/ruskeat. Minä tilasin tietenkin tuon pinkkien ja punaisten sävyjen setin. Swatchasin setistä vain 4 sävyä, sillä viidennen jätän palkinnoksi johonkin tulevaan blogiarvontaan tai -kilpailuun, eli en halunnut avata sitä ollenkaan. I Want Candy! on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten kannattaa tilata se nyt, jos haluaa sen saada. 
Venomous Cosmetics on muuten nyt saanut uudistetut sivunsa valmiiksi ja vanhat, pysyvät luomiväri- ja huulikiiltokokoelmatkin ovat taas saatavilla. Joitain menneitä, suosittuja Limited Edition tuotteitakin tuli myyntiin pysyvästi ja suosittelen ehdottomasti kaikille punaisten huulten ystäville Electrified -nimellä nykyisin kulkevaa Lip Poisonia, joka on siis entinen LE sävy The Girl Who Was On Fire Nälkäpeli -kokoelmasta!

I Want Candy! -settejä saa sekä minikoossa että täysikokoisina. Pinkkien ja punaisten minisetti maksaa 16$ (n. 12,45e)  ja täysikokoiset 28$ (n. 21,80e). Postikulut ovat 4$ (n. 3,10e).


Minipoisonit ja swatchit kädelläni. Kuvattu luonnonvalossa ja molemmissa kuvissa sama järjestys.

Vasemmalla French Burnt Peanuts ja oikealla Jolly Rancher. Kuvattu luonnonvalossa.

French Burnt Peanuts on ihanasti persikkaisen kullanhohtoinen pinkki. Pohjasävy on vaalea ja neutraali. Yllä olevassa kuvassa näyttää ehkä aavistuksen vaaleammalta kuin oikeasti on. Tykkään tästä tosi paljon ja väri sopii hyvin tummien silmämeikkien kaveriksi silloin kun ei halua käyttää ihan perus nudehuulia.

Jolly Rancher on vähän edellistä tummempi pinkki, jossa on kylmä heikosti sinertävä hohde. Ei liian kylmä eikä yliampuva vaan loppujen lopuksi melko neutraali. Tosi kaunis tämäkin ja sopii varmasti moniin eri tyyleihin ja monille eri ihmisille.


Vasemmalla Peppermint Twisted ja oikealla Gummy Gummis. Kuvattu luonnonvalossa.

Peppermint Twisted on kauniin sävyinen, mutta läpikuultavin ja hankalin näistä neljästä. Sävy on aavistuksen luumuinen ja syvempi kuin kokoelman muissa kiilloissa, mutta huulilla kuitenkin neutraali, koska on niin läpikuultava. Jostain syystä tätä oli myös hankala levittää tasaisesti ja kiillossa oli omituista "murua". Toimii varmaan parhaiten huulipunien päällä ja tällä varmaan voisi taittaa punaisia sävyjä vähän luumuisemmiksi.

Gummy Gummis on porukan kirkkain ja ehkä peittävinkin. Ihan täysin peittävä tämäkään ei ole, joten sävy on kuitenkin vielä aika helppokäyttöinen. Kaunis, voimakas vadelmapinkki. Pidän tästä todella paljon, sillä ihailen aina kirkkaita, hot pinkkejä huulia, mutta ne ovat usein aika vaikeita käyttää oikeasti. Tämä on kirkas (kirkkaampi kuin yllä olevassa kuvassa), mutta ei kuitenkaan överikirkas, huutavan neon pinkki :)


Suosikkini porukasta ovat ensimmäinen ja viimeinen eli French Burnt Peanuts ja Gummy Gummis. Yleisesti nämä ovat tuttua Venomous Cosmetics laatua ja koostumukset samaa kuin Lip Poisonit ovat olleet nyt jo pidemmän aikaa. Kiillot ovat pigmenttisiä, vaikkakaan eivät täysin peittäviä, ne ovat myös melko tahmeita ja pysyvät hyvin. Nämä tuntuvat huulilla mukavan kosteuttavilta.
Sain muuten tietenkin tilaukseni mukana kaksi luomivärinäytettä, mutta unohdin swatchata ne. Toisen niistä (Faraway Galaxy) olen kyllä swatchannut aiemmin, joten se löytyy aiemmasta VC postauksesta, toinen saamani sävy oli Greenbottle Blue.


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa linkeistä mitään korvausta tai hyötyä. Tietääkseni Venomous Cosmetics ei käytä eläinkokeita!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti