perjantai 19. lokakuuta 2012

Uudet rakkaat

Indiekosmetiikkarakkauteni Fyrinnae julkaisi tänä vuonnakin Halloween/Samhain/Pyhäinpäivä -kokoelman, ja tottakai minun piti tilata siitä suosikkini heti. Yhteensä uusia luomivärejä taisi tulla kahdeksan, joista neljä Arcane Magic -linjaan ja neljä tavallisiin luomiväreihin, ja lisäksi tuli yksi uusi Lip Lustre. Itse tilasin vain kolme uusista luomiväreistä sekä yhden vanhan värin, mutta sain lisäksi ilmaisena näytteenä yhden uusista väreistä. 
Neljä ensimmäistä on uusia, Halloween -kokoelmaan kuuluvia värejä, ja viimeinen on vanha väri. Jos Fyrinnae on tuttu firma ja Work Safe Blue kuulostaa oudolta, niin kyseessä on vanha Damn Paladins sävy, joka on nyt uudelleen nimetty. Itse olin jo pitkään aikonut hankkia Damn Paladinsin, mutta unohdin sen aina ja sain hankittua sen vasta nyt uudella nimellä.


Yllä värit luonnonvalossa kuvattuna ja alla keinovalossa. Pohjalla Fyrinnaen oma Pixie Epoxy.

Tilauksestani tuli harvinaisen neutraali, sillä tilaamistani kaikki muut paitsi Ethereal Éire on laskettavissa neutraaleiksi. Mischievous Sidhe oli siis näyte, jota en itse tilannut. 
Ainakin näin ensituntumalta Arcane Magic- linjaan kuuluva Velveteen Werewolf on suosikkini tilauksesta. Väri on kaunis keskiruskea, jossa on monen väristä shimmeriä. Voimakkaimmin erottuu vihreä kimalle, joka on valon siihen osuessa todella upea. Witchy Woodland Creatures on lämpimämpi ruskea/taupe, jossa on myös eri värisiä shimmereitä, mutta mikään niistä ei erotu yhtä selvästi kuin Velveteen Werewolfin vihreä. Ehkä WWC:ssä parhaiten erottaa kuparista tai pinkkiä shimmeriä. Kolmas neutraali on Work Safe Blue, jossa on viileämpi taupe pohja ja vaaleansininen hohde. Sävy on kauniinpi kuin osasin odottaa ja sininen sävy ei ole siinä liian voimakas tai päällekäyvä, osuvasti nimetty väri siis :)
Ethereal Éire on hillitty vihreän sävy, jonka melkein voisi laskea neutraaleihin sävyihin. Todella kaunis väri, jos haluaa hieman väriä, mutta ei kirkkaita sävyjä. Väri muistuttaa minua jostain meressä huojuvasta kasvista tai hieman tutummasta kasvista salviasta. Värissä on sopivasti vihreää, sinistä, kultaa ja harmaata sekaisin ja siinä on sopivasti kimallusta. Mischievous Sidhe on lähellä aitoa kullansävyä, ehkä vain aavistuksen keltaisempi. En itse tilannut sitä, koska pelkäsin sen olevan jopa liian keltainen, mutta onneksi se ei vaikuta siltä. Värissä on mukana myös glitteriä, joten suosittelen sen kanssa tahmeaa pohjaa, vaikka itse väri onkin todella pigmenttinen.


En ole vielä ehtinyt testata kaikkia värejä käytännössä, mutta monen kymmenen värin Fyrinnae -kokoelman pohjalta uskallan sanoa, että nämäkin sävyt ovat laadultaan loistavia. Oli mukava nähdä uusia neutraaleja Fyrinnaelta, sillä merkki tunnetaan paremmin kirkkaista ja värikkäistä sävyistä. Omasta tilauksesta suosittelen erityisesti Velveteen Werewolfia ja Ethereal Éirea ja kannattaa tutustua muihinkin uusiin sävyihin. Punaisten ystäville tuli mm. kaksi uutta punertavaa sävyä ja Arcane Magic -linjaan tuli pari kirkastakin väriä. Ja jauhemaisia luomivärejä arasteville tiedoksi, että Fyrinnaella on nyt myös pieni valikoima ihan perinteisiä puristeluomivärejäkin myynnissä :)

Fyrinnae on joutunut hieman nostamaan hintojaan, mutta edelleen tuotteet ovat edullisia ja hinta-laatusuhde on loistava. Esimerkiksi minikokoiset luomivärit maksavat nyt 2,25$ (n. 1,70e) entisen 2$ (n. 1,50e) sijaan. Kaikki tilaukseni värit ovat minikokoisia ja niistä riittää pitkäksi aikaa. Tilaukseni postitettiin kolmessa päivässä ja paketti matkasi USA:sta viikon. Ei siis edelleenkään kannata pelätä pitkiä jonotusaikoja, jotka etusivulla ilmoitetaan, siihen on laitettu reilusti ylimääräistä!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Fyrinnae ei käytä eläinkokeita ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia!

2 kommenttia :

  1. Ihania sävyjä. :) Onko nuo niitä pienempiä purkkeja mitä tilasit?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, nuo on juuri niitä 2,25$ maksavia minikokoja. Normaaliväreissä on minikoossa 1/3 teelusikkaa ja Arcane Magiceissa on 1/4 teelusikkaa...noista kyllä riittää pitkäksi aikaa. En oo vielä yhtään minikokoakaan saanu käytettyä loppuun. Yksi ilmainen näyte on lähellä loppumista, mutta niissä on vähemmän kun noissa mineissä :)

      Poista