tiistai 6. marraskuuta 2012

DGC:ia huulilla

Niinhän siinä tietenkin kävi, että lauantaina ei ollut aikaa ja sunnuntaina ei ollut valoa kuvata niitä lupaamiani Darling Girl Cosmeticsin huulituotteita. Maanantaina oli onneksi vasta klo 12 meno yliopistolle, joten ehdin lopultakin ottaa kuvat ennen sitä.
Eli asiaan...Tilasin kahdessa DGC tilauksessani yhteensä kolme huulituotetta. Kaksi niistä on kiiltoja ja kolmas huulimeikinpohjustaja. Aloitetaan näin halloweenin jälkitunnelmissa tämän vuoden toiseen halloween -kokoelmaan (Zombies!) kuuluvasta Hellspawn Zombie Apoca-Lips -kiillosta. 

Zombie Apoca-Lips kiillot ovat läpikuultavia, kerrostukseen tarkoitettuja kiiltoja, mutta niitä voi tietenkin käyttää yksinäänkin. Kiiltoja löytyy eri väreissä ja niissä on glitteriä ja väriä vaihtavia pigmenttejä. Hellspawn on sävyltään oranssi-kultainen ja sen pitäisi vaihtaa väriä punaisempiin marja- ja viinisävyihin.
En ole itse onnistunut vielä huomaamaan värin vaihtoa, mutta en ole kyllä kiiltoa päässyt kovin hyvissä valoissa tutkimaankaan. Muuten väri on kiva oranssi, mutta läpikuultavana hyvin helppokäyttöinen.
Kiilto on miellyttävä huulilla, vaikka onkin melko tahmea. Itsehän tosiaan pidänkin tahmeista kiilloista. Pysyvyys on melko hyvä, vaikka mitään tarkkaa aikaa en osaa sanoa kauan tämä huulilla säilyy, mutta uskoisin, että ilmän syömistä tai juomista kestää helposti pari tuntia. Kiillossa oleva glitteri jää huulille vieläkin pitempäänkin.
Kiilto on pakattu kynämalliseen pakkaukseen, jonka päässä on sivellin, johon väri tulee toisesta päästä kiertämällä. Tällaiset click pen -pakkaukset eivät ole suosikkejani, mutta tässä pakkaus on kuitenkin hyvälaatuinen eikä "kynää" tarvinut edes väännellä kymmeniä kertoja, jotta kiiltoa alkoi tulla. Kiiltoa on kynässä 3ml ja se maksaa 5,25$ (n. 4,10e).


Hellspawn huulillani, kuvattu luonnonvalossa.

Toinen kiilto on Blogger -kokoelman Rach. DGC teki sarjan erilaisia huulikiiltoja muutamille halukkaille kauneusbloggaajille ja Rach -kiillon takana on The Beauty Spot -blogin pitäjä. Bloggaajat saivat itse suunnitella haluamansa huulituotteen ja DGC:n omistaja Susan toteutti visiot valmiiksi tuotteiksi. Kiiltoja löytyy eri koostumuksissa ja Rach on Liquid Kiss Luxe -koostumusta, jota voisi kuvailla oikeastaan nestemäiseksi huulipunaksi. Blogger -kiiltoja ei muuten ole koottu yhteen kategoriaan DGC:n sivuille, vaan ne ovat koostumuksensa mukaisien alakategorioiden alla, mutta kiiltojen kohdalla kyllä lukee, jos ne ovat näitä bloggaajakiiltoja.
Väri on juuri sellainen, miksi se kuvataan DGC:n sivuilla, eli voimakas magenta, jossa on sininen hohde. Väri on todella peittävä ja pigmenttinen, siinä on shimmeriä, mutta ei isompaa glitteriä.
Myös Rach on koostumukseltaa miellyttävä ja tahmea ja se pysyy huulilla vielä paremmin kuin Hellspawn. Pakkauskin on samanlainen kuin edellisessä, samoin koko ja hinta.


Rach huulillani, kuvattu luonnonvalossa.

Kolmas huulituote on siis huulimeikinpohjustaja Pout Perfect Lip Primer. Pohjustajan tarkoitus on pitää huulimeikki paremmin paikoillaan sekä täyttää huulien juonteita. Tuote on väritön eikä näy huulilla mitenkään, joten en alkanut mitään kuvaa tästä huulillani ottamaan. Pohjustaja tuoksuu voimakkaasti mintulle, mutta ainakin minusta tuoksu on miellyttävä. Huulilla tämä ei kirvele tai viilennä vaan tuntuu lähinnä samettiselta.
En ole itse huomannut, että tämä erityisemmin täyttäisi huulien juonteita tai tekisi huulista tasaisempia, mutta minulla onkin aika hyvin kosteutetut huulet. Kuivemmilla huulilla eron voisi nähdä paremmin.
Olen käyttänyt tätä useiden punien alla ja tuote kyllä tuntuu pitävän punat vähän paremmin paikoillaan. Erityisesti värin vuotaminen huulien ulkopuolella oleviin juonteisiin näyttää vähentyvän. Jotkut punat tai rajauskynät tarttuvat pohjustajan päälle vähän huonommin, mutta mitään suurta ongelmaa tästä ei ole ollut, väriä on vain joutunut kerrostamaan huuliin enemmän.
Ihan mukava tuote on kyseessä ja huulipunista saa tällä vähän kestävämmät. Itselleni tämä ei ehkä ole mikään elintärkeä tuote, mutta mukava lisä meikkikokoelmaan kuitenkin. Pout Perfect on pakattu kapeaan huulirasvatuubiin ja siitä on varoitus, ettei vääntää pohjustajaa kovin pitkälle ulos tuubista, sillä se ei välttämättä suostu menemään takaisin tuubiin pehmeytensä vuoksi. Kokoa tuubilla on 0,07 unssia (ounce), en itse jaksanut alkaa laskemaan paljon tuo on suomeksi sanottuna...ja hinta tuubilla on 5,75$ (n. 4,50e).


Tässä vielä Hellspawn ja Rach kädelläni luonnonvalossa kuvattuna. Kuva on epätarkka, mutta ehkä siitä näkee varsinkin Hellspawnin sävyn paremmin.


Lupailin kertoa myös hieman DGC:ltä tilaamisesta yms. Tilata voi siis firman omilta sivuilta ja maksutapana toimii ainakin Paypal, jonka kautta voi siis maksaa mm. omalla pankki -tai luottokortilla (ehkä myös electronilla?). Postikulut alkavat 4$:sta (n. 3,10e) ja määräytyvät tilauksen koon mukaan. Postikulut näkee koko ajan ostoskorista, kun valitsee valikosta kansainvälisen toimituksen.
Tilauksen jonotusaika on DGC:llä suht pitkä, tällä hetkellä 14-16 arkipäivää, joten tilauksen postittamiseen voi mennä hetki. Itse odottelin postitusta muistaakseni pari viikkoa ja postissa paketit matkasivat tavallisen viikon verran. Mielestäni postitusaika on kuitenkin kohtuullinen, varsinkin kun Susan tietääkseni hoitaa firmaa yksin. Susanin asiakaspalvelu vaikuttaa myös olevan loistavaa ja tilauksien mukana saa aina lahjatuotteen, jonka näkee DGC:n etusivulla ja joka vaihtuu viikottain. Lisäksi mukana on tavanomaisia näytteitä.
Suosittelen Darling Girl Cosmeticsia mielelläni kaikille. Tuotteita on hyvä valikoima ja ne ovat laadukkaita ja firman toiminta on kaikin tavoin ammattimaista. Itse tulen varmasti tilaamaan jatkossakin ja erityisesti Liquid Kiss Luxe -kiiltoja haluan lisää!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Darling Girl Cosmetics ei käytä eläinkokeita!Ei kommentteja :

Lähetä kommentti