perjantai 2. marraskuuta 2012

Kuulumisia ja haaste itselleni

Tällä kertaa nyt vain pieni, tylsä välipostaus. En ole ehtinyt ottaa mitään kuvia, kun päivänvalo on jo tosiaan Oulussa aika rajallista ja minulla pukkaa gradun deadlinet päälle...pitikin mennä lupaamaan, että esitän työn alun seminaarissa alle kuukauden päästä!
Yritän nyt viikonlopun aikana ehtiä kuvaamaan ne Darling Girl Cosmeticsin huulituotteet, jotta saan ihan kunnollisen postauksen aikaiseksi. Viikonlopullekin on kyllä menoa kaverin halloweentuparien muodossa, mutta ehkä lauantai- tai sunnuntaiaamupäivänä on aikaa ja valoa kuvatakin :) Vähän jänskättää, miten noihin tupareihin suunnitellun "asun" meikit onnistuu ja olen vielä luvannut meikata kaverianikin. Kuvia meikeistä en lupaa, koska en tiedä ehdinkö niitä ottaa, ja onko valoa, jossa jotain saisi kuvattuakin.

Oleellisempaa asiaa blogin kannalta on taas se, että päätin pitää marraskuussa pientä ostolakkoa. Täysin en voi olla kosmetiikkaa hankkimatta, sillä joitain ihan pakollisia ostoksia minulla on, esim. vartalon kosteusvoide. Deodorantti ja hammastahnakin vetelee viimeisiään, mutta niitä en oikeastaan edes pidä kosmetiikkana vaan hygieniatuotteina. Eli ostolakko koskee meikkejä. Postauksia tulen kuitenkin tekemään ihan normaalisti ja sen verran kuin ehdin, tavaraa mistä kirjoittaa kyllä riittää vielä vanhoistakin ostoksista!
Syitä lakkoon on kaksi. Ensinnäkin, minulla on todella tiukka budjetti marraskuun ajan taannoisen Ikea -reissun jäljiltä ja toiseksi lupailin aikoja sitten mahdollista ostolakkoa, kun TylyMuija minulle sellaista haasteena ehdotti. Vaikeaa lakosta tekee varmasti se, että olen menossa käymään Jyväskylässä kaverini luona ja siellä olisi tarjolla Sokoksen meikkivalikoima, joka poikkeaa hieman täkäläisistä. Enköhän kuitenkin onnistu hillitsemään itseni, kun ajattelen järjellä, etten oikeasti tarvitse mitään.
Raportoin sitten joulukuun puolella, miten lakko sujui vai sujuiko ollenkaan. Tosiaan pelkät meikit on kiellettyjä ostoksia, muuta kosmetiikkaa aion ostaa sellaisten tuotteiden osalta, joita oikeasti tarvitsen. Ja jos nyt joku elintärkeä meikkituote loppuu, niin ostan kyllä senkin, mutta en ainakaa näin äkkiseltään keksi mitään mikä olisi loppumassa. Saa nähdä miten käy...

Pitäkäähän peukkuja minun lakkoilulle ja hyvät viikonloput kaikille!

2 kommenttia :

 1. Peukkua tottakai.
  Tekisi hyvää itellekkin ja varmaan tuon joulun lähestymisen vuoksi täytyykin hillitä omat halut ostoskorin täytöstä minimiin..lapsille lahjoja pitää olla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joulun alla tosiaan pitää vähän rahan käyttöä aina miettiä uudelleen, kun haluaa muillekin lahjoja ostaa. Mun mielestä on silti ihan sallittua ostaa myös itselle jokin lahja ;)

   Poista