perjantai 30. marraskuuta 2012

Pitkästä aikaa...

Tuntuu, että siitä on ikuisuus kun postasin viimeksi luomiväriswatcheja...ja aika kauanhan siitä tosiaan onkin. Kaikki bloggaajat varmasti tietävätkin, miksi swatchien kuvaaminen on viime aikoina ollut hankalaa Suomessa. Sain kuitenkin lopulta kuvattua läjän Dawn Eyes Cosmeticsin luomivärejä! Olen kirjoitellut DEC:stä ennenkin, joten en nyt tuhlaa kirjaimia perustietojen kertomiseen vaan niitä ja lisää swatcheja löytyy täältä ja täältä.

Aloitetaan kuuden värin satsilla. Tilasin jo aikoja sitten pienen, kolmen täysikokoisen luomivärin tilauksen DEC:ltä. Mukana sain lisäksi kolme näytettä.


Yllä luomivärit luonnonvalossa ja alla keinovalossa. Pohjalla tuttuun tapaan Pixie Epoxy.

Ensimmäisenä ihana violetti Compromised. Väri on The Mermaid Dreams minikokoelmasta. Lähes täysin matta syvä violetti. Väri on todella pigmenttinen ja käyttäytyi Pixie Epoxyn päällä hyvin, vaikka on lähes täysin matta. En ole koskaan nähnyt Sugarpillin Poison Plumia "livenä", mutta voisin kuvitella, että tämä on sävyltään aika lähellä sitä. Featherlightin olen swatchannut ennenkin muun Nature's Riddle minikokoelman kanssa.. Tilasin sen nyt saamani näytteen lisäksi täysikokoisena. Väri on jännä harmahtava/taupepohjainen sävy, jossa on lilapinkki hohde ja erivärisiä pikkuruisia kimalteita. Glow'n valitsin, koska minulla ei ollut mitään vastaavaa väriä. Se on vaalea, voimakkaasti hohtava, läpikuultava persikka-pinkki. Sopii hyvin silmän sisäkulmaan korostusväriksi tai koko luomelle silloin kun ei kaipaa voimakasta väriä. Glow kuuluu The Naked Glitters minikokoelmaan.
Alarivistä löytyy tilaukseni mukana saamani ilmaisnäytteet. Ensimmäinen sävy Darko on niin ikään The Naked Glitters kokoelmasta. Sekin on vaalea, mutta peittävämpi kuin Glow. Sävyltään se on vähän enemmän kuparinen persikka kuin pinkki. Gold Finger on The Divalicious minikokoelmasta. Sävy on metallinen vähän pronssiin vivahtava kulta. Siinä ei ole glitteriä vaan se hohtaa voimakkaan metallisena ja on todella pigmenttinen. Viimeisenä vaaleahko violetti Purple Poison. Väri on ihana sinipohjainen My Little Pony -violetti, jossa on väriä vaihtavaa pientä kimalletta. Kimalle vaihtelee väriä suunnilleen kaikkiin sateenkaaren väreihin. Kerrankin tällainen väri sinipohjaisena violettina eikä liian pinkkinä! Purple Poison on Forest Fantasy minikokoelmasta.

Seuraavat 10 väriä ovat kaikki  The Office Hours minikokoelmasta. Osallistuin taas kerran minikokoelman nimeämiskilpailuun ja voitin nyt toista kertaa. Tällä kertaa kokoelmassa oli 10 väriä ja sain palkinnoksi valita kokoelmasta viisi sävyä täysikokoisina ja loput viisi sain näytekoossa.
The Office Hours setissä on neutraaleja sävyjä sekä kevyitä pehmeitä värejä. Suurin osa sen väreistä sopii useimmille ihmisille ja tällaisia värejä on hyvä olla olemassa kiireaamuina.Yllä luonnonvalo ja alla keinovalo, PE edelleen pohjalla.

Ensin viisi sävyä, jotka valitsin täysikokoisena. Ensimmäinen väri, Always Proper, on vaaleanruskehtava sävy, jossa on häivähdys pinkkiä. Nätti ja neutraali. Seuraavaksi Natural -niminen vaalea, kulta-beige. Sävy on shimmerinen, lähes metallinen, mutta siinä ei ole isoa glitteriä. Kolmas sävy on Nearly Neutral ja nimi sopii sille hyvin. Sävy on samantyylinen kuin Featherlight, mutta pohja on neutraalimpi ja siinä on kultaista pientä glitteriä.
Alarivissä ensin Simple, Soft. Väri on aika läpikuultava rusehtava ruusupinkki. Neutraali ja todella luonnollinen luomella, mutta tuo pientä kimallusta. Viimeisenä täysikokoisista Tealescent. Väri on pohjaltaan harmahtava beige ja siinä on kevyt turkoosihtava hohde. Tällaistakaan väriä minulla ei ollut ennestään ja haluan kyllä pian kokeilla tätä. Neutraali, mutta ei missään nimessä tylsä.


Nämä nyt ei varmaan enää tarvitse selitystä :D

Lopuksi näytekoot The Office Hours minikokoelmasta. Ensimmäisenä Barely There, joka on vaalea, korallinen/kuparinen sävy. Värissä on pieniä kimalteita eri sävyissä. Seuraavaksi Blue Shift. Väri on vaalea sininen, joka vivahtaa hieman lilaan. Tosi nätti ja sopii oikein hyvin silmän sisänurkkaan tai talviseen meikkiin koko luomelle. Kolmas sävy on Elusive, joka muistuttaa minua Urban Decayn Selloutista. Väri on vaalea persikka-pinkki, mutta Selloutista poiketen siinä on kevyesti vihertävää hohdetta ja pientä vaaleaa kimalletta. Tämäkin on hyvä silmän sisänurkkaan ja kevyesti laitettuna sopisi varmaan kulmaluunkin korostukseen.
Alarivin aloittaa Mauvelous, joka on setin vähiten neutraali sävy. Nimensa mukaisesti väri on pinkahtava-violetihtava malvan sävy. Värissä on lisäksi pienen pientä väriä vaihtavaa kimalletta. Kaunis sävy, mutta ei sovi minulle. Viimeisenä koko satsista Soft Blue Beige. Värin pohja on aavistuksen kellertävä beige ja siinä on sininen hohde. Kuvittelin, että tämä muistuttaisi Fyrinnaen Work Safe Blueta (ent. Damn Paladins), mutta pohjasävy olikin aivan erilainen ja lämpimänpi.


 Dawn Eyes Cosmeticsilla on tällä hetkellä paljon värejä alehinnoin ja ainakin vielä tätä kirjoittaessani myös Black Friday -alennukset käynnissä. Kannattaa käydä katsastamassa värejä ja tykätä DEC:stä Facebookissa, sillä minisettejä julkaistaan lähes joka viikko ja nimeämiskilpailuista voi voittaa itselleen kauniita luomivärejä.


Postauksen tuotteet ostettu itse/voitettu kilpailusta. Kaikki mielipiteet tekstissä ovat omiani enkä saa linkkien käytöstä mitään hyvitystä. Tietääkseni Dawn Eyes Cosmetics ei käytä eläinkokeita!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti