maanantai 12. marraskuuta 2012

Halloweenin jälkitunnelmissa

Venähti jälleen postausväli aika pitkäksi, pahoittelen. Gradun kanssa on nyt tosi kiire ja päivät menee yliopistolla, joten kuvaamaan en ole ehtinyt ja kirjoittamisellekaan ei paljoa aikaa ole. Kokonaan taukoa en bloggailusta aio pitää, mutta postaukset tulevat nyt lähiaikoina varmaan vähän miten sattuu.

Koska en ole ehtinyt mitään muuta kuvata niin näytän nyt kuvasatoa viime viikonlopun halloween -pippaloinnista. Oma meikkini oli hyvin yksinkertainen, mutta meikkasin myös ystäväni. Kuvien laatu ei ole kovin hyvä, sillä meikkejä pääsi kuvaamaan vasta illalla niiden valmistuttua ja valoa enää siihen aikaan ei tietenkään ollut. 

Yllä näkyy tärkein osa omasta meikistäni. Koska meikki on tehty pelkällä mustalla, valon puutekaan ei juuri haitannut sen kuvaamista. Olin siis itse pukeutunut kissaksi ja tein mustalla geelirajauksella ja mustalla luomivärillä tuollaiset kissansilmät. Hyvin helppo meikki ja ainoa vaikeus olikin siinä, että saa molemmat silmät samanlaisiksi. Tein ensin toisen silmän kokonaan ja aloitin hahmottelemalla muodon luomivärillä. Sitten täytin koko alueen mustalla Inglotin geelirajauksella ja lopuksi kiinnitin vielä meikin Urban Decayn mattamustalla Blackout -luomivärillä. Toisen silmän tein samalla tavalla kiinnittäen hahmottelussa huomiota siihen, että muoto on sama kuin ensimmäisessä silmässä. 
Minulla oli myös mustaksi väritetty nenänpää ja nenästä jatkui pystysuora viiva kohti amorinkaarta tekemässä lisää kissamaista ilmettä. Asusteena minulla oli mustat kissankorvat ja musta rusetti kaulassa. Huulilla minulla oli punainen huulipuna ja vaatteet olivat punaista ja mustaa, jotta tyyli olisi eheä :) Pahoittelen ettei koko meikistä ole kuvaa, mutta ensinnäkin sellaista ei ole ja toiseksi en halua laittaa koko naamani kuvaa tänne ;)Kaverini ei ole yhtä ujo kuin minä ja lupasi minun laittaa kokonaamakuvan itsestään tänne. Kaverini meikin aiheena oli undead bride ja tässä näkyy hänen meikkinsä. Kaverini oli tehnyt pohjameikin valmiiksi itse ja minä tein hänelle haavan otsaan, meikkasin silmät ja kulmat ja tein kasvojen varjostukset. Tässä meikissä kuvausolosuhteet eivät olleet eduksi ja varsinkaan varjostukset eivät kunnolla näy. 
Meikin idea oli kalpea pohja ja voimakkaat varjostukset. Varjostuksia tein silmien ympärille, ohimoille ja poskiin. Silmämeikistä halusimme tehdä tumman, mutta tarkoitus ei ollut tehdä siitä suttuista ja sotkeentunutta vaan ottaa vähän seksikkäämpi lähestymistapa ;)
Haava on tehty ripsiliimalla sekä punaisella ja mustalla luomivärillä. Se ei ole edukseen kirkkaassa kuvausvalossa,  sillä pohjalla oleva liima tulee liikaa esiin. Oikeasti liimalla tehty pyöreä luodinreiän muoto ei erottunut noin selkeänä. 
Silmiin tein yksinkertaisen kahden luomivärin meikin, jossa käytin Fyrinnaen tummaa luumunsävyistä Victoria Vampia ja kimaltavaa valkoista Pure Sugaria. Tumman luomivärin laitoin niin, että se jatkui pitkästi sivuille kissamaisena siipenä, jota vielä korosti samanmallinen musta rajaus. Valkoista luomiväriä laitoin silmän sisänurkkaan, jotta ystäväni silmät eivät olisi ihan "tukossa" tummasta väristä. Silmän alle tein vain kevyemmän rajauksen tummalla luomivärillä. Silmämeikistä ei nyt valitettavasti ole lähikuvaa. Kuvasimme aika kiireessä meikin ennen lähtöä, jotta edes jotain kuvamateriaalia löytyisi.
Huulimeikkinä kaverillani oli vain peitevoidetta, joka päälle taputtelin kevyesti punaista huulipunaa. Kaverini kuivuneet huulet olivat meikissä eduksi ja lopputulos näyttikin siltä, että hänen huulensa ovat kuivuneet verisille halkeamille :)
Kaverini oli pukeutunut mustaan ja asusteena oli panta, jossa oli mustaa tylliä huntuna. Huntuun oli kiinnitetty pieni muovihämähäkki ja samaisia hämähäkkejä kiinnitettiin pinneillä hänen nutturaansa ryömimään. Lisäksi hänellä oli muovilepakosta tehty rannekoru :)

Meikkasin nyt oikeastaan ensimmäisen kerran elämässäni toisen ihmisen. Aiemmin olen vain joskus teininä meikannut yhden kaverini pikkusiskoja, mutta niitä meikkejä ei taidettu kovin tosissaan tehdä...Olin ihan kohtuullisen tyytyväinen ensimmäiseen yritykseeni meikata toinen ihminen ja voin sanoa, että se ei mikään maailman helpoin homma ole. Kaverinikin tuntui olevan ihan tyytyväinen ja sehän se pääasia tietenkin oli.


Tämän näköisenä lähdimme siis kaverimme halloween -tupareihin. Kyllä ihmiset hieman tuojottivat bussissa, mutta mitäpä se haittaa :)

4 kommenttia :

 1. Toisen ihmisen meikkaaminen aluksi on ihan supervaikeaa, koska on tottunut omaan ihoon ja silmien muotoon, ja pitää yhtäkkiä soveltaa osaamistaan. Mutta saa aikas palkitsevan tunteen, kun meikki onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja mun mielestä ihan se oikean asennon hakeminen, että pääsee esim. sinne toisen silmiin sohimaan meikkejä, on vaikeaa :)

   Poista
 2. Todella hienosti tehty eyelineri :) xx Carolin, Min Boudoir

  VastaaPoista