lauantai 23. helmikuuta 2013

Biscotti

IsaDoran pastellinen kevätkokoelma  Bella Vita on mielestäni todella kaunis, vaikka kaikki sen tuotteet eivät lopulta ihan minun makuuni ole. Kokoelman kolmesta Jelly Kiss -huulipunasta yksi, nudensävyinen 63 Biscotti, oli kuitenkin pakollinen ostos minulle. Tässä siis vähän arviota kyseisestä punasta.

Pumpulipupu on muuten tehnyt loistavan postauksen koko kokoelmasta, sen voi lukea täällä!
Jelly Kiss -huulipunat ovat kiiltopunamaisia, kosteuttavia ja läpikuultavia punia. Biscotti näyttää puikossa neutraalilta nudesävyltä, mutta väriä siitä ei huulille tule juuri lainkaan. Se peittää huulten omaa väriä hieman, mutta pääasiassa se antaa vain kiiltoa ja pikkuruisten shimmerien ansiosta myös hohdetta. Minun silmiini shimmer on vaalean kullan sävyistä, mutta se on tosiaan hyvin pientä ja näkyykin huulilla hohteena valon osuessa siihen. Sävy sopii varmasti kaikille ja on erinomainen arkinude, jota voi sipaista huulille pitkin päivää ilman peiliäkin. Koska punan koostumus on melko kosteuttava, ei se pysy kauaa huulilla, joten helppo punan lisäys onkin tarpeen.

Koostumus punassa on tosiaan kosteuttava ja aika liukas, tyypillinen kiiltopuna. Tuoksu on aika makea, vaniljainen ja toffeinen. Valitettavasti puna ei ihan yhtä hyvälle maistu, vaan hieman muovisen esanssiselle, mutta maku ei ole niin voimakas tai pysyvä, että se ainakaan minua suuremmin haittaisi. 

Pakkaus punassa on mielestäni ihan mukavan tyylikäs, vaikkakin hankala kuvattava, kuten yllä näkyy :) Hopeinen kiiltävä hylsy on yksinkertainen ja tuntuu ihan laadukkaalta. Hylsy on melko lyhyt ja paksu, mutta itse puna näyttää ihan normaalikokoiselta. Muistaakseni puna on kooltaan 4g.


Biscotti huulillani. Kuva otettu luonnonvalossa.

Olen yleensä pigmenttisten ja pitkään pysyvien huulimeikkien ystävä, mutta pidän tästäkin kovasti. Nuorempana suosikkihuulipunani oli Lumenen kiiltopuna, eli olen aina pitänyt myös tällaisista helpoista läpikuultavista punista. Hintaa Jelly Kiss -punilla on noin 14e. Mielestäni hinta on melko korkea huulipunalle, mutta muuta isompaa valitettavaa punasta en löydä. 

IsaDoran kausikokoelmat tuntuvat menevän aina nopeasti kaupaksi. Jos kokoelma kiinnostaa,  kannattaa suunnata heti ostoksille. Itse ostin punan Stockmannilta, mutta myös Sokos, Anttilat ja jotkin marketit myyvät IsaDoraa. Tästä kokoelmasta minua olisi vähän kiinnostanut myös Eyebrow Lifter -korostuskynä, mutta en sitä nyt varmaan tule hankkimaan, kun rahalle löytyy tärkeämpääkin käyttöä. Myös kokoelman kynsilakat ovat kauniita.

Oletteko te hankkinut IsaDoran kevätkokoelmasta jo jotain?

p.s. Sain muuten Berneriltä vastauksen kyselyihin IsaDoran eläinkoestatuksesta ja kovasti sieltä ainakin vakuutettiin ettei IsaDora testaa tai ole koskaan testannut mitään eläimillä.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni IsaDora ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti