keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

S.O.P.H.I.E. ja Excite

Illamasquan poskipunaperheeni on kasvanut kahdella punalla. S.O.P.H.I.E. -punan ostin jo jonkin aikaa sitten lahjakortillani ja Exciten hankin vähän aikaa sitten, kun Illamasqualla oli -50% ale kaikista tuotteista. Koska edelleen yritän kiriä postauksissani, niin yhdistin nämä punat samaan postaukseen.
S.O.P.H.I.E. kuvaillaan Illamasquan sivuilla koralliseksi punaksi kultaisella shimmerillä. Se menee sävymaailmaltaan siis samaan kategoriaan Narsin kuuluisan Orgasmin kanssa. Mielestäni puna on pinkkiin kallellaan oleva persikka/koralli kultaisella shimmerillä. Se on juuri sopovasti siinä rajalla ettei se ole liian pinkki eikä liian persikkainen. Kultainen shimmer on melko isoa, mutta kasvoilla puna ei näytä kuitenkaan liian kimaltavalta ja isoista shimmereistä aika vähän tarttuu iholle. Puna luo kuitenkin hehkua kasvoille. Väri on ehdottomasti sopiva kesään, koska se tuo lämpöä vähän viileämmillekin ihon sävyille. Uskoisin, että sävy toimii hyvin monille, vaikka onkin selvästi lämmin. Edellä mainitsemani yhdistelmä pinkkiä ja persikkaista sävyä tekee punasta monipuolisen.


Jo vähän käytetty S.O.P.H.I.E. luonnonvalossa kuvattuna.


Excite on selvästi oranssimpi näistä kahdesta ja se kuvaillaankin Illamasquan sivuilla eloisaksi aprikoosin sävyksi mattaisella viimeistelyllä. Kuvaus on aika osuva, minustakin väri on eloisa ja voimakas aprikoosi/koralli. Molemmat punat ovat lämpimiä ja luokiteltavissa korallisiksi, mutta Excite on minusta lähempänä aitoa korallia ja S.O.P.H.I.E. ehkä enemmän koralli-pinkki. Excite on tosiaan täysin matta ja sen luoma hehku kasvoille syntyy pelkästään eloisan värin voimin. Sävy näyttää pelottavankin kirkkaalta pannussa, mutta iholle sillä saa kevyellä kädellä kauniin ja hillityn sävyn. Tämäkin on ehdoton kesäsävy, mutta ei varmaan enää kovin kylmällä ihon sävyllä toimi hyvin. Oma ihoni on sen verran neutraali, että tämäkin toimii. 


Koskematon Excite, niin ikään luonnonvalossa kuvattuna.


Molemmat punat ovat varsin pigmenttisiä. S.O.P.H.I.E.:n kanssa voi olla vähän huolettomampi ja sitä voi sutia kasvoille vähän roskimmin ottein, mutta varsinkin Exciten kanssa kannattaa olla aika varovainen. Muutaman käyttökerran jälkeen Excitessa ei edes näkynyt juuri käytön jälkiä, sillä sitä tarvitsee niin vähän kerralla. S.O.P.H.I.E.:ta olen käyttänyt aika paljon ja sekään ei ole hirveästi kulunut, tämän hetkinen tilanne näkyy kuvasta, sillä neitseellisestä punasta otetut kuvat eivät olleet onnistuneet. 
Pigmenttisyyden lisäksi molemmat punat ovat koostumukseltaan pehmeitä ja levittyvät ja häivyttyvät hyvin. Varsinkin Excite on mattaisena todella pehmeä, S.O.P.H.I.E.:n shimmerit/glitterit tuovat vähän karheampaa tuntumaa punaan sormilla kokeillessa. 
Kestävyys punilla on hyvä. Minulla Illamasquan punat pysyvät koko päivän, vaikka toki illalla sävy on jo hieman haalistunut. Illamasquan voidemainen puna on minulla vielä pysyvämpi, mutta näissäkään ei ole mitään valittamista. 
S.O.P.H.I.E.:sta täytyy vielä mainita, että se kuuluu Illamasquan S.O.P.H.I.E. -sarjaan, jonka tuotosta osa menee Sophie Lancaster Foundationin tukemiseen. Sophie Lancaster oli tyttö, joka pahoinpideltiin erilaisen ulkonäkönsä vuoksi, ja hän kuoli saamiinsa vammoihin. Sarjan tuotteita ostamalla voi tukea säätiön toimintaa ja Illamasquan kautta voi myös lahjoittaa rahaa ostamalla punnan arvoisia lahjoituksia.


Yllä S.O.P.H.I.E. ja alla Excite. Punat paljaalle iholle suht reilusti annosteltuna ja kuvattuna luonnonvalossa.


Illamasquan punat ovat nousseet ehdottomiksi suosikeiksini. Niiden koostumus on hyvä ja värivalikoimassa on paljon minua kiinostavia sävyjä. Nämä eivät varmaankaan jää viimeisiksi hankinnoikseni. Punien normaalihinta on 18£ (n. 21€), mutta Illamasqualla on aika usein erilaisia aleja tai tarjouksia. Näistä kahdesta voin suositella kyllä molempia, mutta erityisesti S.O.P.H.I.E.:ta koska sävy sopii useammille ja samalla tukee hyvää asiaa.


S.O.P.H.I.E.:n ostossa osittain hyödynnetty Illamasqualta korvauksena saatua lahjakorttia, Excite ostettu täysin omilla rahoillani. Kaikki mielipiteet tuotteista omiani enkä saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Illamasqua ei testaa eläimilla!

4 kommenttia :

 1. Minäkin tutustuin Illamasquaan -50 % tarjouksen voimin ja mukaan tarttui silloin useampi poskipuna. Omat sävyvalintani ovat kaikki mattaisia. Suosikkini on ollut heleänkevyt Naked Rose. Mulla on myös Excite, ja sen vähän vaaleampi sisar Lover. Käytössä olen suurpiirteinen poskipunan sutija joten Lover on ollut helpompi arkimeikkauksen kaveri.

  Illamasquan poskipunat ovat olleet mahtavia löytöjä joten voisin kuvitella, että merkiltä löytyy aina jotain uuttakin kivaa kunhan vain raskii tilauksen tehdä.

  Muihin merkin tuotteisiin en ole ehtinyt tutustua, mutta onhan tässä aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti löytyy kaikkea kivaa ;) Mulla on nyt jo kertynyt jonkin verran Illamasquan tuotteita ja ainut, joka ei oo mulla toiminut on yksi voidemainen pigmentti. Ostin sen luomilla käytettäväksi, mutta mun luomilla ei vaan mikään voidemainen pysy vaikka kuin pohjustais ja laittais päälle puuterimaista luomiväriä. Eli ei sekään itsessään huono tuote ole ja varmasti monille toimii luomillakin, mulla voidemaiset ei vaan toimi.
   Muuten kaikki mun kokeilemat tuotteet on tosi ihania ja toimivia. Poskipunat on mun suosikkeja kuitenkin :)

   Poista
 2. Nuo näyttävät tosi kivoilta! Minäkin kokeilisin mielelläni Illamasquan poskipunia joskus :)

  VastaaPoista