keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Make Up Storen kolmikko

Blogin nimi on nyt vaihtunut bannerin mukaisesti Kvartsiharakaksi ja nyt seuraa ensimmäinen postaus uuden nimen alla!

Edellisessä "oikeassa" postauksessa esittelin jo ensimmäisen Make Up Storelle saamallani lahjakortilla tehdyn ostoksen, ja nyt esittelen sen toisenkin. Lisäksi tein pari ostosta MUS:n kesäalesta, vaikka se ei erityisen antoisa Oulussa mielestäni ollutkaan, ja ne tulevat tässä samalla. 
Toinen lahjakorttiostos oli monesta muustakin blogista tuttu Smog Microshadow -luomiväri. Minäkin hankin sen nimenomaan sitä varten, että voin käyttää sitä kasvojen varjostukseen. Ahkerasti väri on ollut kasvojen lisäksi silti myös luomillani. Smog on neutraalihko, keskitumma mattaruskea. Minun ihollani sävy taittaa kyllä vähän lämpimän puolelle, mutta ei niin paljoa, että se haittaisi. Smog on pigmenttinen, mutta kevyellä kädellä käytettynä sopii tosiaan myös kasvojen varjostuksiin. Itse käytän pientä löysää skunkkisivellintä varjostusten tekemiseen ja sillä väriä saa helposti sopivan määrän. Luomivärinä Smog on erinomainen luomivakoon joko yksinään kevyessä meikissä tai tummemman värin pohjana voimakkaammassa meikissä. Pidän erityisesti Smogissa siitä, että se levittyy ja häivyttyy todella pehmeästi, mikä ei aina ole mitenkään varmaa mattavärien kanssa. Hiljattain Smogista on kirjoitellut myös ainakin Neiti Kameleontti, jonka iholla Smog näyttää ainakin kuvien perusteella hieman viileämmältä kuin omallani. Sävy sopii varjostuksiin varmasti useimmille vaaleaihoisille, mutta Make Up Storella löytyy muitakin mattaruskeita, jos tämä tuntuu joko liian lämpimältä tai kylmältä.


Smog luonnonvalossa
Savanna luonnonvalossa
Khaki Gold luonnonvalossa

Kesäalesta ostin kaksi Microshadow -luomiväriä lisää, Savanna ja Khaki Gold. Molemmat olivat sellaisia sävyjä, että mielestäni en omistanut ihan vastaavia ennestään, joten päätin ne ostaa siitä huolimatta, että en oikeasti tarvitsisi lisää luomivärejä. 
Savanna on vaalea, hiekkaisen sävyinen kullanruskea ja se on shimmerväri. Kultaisia luomivärejä omistan lukuisia, mutta Savanna on selvästi enemmän ruskean sävyinen ja siten uniikki kokoelmissani. Sävy on erinomainen arkimeikkiin yksinään tai liikkuvalla luomella käytettynä, yhdistettynä tummiin neutraaleihin tai miksei vaikkapa tummiin vihreisiin tai violetteihin. 
Khaki Gold on Savannaakin uniikimpi sävy ja en vain pystynyt jättämään sitä kauppaan. Make Up Storen myyjältä sain vielä käsityksen, että väriä ei tule enää lisää myyntiin, kun se loppuu liikkeistä. Sävy on pohjaltaan keskitumma, neutraali ruskea ja sitä päällystää shimmerinen kultaisen ja khakin vihreä hohde. Todella kaunis ja hillitty sävy pienellä twistillä. Jos tähän törmää vielä jossain ja on murrettujen vihreiden ystävä, niin kannattaa napata mukaan! Khaki Gold ja Savanna ovat myös molemmat pigmenttisiä ja pehmeitä.


Kolmikko kädelleni swatchattuna. Värit paljaalla iholla ilman pohjustajaa ja kuvattuna luonnonvalossa.

Tällainen neutraali kolmikko tuli hankittua lahjakortilla ja kesäalesta, joten nämä eivät köyhdyttäneet minua paljoakaan. Microshadow't maksavat normaalisti 16€/3,5g. Tykkään kaikista kovasti ja näillä saa takuuvarmoja neutraaleja arkimeikkejä!

Briefly in English: I recently bought three Make Up Store Microshadows, one with my giftcard and two from summer sale. The one i bought with the giftcard is a neutral(ish) matte brown called Smog, which i bought for contouring my face. It works really well for contouring, when used lightly, and is great as a crease colour on eyes too. Savanna and Khaki Gold are two beautiful and unique neutrals for my collection. Savanna is a light and sandy, shimmery golden brown and Khaki Gold is a neutral brown with shimmery golden khaki green overlay. All the shadows are pigmented and smooth.

Postauksen tuotteet ostettu ystäviltäni saamallani lahjakortilla/itse ja mielipiteet niistä ovat omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Make Up Store ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Kvartsiharakka, ihana nimi! :) Sopii loistavasti blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mua on joskus sellaiseksi kutsuttu, niin se pääsi nyt sitten blogin nimeksikin :D

   Poista
 2. Onnea uudesta nimestä! Tosi hauska!

  VastaaPoista