maanantai 22. heinäkuuta 2013

Muutoksen tuulia blogissa!

Pahoittelen heti alkuun, että sain aikaiseksi näinkin paljon tekstiä yksinkertaisen asian ilmoittamiseen. Jos et jaksa lukea kaikkea, niin vilkaise ainakin alleviivatut kohdat, joista ilmenee tärkeimmät asia!

Tarkkaavaiset lukijat saattoivat jo huomatakin, että blogini ulkoasu on hieman muuttunut. Isoin muutos (tähän mennessä) on, että taustakuva häipyi blogista kokonaan ja minäkin siirryin käyttämään kokonaan valkoista taustaa. Toisaalta olisi kiva erottua monien valkoisten blogien joukosta jotenkin, mutta lopulta valkoinen tausta on vain kaikkein selkein ja miellyttää yksinkertaisuudessaan ja tyylikkyydessään. Jokin musta reunus blogin tekstikentän ja sivupalkin ympärillekin olisi ollut ihan kiva, mutta en ole sellaista onnistunut löytämään enkä todellakaan osaa itse tehdä, joten nyt mennään täysin valkealla.

Isoin muutos blogissa on kuitenkin vielä edessä, sillä pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt vaihtaa blogin nimen täysin uuteen! KosmetiikkaKaaos -nimi blogille päätyi pikaisen valinnan päätteeksi ja halusta sisällyttää blogin nimeen sana kosmetiikka tai meikki tms., joka kertoisi blogin aihepiiristä. En ole pitänyt nimestä juurikaan missään vaiheessa, ja kun myöhemmin keksin (ainakin omasta mielestä) paremman nimen, niin miksi en sitä ottaisi käyttöön? Uutta nimeä en tässä vielä kerro, mutta se selviää ihan pian, kun vaihdan bannerin uuteen. Nykyisestä bannerista tuttu lintu tulee esiintymään uudessakin ja lisäksi kyseisen harakan voi nähdä hyppimässä myös jo sivupalkissa :) Uusi blogin nimi muuten ei pidä sisällään mitään kosmetiikkaan liittyvää sanaa, mutta sopinee silti blogin aihepiiriin ainakin mielikuvitustä käyttämällä. 

Saatan uuden bannerin lisäksi säätää lähiaikoina blogin ulkoasua vielä hieman, mutta mitään radikaaleja muutoksia ei kuitenkaan pitäisi enää tulla. Ja tärkeimpinä asioina vielä totean, että blogin sisältö ei tule muuttumaan millään tavalla. Edelleen kirjoitan kosmetiikasta keskittyen arvosteluihin ja swatcheihin. Myöskään blogin osoitetta en ala muuttamaan ja sähköpostiosoitekin pysyy vanhana. Eli mitään linkkien päivitystä tai muuta säätöä teidän lukijoiden ei tarvitse tehdä. Toki, jos olette esim. linkittänyt blogini oman bloginne sivupalkkiin, niin voitte halutessanne muuttaa blogin nimen sitten uuteen.

Näin uudistusten myötä mietin myös pitäisikö poistaa jotain vanhoja postauksia, joissa on esim. erityisen surkeat kuvat tai muuten vaan ovat vähän kökköjä, mutta päätin kuitenkin pitää kaiken vanhan sisällön näkyvillä. Minusta on toisaalta kiva, että blogissa näkyy kehityksen kaari aloittelevasta bloggaajasta vähän kokeneempaan. Ainakin itse pyrin kehittymään bloggaajana niin blogin ulkoisen habituksen kuin tekstienkin osalta ja toivon, että hidas, mutta varma kehitys näkyy ja tulee näkymään uloskin päin.

Kiitos lopuksi kaikille lukijoilleni, että olette olleet tähän asti mukana. Toivottavasti pysytte jatkossakin uuden nimen alla pyörivän blogini mukana! Ja nyt lopetan ennen kuin saan aikaiseksi maraton -postauksen ja jutut menevät liian fiilistelyksi ;)

4 kommenttia :

  1. Uudistuneen profiilisi silmämeikki on aivan upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Eiko :) Se on kyllä omiakin suosikkeja, ainakin niistä, jotka on tullut kuvattua ja siksi sen tuohon valitsin!

      Poista