tiistai 9. heinäkuuta 2013

Mistress

Viime aikoina blogistani on saattanut huomatakin, että Illamasquasta on tullut yksi suosikki merkeistäni. Make Up Storen lisäksi Illamasqua on minulle hemmottelumerkki, vähän hintavampi ja laadukas, mutta ei kuitenkaan ihan selektiivisten merkkien hinnoissa. -50% alesta ostin jo esitellyn poskipunan ja tulossa olevan Skin Basen lisäksi Intense Lipgloss -huulikiillon sävyssä Mistress.
Tämän postauksen lopussa on myös tiivistelmä englanniksi. Ajattelin kokeilla vähän aikaa jaksaisinko kirjoittaa aina tuollaisen tiivistelmän, sillä blogissa vierailee tilastojen mukaan myös ulkomaisia kävijöitä. 

*There's a brief English summary at the end of the post*
Mistress kuvataan kirkkaaksi koralli-oranssiksi. Mielestäni sävy on enemmän koralli ja oranssia vivahdetta ei ole liikaa. Illamaquan sivuilla, varsinkin videoswatchissa, sävy näyttää ehkä vähän oranssimmalta kuin onkaan. Minulla on paha tapa alkaa hamstraamaan keväällä ja kesällä korallin sävyisiä meikkejä ja tämä oli yksi näitä kesäostoja. Talvella korallin sävyt jäävät vähemmälle käytölle, vaikka en niin tarkka tässä olekaan ja korallit käväisevät huulilla ja poskilla kylmempinäkin aikoina. 


Mistress huulillani, kuvattuna luonnonvalossa.

Koostumus kiillossa on sama kuin aiemmissakin Illamasquan kiilloissa. Eli kiilto on miellyttävä ja sopivan tahmainen pysyäkseen peruskiiltoa paremmin, mutta olematta vielä kärpäspaperia. Kiilto on myös helppo levittää tasaisesti huulille, mikä on erityisen tärkeää kun kyseessä on kuitenkin lähes täysin peittävästä tuotteesta. Tuoksu on myös sama epämääräisen hedelmäinen kuin muissakin kiilloissa. Ehkä tuoksu muistuttaa minua lähinnä jostain tutti frutti -karkista, ja ainakin itse pidän siitä kovasti. 
Kiillon pakkaus poikkeaa muista Illamasquan kiilloistani. Kaikki muut kiillot ovat tulleet tyylikkäässä puristettavassa tuubissa, jonka päässä on viisto aplikaattori. Tässä on poikkeavasti kulmikas putkilo ja korkin sauvan päästä löytyykin sivellinaplikaattori. Pakkauksen ulkonäkö oli itselleni pieni pettymys sillä pidän todella paljon Illamasquan kiiltotuubien tyylistä, mutta tämä sävy on kyllä varmaan helpompi levittää tarkan siveltimen avulla. Toisaalta toinen Intense -sarjan kiiltoni on tuubissa ja sen levittäminen on onnistunut ihan hyvin suoraan tuubista, vaikka se on yhtä pigmenttinen kuin tämäkin. 


Mistress kädelläni, kuvattuna luonnonvalossa.

Mistress on sopiva piristys kesäiseen meikkiin ja korallin väristen huulien ystäville suosittelen sitä lämpimästi. Kiillon normaalihinta on 14,50£/7ml (n. 17€). Minulla löytyy nyt neljä Illamasquan kiiltoa, eri värejä eri tilanteisiin. Illamasquan poskipunien ohella heidän kiiltonsa ovat juuri se tuoteryhmä, joita voin nähdä hamstraavani loputtomiin.


Briefly in English: I bought Illamasqua Intense Lipgloss in Mistress while they were having a 50% off of everything sale. It's a bright coral orange, but not too orange in my opinion. It's a beautiful, opaque gloss for summer and I really like the just tacky enough texture that all my Illamasqua glosses have. Illamasqua has recently become one of my favourite brands. 


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Illamasqua ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

 1. Mulla on tapana hamstrata _talvisin_ korallisia huulimeikkejä, joista ajattelen aina samalla tavalla: "käytän näitä sitten kesällä". Kesällä en sitten enää muista niitä :/ Taisin keksiä syynkin tähän "unohtamiseen", ne eivät nimittäin pue minua erityisemmin.

  Tuo kiilto näyttää kyllä kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän sitä kunnon kosmetiikkahamstraajana keksii kaikenlaisia syitä kaikkina vuodenaikoina, että voi ostaa kivoja meikkejä ;)
   Kyllä sullekin varmasti joku sopiva korallisävy löytyy, ehkä jotkut pinkimmät korallit? Mää oon sen verran neutraalin värinen, että monet sävyt menee, mutta oon kyllä vähän kateellinen sulle siitä, miten hyvin violetit huulipunat sopii sulle.

   Poista