keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

88 ja Love It!

Sorruin tilaamaan ensimmäisen 88 -palettini uudesta, suomalaisesta kosmetiikan nettikaupasta. Tarkoitus olisi, että tässä kuussa en ostelisi kovin paljon kosmetiikkaa, mutta Love It! -verkkokaupan avajaistarjous ilmaisista postikuluista oli minulle ylivoimainen. Kiitos vaan  Kosmetiikkaobsession Annielle tutustuttamisesta ko. liikkeeseen ;)

Tuoreessa kosmetiikkaliikkeessä ei ole vielä kovin suuri valikoima, ja mielestäni 120 ja 88 -luomiväripaletit ovat liikkeen kiinnostavinta tarjottavaa. Mietin tilaanko 24 euroa maksavan 120 luomivärin paletin, mutta päädyin lopulta tilaamaan 88 värin Cool Shimmer paletin, jonka hinta on 17,90e. Postikuluja ei maaliskuun aikana tehdyille tilauksille tule. Love It! myy BH Cosmeticsin paletteja, mutta käytännössähän nämä ovat täysin samoja paletteja kuin esim. Coastal Scentsin myymät.Paleteista löytyy matta -ja shimmerversioita ja eri värivariaatioita. Cool Shimmer -paletissa on paljon kirkkaita värejä, mutta myös neutraalimpia ruskean ja harmaan sävyjä. Pääasiassa sävyt ovat simppeleitä perusvärejä, mutta ainakin pari moniulotteisempaakin väriä olen joukosta löytänyt. Tähän mennessä kokeilemani värit ovat kaikki olleet pigmenttisiä ja kauniita. Napeista irtoaa jonkin verran jauhetta, kun niitä ottaa siveltimellä, mutta ei häiriöksi asti. Swatchaan paletin värit omaan postaukseensa kunhan minulla on aikaa!
Tilaaminen Love It! -kaupasta oli helppoa. Oli mukava kerrankin tilata jotain suomalaisesta verkkokaupasta, josta kaikki info löytyy suomeksi. Maksaa pystyy pankki -ja luottokorteilla, Visa Electronilla, Paypalilla sekä tilisiirrolla. Toimitus paletilleni oli todella nopea. Tein tilauksen viikonloppuna, joten se lähti postiin maanantaina. Postituksesta tuli erillinen ilmoitus sähköpostiin, ja siinä olevalla seurantakoodilla voi tarkkailla paketin saapumista lähipostiin. Oma pakettini olikin yllätyksekseni jo tiistaina perillä, enkä tietenkään malttanut odottaa saapumisilmoitusta vaan otin tilaustunnuksen ylös ja hain paketin sillä jo heti tiistaina :) Paletti oli paketoitu suureen pahvilaatikkoon, jossa oli runsaasti pehmusteita varmistamassa paletin perilletulo ehjänä.


Esimakua väreistä!
Oli kivaa tutustua uuteen suomalaiseen verkkokauppaan. Näin ensikokeilulla jäi oikein positiivinen kuva nopean toimituksen ansiosta, ja hinnatkin ovat kohtuulliset. Kynsilakka-hamstraajille vielä sellainen vinkki, että liikkeellä näyttää olevan aika mukava valikoima kauniita kynsilakkoja! Ja kaikille muillekin vielä muistutus, että maaliskuun ajan tosiaan ilmaiset postikulut!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni BH Cosmetics ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti