lauantai 19. toukokuuta 2012

Big Bang!

Ostin pari viikkoa sitten Make Up Storen klubi-illassa High Tech Lighterin sävyssä Big Bang ja nyt olen testaillut sitä sekä huulilla että luomilla, ja on aika kirjoitella joitain ajatuksia tuotteesta. High Tech Lighterit ovat siis monitoimituotteita, joita voi käyttää ainakin luomivärin pohjustajana, huulilla ja kasvoilla korostajana tai väriä antamassa. High Tech Lighterit maksavat normaalisti 17e, purkissa on 15 grammaa voidemaista tuotetta ja niitä on saatavilla 18 sävyssä (Make Up Storen nettisivujen mukaan).  Itse ostin HTL:n siis klubi-illassa, joissa kaikista tuotteista saa 20% alennuksen.
Väriksi valitsin korallisen/persikkaisen Big Bangin kahdesta syystä. Ensinnäkin minulla on ollut tänä keväänä jokin perversio kaikkiin tämän tyyppisiin sävyihin, ja toiseksi, halusin sävyn, joka olisi monikäyttöinen. Olen nyt siis kokeillut Big Bangiä luomille ja huulille, muualle naamaani sitä en ole uskaltanut lähmiä, sillä totesin sen olevan liian kimaltava rasvoittuvalle ja epätasaiselle iholleni. Luulen, että ruskettuneella, hyväkuntoisella iholla sävy toimisi kauniisti poskilla punan alla tai korostustuotteena.


Big Bang kädelle swatchattuna. Vasemmalla luonnonvalossa ja oikealla keinovalossa kuvattuna.

Ensimmäisenä kokeilin tuotetta luomilla tahmean pohjustajan tilalla. En suosittelisi tämän käyttöä luomilla ilman varsinaista pohjustajaa, itsellänikin oli tuttu Urban Decayn Primer Potion alla. UDPP:n päälle taputtelin High Tech Lighteria melko kevyesti sormilla, siten, että luomille tuli tahmea tunne, mutta voidetta ei ollut mitään paksua kerrosta. Päälle laitoin samaan sävymaailmaan sijoittuvan Fyrinnaen Rapunzel Had Extensions -luomivärin. 
Ensimmäisenä huomasin, että väri tarttui HTL:n päälle todella hyvin. Rapuzelin kultainen hohde tuli esiin ehkä voimakkaammin kuin koskaan aiemmin ja väri oli myös tasainen. Tunnin tai parin päästä huomasin, että luomiväri oli alkanut hieman rullautua luomivakoon. Tilanne ei ollut paha, mutta pelkäsin, että pian kaikki luomivärini ovat paakkuna luomivaossa ja muuten luomella ei olisi enää mitään. Ihmeekseni huomasin kuitenkin päivän päätteeksi, että luomivärit olivat edelleen luomillani ja luomivaossa oli vain pientä rullautumista, jonka olin huomannut jo aiemmin päivällä. Kokeilin tuotetta toisenakin päivänä luomivärin pohjustajana UDPP:n  päällä ja tulokset olivat täysin samat, pientä rullautumista luomivakoon, mutta ei mitään hälyyttävää. Toisella kerralla olin yrittänyt laittaa Big Bangiä hieman vähemmän, jotta näkisin olinko laittanut ensin vain liikaa tuotetta.


Big Bang luomella persikkaisen, kullanhohtoisen luomivärin alla. Kuvattu luonnonvalossa.

Kokeilin High Tech Lighteria myös huulilleni. Ensimmäinen huomio oli, että tuotteessa on melko paha, muovinen haju. Mikäli tuotetta ei kauheasti nuole huulilta, ei haju eikä maku ole mielestäni kuitenkaan ongelma. High Tech Lighter on tavallaan hieman kuivakkaa voidetta, mutta en huomannut, että se kuitenkaan olisi erityisesti kuivattanut huuliani. Sävy on todella kaunis huulilla ja uskoisin, että se toimii huulikiiltojen alla hyvin tai jopa joidenkin punien päällä, jos haluaa persikkaista hohdetta lisämausteeksi. Big Bang kesti huulilla ihan kohtuullisen ajan, tuntikausia värin ei kuitenkaan kannata odottaa pysyvän. Kun väri kului pois huulilta, se jätti jälkeensä kimalteita, jotka pysyivät kauan. 


Big Bang huulilla, luonnonvalossa kuvattuna.

Tuotteesta jäi minulle sellainen ihan jees mielikuva. Väri on todella kaunis ja tulen varmaan käyttämään High Tech Lighteria eniten huulillani. Haluan ehdottomasti kokeilla sitä kerrostettuna muiden huulimeikkien kanssa. Luomilla se toimii ihan kohtuullisesti. Luomivärit tarttuvat sen päälle todella hyvin ja tasaisesti, mutta se ei pitänyt luomivärejä täysin paikoillaan luomillani. Minulla on toki superrasvoittuvat luomet, joten suurimmalla osalla ihmisiä tämä todennäköisesti pitäisi luomivärit pohjustajan kanssa paikoillaan ihan täydellisesti. Itselläni Pixie Epoxy toimii kuitenkin paremmin tahmeana luomivärin pohjustajana. Mikäli onnistun kesällä saamaan rusketusta, uskaltaudun ehkä kokeilemaan tätä muutenkin naamallani. 
Kysymykseen suosittelisinko tätä tuotetta muille, vastaukseni on, että jos valikoimassa on jokin miellyttävä väri niin kannattaa kokeilla. Eniten suosittelen sävyjä, jotka toimivat monessa eri käytössä, sillä riippuu ihan ihmisestä, miten tuote toimii missäkin tarkoituksessa.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. Tietääkseni Make Up Store ei testaa eläimillä!

9 kommenttia :

 1. Mä en ole koskaan näiden monitoimituotteiden kanssa oikein sinuiksi tullut..

  Näyttää kivalta huulilla.
  Ja kuten totesit,suht virheetön kesäiho ja rusketus olisi tälle oivallinen pohja jos kasvoille lääsisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläkin kyllä tulee aika vähän monitoimituotteita käytettyä, tai sitten ne ainakin jäävät vain yhdellä tavalla käytettäviksi.

   Mistäköhän sellaisen virheettömän kesäihon saisi... :D

   Poista
 2. Kiitokset tästä postauksesta. Olin tosiaan harkinnut tämän hankkimista oikein tahmaiseksi pohjaksi, mutta tämän perusteella taidan nyt kumminki tilailla sen aiemmin kehumasi pixie epoxyn. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos tosiaan pelkästään tahmaista pohjaa etsii niin silloin kyllä tosiaan suosittelen Pixie Epoxya, siinä on ihan loistava hinta-laatusuhdekin!

   Poista
  2. Minä taas tykkään näistä enemmän kuin PE:sta. Peliaikaa on enemmän, ja päälle laitetut luomivärit häivyttyvät paremmin. Tosi glitteristen värien kanssa PE on nappivalinta, mutta pelkkään intensiteetin lisäämiseen käytän mieluummin High Tech Lightereita.

   Minäkin kiitän tästä jutusta, on kiva lukea muiden kokemuksia omista lempparituotteista. Jostain syystä en ole koskaan kunnolla kokeillut HTL:eita huulille, pitää korjata tilanne mahdollisimman pian. :)

   Poista
  3. Kyllähän tuohon päälle tosiaan hyvin luomivärit tarttui, minulle tuo pysyvyys vaan oli isoin ongelma. Ei värit tosin hirveästi luomivakoon rullautunut, mutta mieluummin tietenkin valitsen tuotteen, jolla ne ei rullaudu ollenkaan.
   Kokeilepas tosiaan huulillakin ja mielelläni lukisin kokemuksia sitten sun blogista. Itse tosiaan aion kokeilla huulilla myös muiden tuotteiden kanssa kerrostettuna.

   Poista
  4. Tjaa... Pitää varmaan vaan ihan suosiolla lisätä nää molemmat ostoslistalle. :D

   Poista
  5. :D meikithän on siitä ihania, että mielipiteitä on monia ja tuotteet toimii erilailla eri ihmisillä, saa siis ostaa ja kokeilla enemmän meikkejä!

   Poista