keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vappumeikkejä

Olen nyt postaillut tekemiäni meikkejä, joten jatketaan sitä sitten vielä. Blogistani ei edelleenkään ole tarkoitus tulla tekemieni meikkien esittelypaikkaa, mutta en ole nyt ostanut uusia tuotteita enkä jaksanut (=ehtinyt) kirjoitella muutamasta tuotteesta, jotka minulla on ollut jo jonkin aikaa, joten näitä meikkipostauksia on nyt kertynyt. Tällä kertaa kyseessä on kaksi bilemeikkiäni viikonlopulta. Ensimmäinen on perjantailta, kun olin AAAAAK:ssa Tivolissa (kyse siis vapun alla järjestettävä aaton aaton aaton aaton apinakapina, yliopiston pippaloita siis...). Toinen on lauantailta, kun ystäväni tuli käymään Oulussa ja kävimme vähän "ulkoilemassa" :)


Kuvat otettu enemmän tai vähemmän luonnonvalossa, yritin saada ikkunasta vähän valoa, mutta sateinen alkuilta ei ollut oikein tarpeeksi, joten minulla oli myös valo päällä. Keskimmäinen kuva on otettu heti meikin teon jälkeen, muut otin myöhemmin kun lisäsin vielä vähän alarajausta. Kuvissa meikki näyttää yllättävän "hillityltä", oikeastihan meikki oli aika tumma, ja kun valot osuivat tietystä kulmasta, myös melko kimaltava. Silmän ulkonurkassa käytetty Dissolution oli aika hauska meikissä, sillä ulkonurkassa se sulautui luomen Latiniin, mutta luomivaossa sen sininen pohja tuli näkyviin haivyttäessäni, lisäksi sen punainen pieni glitter välkkyi silmän ulkonurkassa, kun valo osui siihen. Huulilla minulla oli illan aikana Venomous Cosmeticsin violetin sävyistä Orchidia sekä myöhemmin Goshin kimaltavaa, hennon pinkkiä Light'n'Shine -huulikiiltoa.

Käytetyt luomivärit:

Fyrinnae: Nijiro (silmän sisänurkka ja kulmaluun korostus)

Make Up Store: Latin (liikkuva luomi sekä alaluomen keskiosa)

My Pretty Zombie: Dissolution (silmän ulkonurkka ja luomivako)

 BH Cosmetics: Matta keskitumma violetti pystyriviltä 6 (yläluomen häivytys)

Inglot: Matte 355 (yläluomen häivytys)

Muut käytetyt tuotteet:

Urban Decay: Eye Primer Potion (pohjustus)

Fyrinnae: Pixie Epoxy (pohjustus)

MsChic: Gel Eyeliner musta (liikkuvan luomen pohjustus)

Inglot: AMC Eyeliner Gel 77 (ylä- ja alaluomen rajaus)

Isadora: Inliner Kajal Blonde (silmän sisänurkan pohjustus ja alaluomen sisärajaus)

Max Factor: 2000 Calorie Waterproof Volume (ripset)

Make Up Store: Tri Brow Color (kulmakarvat)


Kuvat toisesta meikistä otettu luonnonvalossa. Tähän meikkiin sain idean netissä näkemästäni meikkikuvasta. Oma tuotokseni ei ole suora kopio alkuperäisestä, mutta lähellä. Esikuvassa luomivärejä oli häivytetty enemmän ja muistaakseni myös alaluomella oli musta sisärajaus. Käyttämäni luomivärit eivät varmastikaan olleet samat kuin esikuvassa, mutta sävyiltään lähellä niitä. Huulilla meikin kaverina taisi olla Shiron Nyan Cat. Alla käyttämäni luomivärit, muita tuotteita en edes listaa, sillä ne ovat samat kuin ylemmässä meikissä.

Käytetyt luomivärit:

Shiro Cosmetics: Zora Sapphire (yläluomen sisäneljännes ja häivytettynä kultaisen värin ylle keskellä)

Fyrinnae: The Book of the Dead (yläluomen keskiosa ja sisänurkan korostus)

Shiro Cosmetics: Twilight Realm (yläluomen ulkonurkka ja häivytettynä kultaisen värin ylle keskellä)

Fyrinnae: Digital Faerie (alaluomen rajaus)

Inglot: Matte 355 (yläluomen häivytys)

Fyrinnae: Center Stage -highlighter (kulmaluun korostus)


Kumpi meikeistä oli parempi? Minulla on vielä yksi vapun bilemeikki, jonka mahdollisesti postaan tänne. Se on vapun aatolta, mutta kuvat eivät ole parhaimpia, sillä meikkasin niin myöhään, että päivänvaloa ei ollut enää juuri ollenkaan tarjolla.Tietääkseni meikkeihin käytetyt tuotteet ovat eläinkokeettomia Max Factorin mascaraa lukuunottamatta ja Urban Decay on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti