perjantai 11. toukokuuta 2012

Victorian Disco

Victorian Disco Cosmetics kiinnitti huomioni heti kun näin Phyrran swatchit luomiväreistä. Minulla alkaa oikeasti olla niin paljon luomivärejä, että ihan joka firma ei enää jaksa kiinnostaa, vaan värivalikoimasta täytyy löytyä sävyjä, joita minulla ei vielä ole. Victorian Discolle laitoin kuitenkin heti tilauksen menemään, sillä sävyt näyttivät upeilta.
VD on viime vuoden lopulla perustettu yhden naisen indiekosmetiikkayritys ja se on vastikään siirtynyt Etsystä omille nettisivuilleen. Myynnissä on luomivärien lisäksi glittereitä sekä vasta julkaistuja huulikiiltoja ja poskipunia. Minulle on tulossa lisää luomivärinäytteitä (uudesta Azeroth -kokoelmasta) sekä pari huulikiiltoa Victorian Discolta, joten tämän postauksen swatcheille on tulossa jatkoa. Kuvien jälkeen taas lisää juttua tilaamisesta yms.


Söpö pussukka, jossa värit tulivat, ja vielä söpömpi tarra :)

Värit ylärivistä vasemmalta alkaen: Ewok Pajama Party - Helga - Lightspeed - Mellon - Pannier - Powder Wig - Sailor Neptune- Sailor Pluto - Sailor Saturn - AK-47 - Desert Eagle - Riot Shield - Semtex
Lähempää Ewok Pajama Party - Helga - Lightspeed - Mellon - Sailor Pluto - Sailor Saturn - AK-47 - Desert Eagle
...sekä Mellon - Pannier - Powder Wig - Sailor Neptune - Desert Eagle - Riot Shield - Semtex
Värit vielä keinovalossa. Muissa kuvissa luonnonvalo ja pohjustajana tuttu Pixie Epoxy.

AK-47, Desert Eagle, Riot Shield ja Semtex ovat glittereitä, muut luomivärejä eri kokoelmista. Mellon ja Sailor Saturn olivat ilmaisia näytteitä, muut tilasin ja maksoin itse. Kaksi ilmaisnäytettä kuuluu kaikkiin tilauksiin! Victorian Discolla on tällä hetkellä muun muassa Star Wars-, Harry Potter-, Tolkien -aiheiset kokoelmat. Uusin kokoelma on World of Warcraft -teemainen, ja vaikka itse en ole ko. peliin ikinä tutustunut niin luomivärit kokoelmassa näyttävät ihanilta, ja tilasin niistäkin näytteitä kun VD:llä oli pikainen alennusmyynti. Myös vasta julkaistut huulikiillot ovat WOW -aiheisia, mutta niistä enemmän kun saan toisen tilaukseni!

Tilasin siis pelkkiä näytteitä ja Victorian Discon näytteet tulevat pienissä pussukoissa monen muun indiefirman tapaan. Unohdin kuvata pussit, mutta ne ovat ihan perinteisiä pussukoita, joissa on tarrat tuotetietoineen. VD ilmoittaa näytteiden kooksi 1/4 tl, mutta minusta näytteeet vaikuttivat aika pieniltä. Pitäisi siirtää joku väreistä purkkiin niin vertailu muiden firmojen näytekokoihin helpottuisi. Hinnaltaan näytteet ovat 1 - 1,25$ (n. 0,77 - 0,96e). Postikulut ovat pelkkiä näytepussukoita sisältäville tilauksille kaikkialle maailmaan 1,5$ (n. 1,20e) ja täysikokoisia tuotteita sisältäville tilauksille USA:n ulkopuolelle 6$ (n. 4,60e). Luomivärejä saa myös minikokona purkeissa hintaan 2 - 2,25$ (n. 1,55 - 1,75e) ja täysikokoisina purkkeina 4,50 -5$ (n. 3,50 - 3,90e) hintaan. Postitukseen meni ruuhkan vuoksi pari viikkoa ja matkalla näytteet viipyivät pari päivää yli viikon. Nettisivuilta ja Facebookista löytyy tietoa kulloinkin odotettavissa olevista postitusajoista.

Itse tuotteet vaikuttavat erittäin hyviltä. Swarchatessa värit levittyivät hyvin ja ne olivat intensiivisiä. Glitterit ovat erittäin hienojakoisia, joten pelkästään niilläkin saa peittävää jälkeä. Käytin Mellonia ja Pannieria yhtenä päivänä meikkiini ja luomillakin värit toimivat hyvin. UDPP ja Pixie Epoxy pohjustajinaan ne pysyivät rullaamatta luomillani reilut 12 tuntia, kunnes pesin ne pois. Värivalikoima on ihanan monipuolinen, vaikka Victorian Disco onkin vielä aika uusi yritys. Väreistä löytyy myös ainakin minulle uusia sävyjä ja yhdistelmiä, esim. Mellonissa on vaalean oranssihtavan pohjan lisäksi punertavan violetti duochrome -efekti, se ei näy swatcheissani, mutta käytössä näin hieman violetihtavaa hohdetta värissä.

Victorian Disco Cosmeticsin kaikki tuotteet ovat muuten vegaanisia eikä niitä ole testattu eläimillä! Ainoiksi huonoiksi puoliksi VD:ssä jääkin näytteiden pienehkö koko ja ajoittain hieman pitkähköt postitusajat. Tulen kyllä varmasti tilaamaan Victorian Discolta jatkossakin, sillä tuotteiden hyvät puolet ylittävät pienet miinukset. En malttaisi millään odottaa, että saan toisen tilaukseni, erityisesti odotan mielenkiinnolla huulikiiltojen testausta!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Victorian Disco ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Ihania kokoelmanimiä,melkein jo niiden vuoksi pitäisi tilata =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä :) Pakko tunnustaa, että noista mun tilaamista väreistä Ewok Pajama Partyn tilasin melkein pelkän nimen vuoksi, vaikka on se kyllä kiva värikin!

      Poista