keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Vappuaaton meikki

Postaan pikaisesti vielä vappuaaton baarimeikkini. Kuvat eivät tosiaan oikein onnistuneet, koska oli jo aikalailla pimeää kun olin saanut pakkelit naamaani. Tämä oli "hieman" epäonninen meikki, josta ei tullut yhtään sitä mitä piti. Lopputuloksena oli mm. ihan överirajaukset, mutta päädyin sitten Hevimestaan iltaa viettämään, joten ehkä vahva meikki ei ollut siellä mitenkään huomiotaherättävä :)Tästä kuvasta näkyy  kauniisti kuinka punaiset silmät minulla usein on...Minulla on jotenkin extra herkät silmät, jotka vuotavat lähes jatkuvasti ja ovat pienestäkin ärsytyksestä kirkkaanpunaiset.


Käytety luomivärit:

Meow Cosmetics: Nibiru (silmän sisänurkka), Hysteria (luomen keskiosa), Nostradamus (ulkonurkka ja luomivako), Hopeless (alaluomi)

Inglot: Matte 355 (yläluomen häivytys)

Muut käytetyt tuotteet:

Urban Decay: Eye Primer Potion (pohjustus)

Fyrinnae: Pixie Epoxy (pohjustus)

MsChic: Gel Eyeliner musta (liikkuvan luomen pohjustus)

Inglot: AMC Eyeliner Gel 77 (yläluomen rajaus)

Isadora: Inliner Kajal Blonde (alaluomen sisärajaus)

Max Factor: 2000 Calorie Waterproof Volume (ripset)

Make Up Store: Tri Brow Color (kulmakarvat)


Seuraavaksi olisi tulossa ainakin Victorian Disco -swatcheja ja Four Reasons -tuotearvostelua, kunhan vain ehtisin ne kuvaamaan/kirjoittamaan :)


Tietääkseni meikkiin käytetyt tuotteet ovat eläinkokeettomia lukuunottamatta Max Factorin mascaraa ja Urban Decay on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

8 kommenttia :

 1. Höpsistä,överirajaukset kunniaan.
  Ne on oiva bilelisä jos muuten vähän tuntuisivatkin vierailta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mua yleensä vahvat rajaukset häiritse yhtään, nuo vaan vähän lipsahtivat vahvemmiksi kuin oli tarkoituskaan :D Ei ne tuossa kuvassa näytä edes niin vahvoilta kuin olivat...
   Mulla ei oo yleensä tapana kauheana arkailla meikkien suhteen. Oon ollut paljon vahvemmissa meikeissä ihan arkipäivinäkin liikenteessä ;)

   Poista
 2. Minäkin tykkään! Ei varmasti ainakaan Hevimestassa oo ollut sieltä "villeimmästä" päästä. Itsekin oon siellä nähnyt ihmisillä vaikka minkälaisia meikkikokeiluja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oikeestaanhan tämä oli aika hillitty meikki vappuun ja Hevimestaan :D
   Kiva jos tästä tykkäillään...kyllä tämä ihan jees oli omastakin mielestä, mutta jäi jotenkin häiritseen kun lopputulos oli aika erilainen kuin mitä oli tarkoitus.

   Poista