perjantai 25. toukokuuta 2012

Venomous Cosmeticsia jälleen...

Venomous Cosmetics on jäänyt jo pienelle tauolle omistajan perheenlisäyksen johdosta, mutta yksi paketti sieltä vielä tupsahti minulle. En vain saanut pidettyä itseäni kurissa vaan tilasin kolme Lip Poisonia ja yhden näytekokoisen luomivärinapin. Venomous Cosmetics uudistuu tauon aikana ja vanhat väliaikaiskokoelmat poistuvat ja korvautuvat uusilla, mutta VC:ltä saa usein poistuneita värejä kyselemällä niiden perään sähköpostilla. Seuraavaksi kuvia...,
Ilmaisnäytteet ja tilaamani Wonderfully Wacky Wednesday
WWW - Zayt's Highway 8 - Goodbye is Not for Good. Vasemmalla luonnonvalo ja oikealla keinovalo, Pixie Epoxy pohjustaa!

Tracy oli kyllä taas valinnut hyvät ilmaisnäytteet. Zayt's Highway 8 on juuri minun tyyliseni sinivioletti ja Goodbye is Not for Good on sellainen vaaleanpunainen sävy, joka toiminee minullakin. Sain napattua kameralla hieman myös vaaleanvihreää hohdetta vaaleanpunaisen värin päällä. Wonderfully Wacky Wednesday oli juuri sellainen kuin olin toivonutkin; ihana, turkoosi merenvihreä. Pigmenttiä riitti tuttuun tapaan ja WWW:n ehdin jo testaamaan ja toimivaksi toteamaan ihan käytännössäkin!


Truffula Tuft - Peaceful Peony - Never-ending Night in Na-Nupp

Lip Poisonit kädellä, järjestys sama kuin yllä ja kuvattu luonnonvalossa.

Lip Poisonit olivat koostumukseltaan samanlaisia kuin edellinen satsikin, todella pehmeän ja kosteuttavan tuntuisia, mutta eivät ihan niin peittäviä kuin jotkin aiemmat Poisonit. Truffula Tuft oli vaaleanpunaisempi kuin kuvittelin. Se on kuitenkin todella nätti ja helppokäyttöinen ja sopii varmaan monenlaiseen meikkiin. Peaceful Peony oli aika lailla odotusteni mukainen, selvästi korallinen pinkki. Väri on luonnossa todella kirkas, mutta kuitenkin ihan käyttökelpoinen. Peaceful Peony näyttäisi varmasti upealta ruskettunutta ihoa vasten. Never-ending Night in Na-Nupp on todellakin tumma sini-violetti. En varmaan koskaan tule käyttämään väriä julkisesti (paitsi ehkä halloweenina tai jos joudun soluttautumaan goottiklubille), mutta halusin kuitenkin käyttää muutaman euron värin hankkimiseen, sillä se on kaunis. Kai kaikilla pitää löytyä yksi järjettömän värinen huulikiilto, jota ei koskaan käytä :)

Venomous Cosmeticsista ja tuotteiden hinnoista löytyy enemmän tietoa aiemmista postauksistani. Suosittelen tutustumaan firmaan viimeistään, kun se palaa kokonaan tauolta kesä- tai heinäkuussa, tulossa on ainakin uusi, pelkästään Lip Poisoneja sisältävä kokoelma!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Venomous Cosmetics ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. IHANA tuo violetti huulikiilto..siis I-H-A-N-A <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan se kaunis vaikkei kovinkaan käyttökelpoinen minulle :)

      Poista