sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Versatile Blogger

Sain jo hetki sitten The Versatile Blogger Award -tunnustuksen sekä Tähtipölyä että TylyMuijaGoesBlingBling -blogeista. Kiitos siis sekä Hanille että TylyMuijalle! Myöhemmin vielä Sonia Tytto ilman helmikorvakorua -blogista muisti minua tällä tunnustuksella, joten kiitokset vielä sinnekin :)
Säännöt ovat seuraavat:

1. Nimeä 15 bloggaajaa.
2. Ilmoita tunnustuksesta heille.
3. Kerro seitsemän satunnaista faktaa itsestäsi.
4. Kiitä tunnustuksen antanutta bloggaajaa.
5. Liitä tunnustuksen kuva blogiisi.Tällä hetkellä aivot on täysin jumissa, mutta pitää yrittää nyt keksiä jotain faktoja....


1. Olen aloittanut Sinuhe Egyptiläisen lukemisen useita kertoja, mutta en koskaan pääse reilua sataa sivua pidemmälle. Muinainen Egypti kyllä kiinnostaa ja opuksen lukeminenhan kuuluisi ihan yleissivistykseen, mutta jostain syystä se vain aina jää minulla kesken. Ehkä saan sen vielä joku päivä luettua, kesällä voisi töissä olla hyvä tilaisuus lukea, kun joudun välillä varmaan istuskelemaan yksin ilman mitään järkevää tekemistä.


2. Välillä tunnen itseni todella vanhaksi ja tuntuu, etten ole saavuttanut elämässäni mitään. Ilmeisesti jokin kriisi menossa ja kaipaisin muutosta elämääni. Tällä hetkellä suurin ongelma on jumittava gradu, joka pitäisi saada parin muun pienemmän jutun lisäksi valmiiksi, jotta saisin maisterin paperit. Sen jälkeen voisin oikeasti alkaa vähän vapaammin miettimään, mitä seuraavaksi.


3. Minua on vaivannut viime aikoina matkakuume. On ollut ikävä Roomaa ja Prahaa ja jopa vaihtokohdettani Sheffieldiä. Vaihtoaika ei ollut minulle kauhean iloista aikaa, koska lähdin sinne todella sekavissa tunnelmissa enkä oikein missään välissä tottunut Englantiin asuinpaikkana...Viimeksi olen ollut ulkomailla lähes vuosi sitten Roomassa, ja kovasti tekisi mieli lähteä jonnekin kaupunkilomalle. Amerikasta olen myös haaveillut, mutta sinne matkustaminen on sen verran kallista, että se ei varmaan ole vuosiin mahdollista ilman lottovoittoa.


4. Tyylini on nykyään selvästi naisellisempi kuin teininä. Aloin meikkaamaan oikeastaan joskus yläasteella, mutta vaatteeni olivat pitkään aika epänaisellisia..lähinnä sammarit/farkut ja huppari, hameita tai mekkoja en suostunut pitämään. En myöskään pitänyt pinkistä oikein missään muodossa. Nykyään pidän mekkoja niin paljon kuin mahdollista, lähinnä kesäisin siis, ja tykkään kaikesta söpöstä ja tyttömäisestä. Ikää tosin alkaa olla sen verran, että ihan lapsellisimmat hörsäkkeet ovat jo taakse jäänyttä aikaa. Kun mietin asiaa tarkemmin, en oikeastaan edes tiedä missä vaiheessa tyylini alkoi muuttua...


5. Haaveilen omasta yrityksestä. En kerro suuria liikeideoitani kuitenkaan tässä ;) Ennen en voinut kuvitellakaan oman firman perustamista, mutta nykyään on alkanut tuntua, etten halua istua jossain toimistossa tekemässä töitä muiden sanelemaan tahtiin. Toivottavasti saan oikeasti mahdollisuuden omaan yritykseen jossain vaiheessa elämää.


6. En kestä katsoa ihmisen pistämistä neulalla. Ihan sama pistetäänkö minua tai jotain toista, myöskään tv:stä en kestä katsoa pistämisiä. Tämä ei olisi niin outoa, jos olisin muutenkin herkkä tällaisten suhteen, mutta kun en ole. Verikokeessakin voin katsoa ihan hyvin kun veren ottamista kunhan en katso silloin kun neula pistetään ihosta läpi. Olen myös ollut ruumiinavauksissa ja itsekin leikeillyt kuollutta ihmistä ja pyöritellyt erilaisia sisäelimiä käsissäni, mutta jostain syystä se, kun neula lävistää ihon, on minulle liikaa :)


7. En pidä itseäni kovinkaan pinnallisena ihmisenä. En kuvittele olevani mikään pyhimys, jolle ulkonäkö ei merkitse mitään, mutta varsinaisesti pinnallisena en itseäni pidä. Nautin tietenkin meikkaamisesta ja kauniista vaatteista yms., mutta en ikinä esimerkiksi valitsisi kavereitani ulkonäön perusteella. Minulla ei myöskään ole ongelmia mennä ihmisten ilmoille ilman meikkiä. Miehissä katson tietenkin ulkonäköäkin, mutta "nätit", liian laitetut ja liikaa ulkonäköönsä keskittyvät miehet eivät minuun vetoa. Olen yleensä ihastunut ihan tavallisen näköisiin miehin, joiden luonne ja persoona ovat vedonneet minuun enemmän kuin heidän ulkonäkönsä.


Sellaiset faktat sain tällä kertaa puserrettua itsestäni. En nyt laita tunnustusta kenellekään eteenpäin, sillä tämä tuntuu jo kiertäneen vähän joka blogissa, varmaan osittain siksikin, että tunnustus on määrä antaa noin monelle blogille.

3 kommenttia :

 1. Työpaikka jossa voi lukea kun istuskelee ilman sen suurempaa tekemistä..mahtavaa <3

  Toi neulan porautuminen ihon läpi -kammo on todella yleistä.Vaikka mitään muuta toimenpidettä tms ei kammoisi,niin tossa alkaa heikottaa.Ihme homma.Joku sais tehdä asiasta tutkimuksen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kesän ajaksi aika leppoisa työpaikka :)

   Pitäis melkeen googletella tai yliopiston kirjaston tietokantaa tutkia, että oiskohan joku tehnytkin tutkimusta tuosta neula-hommasta. Mun on vaikea itsessäni sitä ymmärtää kun en tosiaankaan oo mitenkään herkkä tuollaisten suhteen muuten.

   Poista
  2. On itselläkin ollut tosin yövuoroissa aikaa katsella leffoja ja lukea kirjoja.Vaikka joskus sitten saanu juosta kieli vyön alla ihan sekona..tasan ei käy yövuorotkaan..

   Mietin itsekkin et pitää tutkia on neula kammoa tutkittu..Mulla ei neulakammoa itselläni ole,mutta puolisoni joka itse sitä neulaa työssään käyttelee kokee itseensä kohdistetut pistelyt erittäin epämielyttävinä.

   Poista