torstai 9. elokuuta 2012

iHerb ostoksista mm. Real Techniques -sivellin!

Tilasin jokin aika sitten muutaman tuotteen iHerbistä, ja ajattelin kirjoitella niistä kaikista nyt yhteen postaukseen. Jos iHerb on vielä jollekin tuntematon, niin kyseessä on Yhdysvaltalainen verkkokauppa, jossa myydään valtavaa valikoimaa mm. ravintolisiä ja kosmetiikkaa. Olen itse tilannut ko. firmalta muutamankin kerran, joten mainitsen muutaman aiempien tilauksien suosikkituotteen tässä samassa.

Viimeisimmän tilaukseni tein lähinnä siksi, että halusin kokeilla Real Techniques by Samantha Chapmanin meikkivoidesivellintä. Itse kuulin siveltimestä Gently out of Time -blogista ja siitä asti se on roikkunut iHerbin toivelistallani. Sivellin on varsinainen nimihirviö: Your Base/Flawless, Expert Face Brush. Sain muutaman kerran tarkistaa, että olenhan oikeaa sivellintä tilaamassa :) Googlettamalla löytyy netistä paljon arvosteluja siveltimestä ja useimmissa sivellin on kehuttu maasta taivaisiin.

Keskityin muutenkin tilauksessani nyt kosmetiikkaosastoon, ja tilasin edellä mainitun siveltimen lisäksi Ecotoolsin Bamboo Smudge Eyeliner -siveltimen sekä Nubian Heritagen Mango Butter -vartalovoiteen.




Aloitetaan Real Techniquesin siveltimestä, sillä se oli suurin syy tilaukseeni. Sivellin maksaa iHerbissä 8,99$ (n. 7,25e), mikä on kasvosiveltimestä mielestäni varsin kohtuullinen hinta. Postikulut joutuu tietenkin maksamaan, mutta iHerbissä ne ovat Suomeen yleensä kohtuulliset 6/4$  (n. 4,80/3,20e) riippuen tilauksen painosta ja arvosta, ja samalla voi tietenkin tilata muutakin. 
Sivellin on tarkoitettu pääasiassa neste- tai voidemaiselle meikkivoiteelle ja on valmistettu synteettisestä taklonista. Sivellin on melko pieni ja harjaosa on tuuhea, mutta ikäänkuin litistetty eikä täysin pyöreä. Alaspäin levenevä varsiosa ei ole monen mieleen, mutta minua se ei haittaa. On ihan mukava, että sivellin pysyy itsekseen pystyssä. Varsiosa on myös melko lyhyt, mutta en ole huomannut siitä mitään haittaakaan. Taklon -karvat ovat todella pehmeät.
Olen käyttänyt sivellintä päivittäin sen saavuttua ja olen kyllä rakastunut siihen. Tulen varmaan tilaamaan samoja siveltimiä pari lisää, sillä se tuntuu sopivan vaikka koko kasvomeikin tekoon. Pääasiassa olen käyttänyt tätä BB -voiteen levitykseen, mutta olen kokeillut myös Grimasin Créme -meikkivoiteen, puuterin sekä poskipunan levitystä. Kaikkiin sivellin on toiminut loistavasti. Siveltimellä saa meikkivoiteen levitettyä todella nopeasti ja tasaisesti. Minun ihosta ei tietenkään mitään supersileää saa millään, mutta tällä siveltimellä tuntuu kuitenkin saavan vähän tasaisemman näköisen ihon. Siveltimen muodon ansiosta sillä voi sekä levittää vetelemällä että pyöritellä tuotteita ihoon aina tarpeen mukaan. Koska sivellin on melko pieni ja hieman littana, uskon että sillä pystyisi helposti tekemään myös varjostukset ja korostukset. 
Varsinkin hintaansa nähden siis aivan loistava sivellin, jota uskallan suositella kaikille. Bonuksena vielä se, että sivellin ei ime kovin paljon tuotteita itseensä, joten meikkivoidetta ei kulu niin paljon ja siveltimen pesu on helppoa.


Real Techniquesin sivellin edestä ja sivulta.

Toisen siveltimen tilasin, koska olen halunnut kokeilla Ecotoolsin kehuttuja siveltimiä ja koska minulta puuttui tuollainen melko teräväkärkinen kynäsivellin. Ecotoolsissa tietenkin viehättää tuotteiden ekologisuus, mutta siveltimet ovat kuulostaneet olevan todella laadukkaitakin. Ecotoolsia saa myös Suomesta, mutta iHerbissä siveltimet ovat halvempia, tämä sivellin maksoi 3,50$ (n. 2,80e). 
Sivellin on tarkoitettu erityisesti luomivärin tai rajauskynän levittämiseen ja pehmentämiseen ripsirajassa. Kapeana ja jämäkkänä sivellin soveltuukin loistavasti pääasialliseen tarkoitukseensa. Olen käyttänyt tätä kuitenkin tähän mennessä eniten luomivärin levitykseen aivan silmän ulkonurkassa. Luomivakoon tämä ei ole paras, vaan on siihen hieman liian jäykkä ja terävä. Myös tämä sivellin on valmistettu synteettisistä taklon -harjaksista ja on tosi pehmyt jäykkyydestään huolimatta.
Oikein hyvä ostos tämäkin. Tämän siveltimen bonus on toisessa päässä oleva meikkikynän teroitin. Aika tarpeeton ominaisuus minulle, mutta toisaalta onpahan aina tiedossa, mistä löytää teroittimen, jos erillinen sattuu katoamaan :)


Ecotoolsin siveltimen molemmat päät.


Kolmas tuote tilauksessani oli siis Nubian Heritagen Mango Butter -voide. Tämä päätyi kokeilulistalle luettuani Karkkipäivä -blogin iHerb -postauksen. Itselläni on kasvoja lukuunottamatta todella kuiva iho enkä ole vielä löytänyt vartalovoidetta, joka saisin kuivan ihoni kutinan loppumaan. Mango Butter -voide on tarkoitettu kaikille ihotyypeille, mutta sisältää kyllä paljon kosteuttavia ainesosia, heti aineosalistan alkupäässä on mm. mangonsiemenöljy ja karitevoi. 
Voide on melko paksua ja levittyy hieman jäykästi. Yllätyin kuitenkin, miten nopeaa voide imeytyy ihoon paksusta koostumuksesta huolimatta. Tuoksu on kuitenkin paras ominaisuus voiteessa. Voide tuoksuu tietenkin mangolle ja on ihanan makea ja vähän karkkimainen. Kosteutustehotkin tuntuvat riittävän minullekin ainakin kesäaikaan. Talveksi joudun varmaan hankkimaan vielä kosteuttavamman tuotteen. Pidin kuitenkin tästä voiteesta sen verran, että taidan ostaa talveksikin Nubian Heritagen voiteen, valikoimassa on kuivalle ihollekin suunnattuja voiteita, joten varmaan löydän hyvän vaihtoehdon. Hintaa voiteella on 8,19$ (n. 6,65e) ja pullossa on 238ml. Pakkaus on ihan toimiva, pullon korkki on "napsautettavaa" mallia ja voide tulee sitten korkin litteästä reiästä puristamalla.
Nubian Heritage oli minulle jo ennestään tuttu merkki, sillä olen käyttänyt heidän afrikkalaista mustaa saippuaa kasvojen pesuun. Merkki on hakenut inspiraation tuotteisiinsa muinaisista kauneudenhoitotavoista ja -tuotteista ja käyttää sertifioituja orgaanisia raaka-aineita.


Lähikuva Mango Butter -voiteen etiketistä, pahoittelen huonoa kuvaa.

Lupasin mainita vielä muutamia hyviä tuotteita aiemmista tilauksistani. Olen tilannut lähinnä kosmetiikkaa, mutta myös elintarvikketa olen tilannut (mausteita, polentaa yms.). Suosikkituotteita on ollut Thayersin alkoholiton taikapähkinää sisältävä kasvovesi, Now Foodsin granaattiomenan tuoksuinen Completely Kissable -huulirasva sekä Giovannin hasselpähkinän ja vaniljan tuoksuinen vartalovoide. Thayersin kasvovesi jättää ihon pehmeäksi ja raikkaaksi, Now Foodsin huulirasva tuoksuu hyvälle ja tekee huulista todella pehmeät, ja Giovannin vartalovoide tuoksuu taivaalliselle ja on melko hyvä kosteustehoiltaan, vaikka ei ihan Mango Butter -voiteelle pärjääkään.

Iherbistä mainitsen vielä sen verran, että sen sivut ovat rumat ja karun näköiset. Tuotevalikoima on todella valtava, mutta jos vain jaksaa etsiä voi tehdä todellisia löytöjä. Tilaukseni on postitettu aina nopeasti ja yleensä ne ovat saapuneet reilussa viikossa. Jos haluaa tilailla ravintolisiä, niin kannattaa ensin varmistaa, että tuotteet on sallittu myös Suomessa, jottei joudu tullin kanssa vaikeuksiin.
Iherbiltä saa joka tilaukseen valita myös yhden ilmaistuotteen freebies -valikoimasta. Yleensä ilmaistuotteet ovat näytekokoja, mutta esim. edellä mainitun huulirasvan olen saanut sieltä ihan täysikokoisena. Ilmaistuotetta valitessa kannattaa vain huomioida ettei tilauksen paino mene liian suureksi!
Jokainen asiakas saa iHerbiltä oman "bonuskoodin", jota voi jakaa eteenpäin. Ensitilaaja saa koodia käyttämällä 5$ alennuksen tilauksestaan ja koodin "omistaja" saa bonuksia, joilla saa alennusta omista tilauksista. Netistä löytyy valtavasti koodeja, ja jotkut tuntuvat mainostavan omaa koodiaan lähes ammattimaisesti. Itse aion mainita koodini vain tässä ja jos joku haluaa sitä käyttää, niin en pistä pahakseni. Enempää en kuitenkaan aio koodiani mainostaa. Koodini on siis: OHA929.


Kenelle iHerb on ennestään tuttu ja kiinnostaako jokin yllä esitellyistä tuotteista? 


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Ecotools, Nubian Heritage ja Real Techniques eivät testaa eläimillä!

6 kommenttia :

  1. Meikkivoidesivellin on lievästi ilmaistunakin "mielenkiintoinen tapaus".
    Eikä hinnalla pilattu =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä loistava ja voisi sanoa, että halpa laatuunsa nähden. En oo vielä löytänyt siitä mitään vikoja :)

      Poista
  2. Hmmm... Tuo sivellin alkoi kutkuttaa. Minkähänlainen se on verrattuna shiseidon foundation siveltimeen...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä tuota lämpimästi! Shiseidon siveltimestä ei itsellä oo kokemusta, mutta kuvia katsoin, ja jos oikeaa sivellintä katsoin, niin tuo Shiseidonhan on sellainen pyöreä tasapäinen sivellin. Eli Shiseidollaki varmasti saa meikkivoiteen pyöriteltyä ihoon, mutta tuo Real Techniques on todennäköisesti monipuolisempi, koska sillä voi myös vedellä. Ja tosiaan vähän kapeampana RT:n siveltimellä voi myös varmaan levittää varjostukset ja korostukset ja pääsee paremmin pienemmille alueille esim. silmien alle. Hinta on varmaan myös Shiseidolla aika paljon kovempi.

      Poista
  3. Siveltimet on kuulemma lähiaikoina saatavilla myös Suomesta, Pretty.fi-nettikaupasta. Kannattaa olla tarkkoina. :)

    VastaaPoista