tiistai 7. elokuuta 2012

Vielä kerran BB

BB -voiteista on jauhettu jo täällä ja muuallakin lähes kyllästymiseen asti, mutta kirjoitan nyt vielä kerran uudesta BB -voiteesta. Ohimennen mainitsinkin jo aiemmassa postauksessa, että olen hankkinut jo monessa paikassa kehutun Dr. Jart Rejuvenating Beauty Balm Silver Label -voiteen. Miksiköhän muuten BB -voiteet tahtovat olla tuollaisia nimihirviöitä? 

En enää viitsi kirjoittaa, mitä BB -voiteet ovat/ mitä kaikkea niiden pitäisi tehdä, vaan tällä kertaa menen suoraan asiaan ja kerron vain mitä tämä kyseinen voide tekee. Viimeiseksi BB -voide postaukseksi tämä jäänee siksi, että tuskin tulen enää hankkimaan muuta BB -voidetta tai en ainakaan muun merkkistä. Aiempiin BB -voide postauksiin pääsee täältä, täältä ja täältä :)


Dr. Jart voide ja mukana tulleet näytteet.

Voi siis jo varmaan arvata, että olen erittäin tyytyväinen Dr. Jartin Silver Labeliin. Voide peittää paljon paremmin kuin aiemmin kokeilemani voiteet, joista kyllä pidin myös. Hyvästä peittävyydestä huolimatta voide ei tee paksun tai maskimaisen näköistä jälkeä, vaan lopputulos on luonnollinen. Kuten muutkin BB -voiteet, joita olen kokeillut, tämäkin sulautuu omaan ihonväriin hyvin. Voide on kuitenkin aika vaaleaa, joten kovin tummalle iholle tämä tuskin enää sulautuu.

Voidetta tarvitsee yllättävän vähän koko kasvoille, joten 50ml putkilo kestänee pitkään. Olen käyttänyt voidetta pohjustajan päällä, mutta erillistä kosteusvoidetta en tarvitse. Pohjustajakaan tuskin on välttämätön. Voidetta ei tarvitse kuin yhden kerroksen, mutta näppylöille voi taputella vielä vähän lisää. Ihan suurimpia finnejä tämäkään ei peitä täydellisesti, mutta kohtuu hyväihoiselle tämä varmaan riittää ihan yksistään. Itse olen lisännyt tarvittaessa vielä peitevoidetta ja viimeistellyt joko värittömällä- tai mineraalipuuterilla.


Vasemmalla paljas ihoni ja oikealla pohjustaja + BB -voide, ei erillistä peitevoidetta eikä puuteria. Kuvattu luonnonvalossa.

Muissa kokeilemissani BB -voiteissa on ollut aika voimakas tuoksu, joten yllätyin (positiivisesti) kun tämä ei tuoksunut juuri miltään. Voide on aika paksun tuntuista, mutta varsinkin pohjustajan päälle levittyy hyvin. Iholle jää vähäksi aikaa hieman tahmea tuntuma, mutta se menee nopeasti ohi ja jäljelle jää lähes mattapinta. Itselläni on edelleen voimakkaasti rasvoittuva iho, joten käytän puuteria, mutta kuivemmalle iholle ei varmaan puuterikaan ole välttämätön. Pysyvyys voiteella on myös hyvä, vaikka oma ihoni kyllä alkaa jossain vaiheessa päivää kiiltelemään ilman meikin korjailuja. 

Mitään vaikutusta ihoni kuntoon en ole ainakaan vielä lyhyehkön käyttöajan jälkeen huomannut. En kyllä odota edes BB -voiteilta enää ihon paranemista, sillä minun ihoni taitaa vaatia järeämmät keinot. Pääasia hoitavuuden suhteen minulle onkin, ettei tuote ainakaan huononna ihoani ja sellaistakaan en ole Dr. Jartilla huomannut. 

Dr. Jartia voin vielä kehua siitä, että pakkaus on toimiva ja tyylikäs (joskin minulla jo sotkeentunut, kun olen lähminyt sitä voiteisilla käsilläni). Annetaan lopuksi plussaa vielä korkeasta 35 SPF suojakeroimestakin.

Huonoksi puoleksi tuotteessa voi laskea lähinnä hinnan. Tämä on kallein kokeilemistani BB -voiteista, mutta ei onneksi mitenkään järkyttävän hintainen. Itse tilasin voiteen Ebaysta myyjältä cosmetic.love ja hinta oli 26,38$ (vajaa 22e), postikulut olivat ilmaiset. Ei siis mitenkään mahdoton hinta 50ml voiteesta, joka vielä tuntuu olevan riittoisa. Voide tuli pahvisessa paketissaan, jossa oli myös "virallinen", aitouden todistava sinetti, joten minulla ei ole syytä epäillä, että kyseessä olisi väärennös. Toimitus oli nopea ja mukaan oli laitettu kolme näytettä. Minulla ei ole muuten aavistustakaan, mitä nuo näytteet ovat, joten jos joku tunnistaa kuvasta niin saa kertoa minullekin :)

Dr. Jart vei siis minullakin BB -voiteiden ykkössijan ja tulen tilaamaan uuden purkin kun tämä loppuu. Sijoitan mielelläni reilu pari kymppiä näin toimivaan tuotteeseen!


 Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Dr. Jart ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Minä en ole käyttänyt enää mitään muuta meikkivoidetta sen jälkeen kun kokeilin tätä. Lemppareista lempparein. :) Yksi tuubi kestää itselläni noin vuoden päivät, auki leikatun pakkauksen jämillä pärjäsi vielä useamman kuukauden. Laitan usein alle vähän kosteusvoidetta, mutta pohjustajaa en ole juuri tarvinnut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä kyllä ihan loistavaa :) Kiva kuulla, että se tosiaan on kestänyt sulla noin kauan!
      Kosteusvoiteen ja pohjustajan tarve riippuu varmasti ihotyypistä. Itselläni kun on tosi rasvoittuva iho niin en tosiaan kosteutusta tarvi lisää, mutta pohjustaja on ihan hyvä. Mutta kiva, että muiden tuotteiden kanssa tämä sopiikin sitten monille eri ihotyypeille.

      Poista