maanantai 24. maaliskuuta 2014

Arvonta päättynyt ja voittaja arvottu!

2v. synttäriarvonta päättyi eilen illalla ja sain arvottua voittajankin nopeasti. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Alla olevan kuvan palkinto lähtee osallistujalle nimellä Riikka, Onnea! Riikka suositteli minulle matkakohteeksi Wieniä. Ehdottomasti sellainen kohde, jossa mielelläni joskus kävisin. En halua nyt alkaa ajattelemaan kaikkia ihania leivonnaisia, mitä Wienin kahviloista saisi, että en ala kuolaamaan näppiksellä :D Riikalle lähtikin ilmoitus voitosta jo eilen sähköpostiin.
Jätin ihan tietoisesti vastailematta arvontakommenttehin, oli helpompi listata osallistujat lyhyemmästä listasta ja halusin teidän matkakohdesuosituksia ilman, että omat kommenttini vaikuttavat niihin. Oli mukava lukea, mitä kohteita suosittelitte ja perusteluita niihin. Vaikka kaikki kohteet ei itseäni juuri kiinnosta, niin oli mukava kuulla mistä paikoista pidätte, ja eihän sitä koskaan tiedä milloin itse kaipaakin jotain erilaista kohdetta.
Suosituksia tuli mukavasti eri puolille maailmaa kotimaan matkailusta Amerikkaan ja Aasiaan. Tallinnaa ja Tukholmaa suositteli monikin, Tukholmassa olen kauan kauan aikaa sitten käynyt, mutta Tallinnassa en koskaan. Harmi, että molempiin kohteisiin on suhteellisen pitkä matka ja kallista matkustaa Oulusta. Tai no Tukholmaan nyt lentokoneella pääsee nopeasti, mutta yhtä edullista sinne matkustaminen ei täältä ole kuin esimerkiksi Turusta.
Minulta toivottiin postausta myös kotikaupungistani Oulusta! Ei tämä Oulu oikeasti niin kovin pohjoisessa ole, aika keskellä Suomea täällä oleskellaan, eli rohkeasti tännekin vaan matkalle :) Voisin yrittää kesällä kuvata Oulua, kun se on kauneimmillaan ja kirjoitella tänne jotain rakkaasta kotikaupungistani.

Kerron vielä lyhyesti millaisista matkakohteista pidän ja missä olen käynyt. Olen ehdottomasti kaupunkimatkailija, aurinkorannikot minua ei kiinnosta, koska en ota aurinkoa enkä viihdy kuumassa tai jaksa makoilla vaan uima-altaalla tai rannalla varjossakaan. Itse kaipaan matkakohteelta kulttuuria, mielellään hyviä museoita ja miksei teatteriakin, sen verran positiivinen kokemus oli Wicked Lontoossa. Lisäksi tietenkin haluan hyvät ostosmahdollisuudet, kosmetiikan suhteen varsinkin ;) Ruoka tietenkin kiinnostaa aina, joten edullinen ja hyvä ruoka on myös plussaa matkakohteen valinnassa.
En ole matkustellut hirveitä määriä elämäni aikana, mutta jonkin verran kuitenkin. Lapsena olen käynyt Kreetalla ja Ruotsissa. Täysi-ikäisenä olen käynyt Prahassa, Amsterdamissa, Sheffieldissä, Roomassa kaksi kertaa ja nyt tietenkin Lontooossa. Sheffieldin reissu oli vaihto-opiskelua ja ensimmäinen Rooman visiittikin oli opiskeluun liittyvä. Sain tällöin viettää Roomassa peräti kokonaisen kuukauden ja asua ihanassa Villa Lantessa. Rooma on yksi sellainen kohde jota itse suosittelen, rakastuin kaupunkiin heti ja tunnen siellä jostain syystä oloni hyvin kotoisaksi.
Suurin haaveeni matkustelun suhteen on päästä New Yorkiin. Eli sinne pitäisi alkaa säästämään. Olemme rakkaan ystäväni kanssa haaveilleet ja puhuneet, että lähtisimme ensi vuonna New Yorkiin viettämään synttäreitä, meillä kun on sama syntymäpäiväkin ja olemme viettäneet yhdessä synttäreitä muistaakseni yhtä vuotta lukuunottamatta siitä asti kun tutustuimme toisiimme yläasteella :)

Tämä bloggaaminenkin on jonkinlainen matka ja kiitos kaikille jo mukana olleille! Huomenna viimeinen Lontoo aiheinen postaus, ostokset!

5 kommenttia :

 1. Jee, odotan mielenkiinnolla postausta Lontoon ostoksistasi!

  Isosti onnea myös voittajalle, sillä palkinto on todella ihana <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän venyi näiden Lontoo postausten kirjoittaminen, mutta parempihan se on myöhään ku ei milloinkaan :D

   Poista
 2. Kiitoksia kovasti arvontavoitosta, se on aivan mahtava!

  Wienin kahvilat ovat tosiaan sitä luokkaa, että yhden näyteikkunassa oli kaunis hääpuku ja asuun sopivat kengät. Hääpuku oli tehty kakusta ja marsipaanista ja kengät koristeltu marsipaanilla myös. Harmi, ettei näihin kommentteihin saa liitettyä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla ihan hyväkin, ettei saa kuvia :D Ja onnittelut vielä voitosta!

   Poista