tiistai 12. kesäkuuta 2012

Huulimeikkihaaste: Päivä 1

Aloitin huulimeikkihaasteen yhdellä suosikkituotteellani, jota en ollut käyttänyt vähään aikaan. Huulille päätyi siis Shiro Cosmeticsin Intertube sävyssä Nyan Cat! Silmämeikin jätin hyvin neutraaliksi. Turvallisella ja tutulla meiningillä sujui siis maanantaina, saa nähdä uskallanko jännittävämpiin yhdistelmiin viikon aikana.

Nyan Cat on voimakas pinkki, jossa on kevyt kultainen hohde. Koostumus Intertubeseissa on erikoinen, ne sulavat puikosta huulille hyvin kosteuttavan oloisina, mutta kuivahtavat hieman ollessaan huulilla pitempään. Värit pysyvät huulilla todella pitkään, joten voi olla että tiistaina saan peitellä Nyan Catin jämiä toisella tuotteella :)

Silmämeikin tein BH Cosmeticsin 88 mattapaletilla. Meikissä on kahta ruskeaa ja vaaleaa, hieman kellertävän rusehtavaa sävyä. Rajauksen silmiin tein Urban Decayn mustalla Perversion luomivärillä. Hyvällä mustalla luomivärillä saa tosi helposti pehmeän rajauksen arkipäiviksi!

Huomenna nähtävillä tiistain meikit!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Shiro Cosmetics ja BH Cosmetics eivät testaa eläimillä, Urban Decay on itsessään eläinkokeeton, mutta on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

4 kommenttia :

 1. Todella kaunis ja raikas huulimeikki.
  Kesäinen =)

  VastaaPoista
 2. tosi kauniit huulet, ihana väri :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille :)

  Nyan Cat on tosi ihana huulilla ja sopii varsinkin kesään. Ihana pinkki siinä mielessä, että on tosi voimakas sävy, mutta ei kuitenkaan ole liian barbimainen ;)

  VastaaPoista