torstai 28. kesäkuuta 2012

Kokemuksia uudesta ripsarista

Otetaan taannoisista ostoksista ensimmäisenä lähempään tarkasteluun Eveline Cosmeticsin vedenkestävä Big Volume Lash -ripsiväri. Minulla on vielä käytössä vanha Max Factorikin, mutta kovin pitkään se ei enää toimi, joten kun vastaan tuli edullinen, tietääkseni eläinkokeeton, vedenkestävä ripsari, ostin sen heti kokeiluun.
Ripsarin putkilo muistuttaa tutumpien merkkien tuuheuttavia ripsareita, joten heti osasi odottaa tuuheuttavaa mascaraa isolla harjalla. Tyypillinen iso kumiharja värissä onkin, tosin sen harjakset ovat ehkä lyhyemmät kuin monissa muissa. Harjan materiaali on melko kovaa kumia tai muovia tms. Putkilon väri viittaa puolestaan vedenkestävään tuotteeseen. Väriksi ripsariin otan itse aina mustan enkä kyllä edes nyt huomannut katsoa oliko Evelinellä tarjolla muita sävyjä.
Olen käyttänyt nyt uutta ripsaria rinnakkain vanhani kanssa ja Max Factoriin verrattaessa eroja löytyy sekä harjasta että itse värimassastakin. Evelinen mascarassa on tosiaan aika iso harja, joka ei ole kaikkein paras minun pienehköille silmille. Olen kuitenkin saanut värin levitettyä ilman suurempia sotkuja. Harja kuitenkin yllätti positiivisesti siinä, että se todella erottelee ripset hyvin ja onnistuu kaivamaan esiin pienimmätkin ripset. Tämän ansiosta ripsiä näyttää olevan enemmän kuin monilla muilla ripsareilla.

Värimassa onkin Evelinen mascaran suurin ongelma. Massa on aika kuivaa, joten värin levityksessä saa olla nopea. Väri on mustaa eikä se ole minulla juuri paakkuuntunut eikä varissut, pysyvyys yleisestikin on hyvä. Minulla ripsien kärjet vain meinaavat käpristyä massan kuivuessa ennen kuin olen harjannut värin ripsiini itseäni tyydyttävällä tavalla. Pois pestäessä väri on vedenkestävien ripsarien tapaan melko hankala. Itse puhdistan silmämeikin edelleen oliiviöljyllä, ja vähän aikaa saa tämänkin ripsarin kanssa töitä tehdä ennen kuin väri on irti ripsistä. Ihan niin hankalaa poistettavaa kuin Max Factorin ripsarit tämä ei mielestäni kuitenkaan ole.

Evelinen mascara ripsissä. Ripseni näyttävät kyllä kuvissa aina vielä onnettomimmilta kuin oikeasti ovat.

Ihan hyvä ripsari siis kyseessä ja koska hintaakaan ei ollut Tokmannilla kuin 6,90e normaalisti (itse sain vielä 20% alennuksen), niin pitäisin tätä hyvänä ostoksena. Voin hyvin kuvitella ostavani Evelinen mascaran uudelleenkin, mutta välissä aion yrittää etsiä muitakin edullisia, eläinkokeettomia ja vedenkestäviä ripsivärejä.


 Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Eveline Cosmetics ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti