keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Huulimeikkihaaste: Päivä 2

Toinen haastepäivä jatkui sinänsä samoissa merkeissä kuin ensimmäinenkin, että huulillani oli kullanhohtoa. Tällä kertaa värin pohjasävy oli kuitenkin selvästi punaisempi kuin eilinen pinkki. Maanantain Nyan Cat on yksi suosikeistani, mutta tiistaina huulille päässyt Venomous Cosmeticsin The Girl Who Was On Fire on ehkä tällä hetkellä huulimeikeistäni sillä ykköspaikalla. Väri ja koostumus ovat vain aikalailla täydelliset <3 Silmämeikkiinkin tuli tänään jo vähän väriä.

The Girl Who Was On Fire on Venomous Cosmeticsin edesmenneestä Nälkäpeli -kokoelmasta ja kuvassa väri on hyvin lähellä oikeaa. Värin pohjasävy on lämpimän punainen ja siinä on kultainen hohto, lopputulos on aavistuksen oranssiin vivahtava. Kiilloksi tuote on paksua ja peittävää ja se pysyy huulilla todella hyvin olematta "tahraava".

Silmiin halusin myös kultaa ja kaveriksi kullalle käytin vasta hankittua Inglotin murrettua vihreää. Kultainen sävy luomen sisäpuolikkaalla on Urban Decayn Half Baked, ulkopuolikkaalla siis Inglotin Pearl 419. Kulmaluulla käytössä UD:n Sellout ja rajauksessa jälleen saman merkin Perversion. Jos joku ihmettelee, miksi en ole nyt käyttänyt silmän alla mitään, niin selitys on se, että silmäni vuotavat nykyään jatkuvasti, joten silmien alle on turha laittaa peitevoidetta kummempia meikkejä.


Huomenna jatketaan taas ja ehkä huuliltani löytyy jo jotakin muuta kuin kullanhohtoista sävyä :)


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Venomous Cosmetics ja Inglot eivät testaa eläimillä, Urban Decay on itsessään eläinkokeeton, mutta on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti