perjantai 15. kesäkuuta 2012

Huulimeikkihaaste: Päivä 4

Torstaina, eli neljäntenä haastepäivänäni, minulla oli vapaapäivä. Sää oli kesäinen, joten halusin kesäisen meikinkin. Silmämeikki oli yksinkertainen, joten huomio kiinnittyi erityisesti huulimeikkiin. Itse pidin huulimeikin yhdistelmästä todella paljon!

Huulille kerrostin paria tuotetta saadakseni täydellisen, kesäisen korallisävyn. Rajasin ensin huulet taas Inglotin Soft Precision huultenrajauskynällä nro 58. Rajauskynän sävy oli vähän väärä tähän, mutta se peittyi huulipunan alle, joten se ei haitannut. Kynä auttoi kuitenkin saamaan tarkat rajat punalle ja pysyvyskin parani. Huulipunana oli Wet'n'nWildin ihana Coral-ine, jonka hankin vähän aikaa sitten. Coral-ine on vähän liian punainen  täydelliseksi koralliksi, joten lisäsin sen päälle Make Up Storen High Tech Lighteria sävyssä Big Bang. Big Bang on persikkainen/korallinen ja shimmerinen sävy, joten huulimeikki sai lisää korallisuutta ja ripauksen kimallusta!

Silmämeikistä halusin kevyen ja kesäisen. Yhdistän mielelläni vihreän silmämeikin kaikkien oranssiin, persikkaan tai koralliin vivahtavien huulimeikkien kanssa, joten vihreä oli helppo valinta päivän meikkiin. Käytin koko luomella ja ylös- ja ulospäin häivyttäen Scaredy Cat Cosmeticsin Keltoi  -luomiväriä. Keltoi on ihana keväinen/kesäinen vihreä, joka muistuttaa minua hennonvihreistä lehdistä puissa. Keltoin lisäksi en käyttänyt kuin Fyrinnaen Center Stage -korostusväriä kulmaluulla. Jätin jopa silmäni rajaamatta, jotta meikki olisi todella kevyt. Koska väri oli niin kevyt uskaltauduin laittamaan sitä tänään myös silmän alle, vaikka silmäni vuotivatkin hieman.


Minulla on myös perjantai vapaata ja päivän ohjelma, meikki mukaanlukien, vielä auki. Nyt ei ole siis antaa vihjeitä seuraavasta meikistä :)


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Scaredy Cat Cosmetics, Inglot, Wet'n'Wild, Make Up Store ja Fyrinnae eivät testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti