maanantai 18. kesäkuuta 2012

Huulimeikkihaaste: Päivä 7

Viimeistä viedään! Oli kyllä kiva tehdä viikko näitä postauksia ja tuli mietittyä meikkikin vähän eri lähtökohdista. Yleensä nimittäin teen aina silmämeikin fiiliksen mukaan ja sovitan huulimeikin siihen, nyt asia oli päinvastoin. Teen varmaan myöhemmin lisää vastaavia viikkoja, ainakin toinen ehdotettu haaste, käyttää vain 3-4 luomiväriä viikon ajan meikkien tekoon, on tulossa toteutukseen jossain vaiheessa.

Sunnuntaina olin melko väsynyt aamulla, joten huulimeikin miettiminen jäi aika vähiin...Lauantain juhliminen venähti pitkäksi, kun olin vasta kolmen jälkeen yöllä kotona ja aamulla oli pakko nousta töihin. No, joka tapauksessa viimeisestä haastepäivän meikistä tuli ainakin värikkäin yhdistelmä viikon aikana.


 


Huulillä oli viikon vaalein sävy, Venomous Cosmeticsin Peaceful Peony. Alle laitoin kevyesti ELFin Natural Nymph -huulipunaa peittämään huulteni omaa väriä. Peaceful Peony on oikeasti oranssimpi/korallisempi kuin kuvassa. Sävy on sellainen, että se sopisi loistavasti ruskettuneeseen ihoon, mutta kalpeanakin se saa ihon näyttämään vähän päivettyneeltä. Väri on myös kirkkaampi kuin kuvassa.

Silmämeikistä tuli myös värikäs. Aamulla puolinukuksissa tartuin taas Urban Decayn BOS II palettiin. Sisäpuolella luomea käytössä on vihreänturkoosi Flipside, ulkopuolikkaalla kirkkaansininen Jinx. Luomivaossa on vielä kevyesti violetin sävyistä AC/DC:tä, mutta se näkyy kuvassa jostain syystä todella huonosti. Rajauksessa jälleen Perversion.


Tästä edetäänkin sitten ihan normaalipostauksiin, tosin pitäisi ehtiä kirjoittamaankin ne jossain välissä :) Juhannuksen aikaan tulee blogissa varmaan pieni tauko, kun olen reissussa Jyväskylässä. Yritän kuitenkin saada pari postausta julki sitä ennen. Kiitokset vielä kaikille, jotka jaksoivat seurata tämän haasteviikon läpi!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Venomous Cosmetics ja ELF eivät testaa eläimillä. Urban Decay on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

4 kommenttia :

 1. Ihana huulimeikki! :)

  VastaaPoista
 2. Musta tässä postauksessa silmä- ja huulimeikki sopii ihanasti yhteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aika värikäs yhdistelmä tuli, mutta kyllä nuo ihan mukavasti yhteen passasivat :)

   Poista