lauantai 16. kesäkuuta 2012

Huulimeikkihaaste: Päivä 5

Perjantaina huulille päätyi todella voimakas, vadelmainen sävy ja silmämeikin jätin neutraaliksi. Tapasin muutaman ystäväni ja aikataulu ei ollut meikatessa tiedossa, joten halusin meikin joka kestäisi hyvin vaikka aamusta iltaan.

Huulet näyttävät jälleen hieman läpikuultavilta kuvassa, vaikka oikeasti meikki oli täysin peittävä. Värikin oli luonnossa vielä kuvaa voimakkaampi. Tämäkin oli mielestäni oikein kaunis ja kesäinen huulimeikki. Käytin pohjalla Shiro Cosmeticsin Yo Dawg intertubea, jotta kiillolla olisi vähän pohjaväriä ja meikki olisi kestävämpi. Kiiltona oli uusi hankintani Flormarin Pretty -kiilto sävyssä P811. Kiilto on kimaltava ja vadelmanpunainen, eli tietenkin aivan ihana :) Kiillosta myöhemmin lisää.

Silmämeikistä halusin neutraalin, mutta en tietenkään tylsää. Jokin aika sitten käytettynä ostamani Urban Decayn Book of Shadows Vol. II -paletti on ollut ahkerassa käytössäni ja nytkin se oli sopivasti käden ulottuvilla ja tein koko silmämeikin sillä. Lähtökohdaksi meikille otin taupen Mushroomin, jota laitoin luomivakoon ja ulkonurkkaan. Kaveriksi liikkuvalle luomelle valitsin YDK:n ja ulkonurkkaa syvensin vielä tummanruskealla Twice Bakedilla. Kulmaluulla samasta paletista jälleen Sellout ja rajaus Perversionilla.  BOS II on kyllä aika täydellinen paletti sävyiltään minulle, siinä ei ole yhtäkään väriä, jota en käyttäisi. Harmi ettei noita vanhoja paletteja saa enää oikein mistään.


Huomenna minulla on tiedossa jälleen töitä ja illalla pitäisi juhlia siskon synttäreitäkin. Huomisen meikistä pitäisi siis saada taiottua niin töihin kuin biletykseen sopiva!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Flormar ja Shiro Cosmetics eivät testaa eläimillä. Urban Decay on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

4 kommenttia :

 1. Tää sun huuliteema on ollut just kiva, oon tykännyt ehkis tähän mennessä eniten tästä tän päiväisestä väristä, mutta olikohan se nyt eiliset (ne vihreät) luomet olivat kans hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja on kyllä tosi kiva kuulla, että tämä on ollut lukijoillekin hauska teema. Itsekin oon tykännyt tätä tehdä :)

   Poista
 2. Huikean muikea huulisävy,jäinen vadelma.

  VastaaPoista