perjantai 1. kesäkuuta 2012

Minihaalinta

Ilokseni huomasin, että pretty.fi myy Treacle Moonin ihanaa My Coconut Island -suihkusaippuaa. Aiemmin Treacle Moonia oli myynnissä Stockmannilla, mutta ainakaan Oulussa sitä ei ole enää näkynyt. My Coconut Island tuoksuu ihanan makealle kookokselle eikä purkki ole kovin kalliskaan, sillä 500ml maksaa 6,50e. Olin säästellyt edellisen purkin loppuja, koska pelkäsin etten löydä suihkusaippuaa enää mistään, mutta onneksi sain nyt uuden. Suosittelen My Coconut Islandia kaikille kookoksen ystäville, sillä siinä on paras kookoksen tuoksu, mihin olen tähän mennessä törmännyt.
Samoilla postikuluilla piti tietenkin tilata pari muutakin tuotetta pretty.fi:stä. Pakettiin lähti mukaan myös Wet'n'Wildin Silent Treatment luomiväritrio ja saman merkin Coral-ine huulipuna. Silent Treatmentin olin jo vähän aiemmin meinannut ostaa Seppälästä, mutta onneksi jätin sen sillä kertaa, koska se maksoi prettyllä euron vähemmän. Huulipuna ja luomiväritrio maksoivat siis molemmat 4,95e.Wettiksen luomivärit ovat tässäkin triossa erittäin hyviä. Ylin, vaalea sävy ei ole kaikkein pigmenttisin ja pehmein, mutta toimii hyvin varsinkin korostusvärinä. Kahdessa tummemmassa värissä on todella hyvin pigmenttiä ja erityisesti alin, violettiin taittava taupe, on ihanan pehmeä, sen takia trion halusinkin. MegaLast Matte Lip -huulipuna oli myös oikein hyvälaatuinen. Puna on peittävä ja pysyy hyvin, se ei ole kuitenkaan liian kuiva. Väri on mielestäni lähempänä kirkkaanpunaista kuin korallia, vaikka se toki koralliin vivahtaakin. Sävy on oikeampi kuvassa, jossa se on swatchattu kädelleni luomivärien vierelle kuin kuvassa, jossa se on huulillani. 

Tämä oli ensimmäinen tilaukseni pretty.fi:stä ja sen toimitus oli kiitettävän nopeaa. 3,50e kiinteät postikulut ovat mielestäni edulliset ja tulen varmasti jatkossa tilaamaan useamminkin prettystä. Ainoa ikävä asia tilauksessani oli, että Coral-ine huulipuna saapui minulle rikkinäisenä. Huulipuna pidikkeineen oli irronnut hylsyn pohjaosasta ja puna oli lyttääntynyt korkkia vasten. Laitoin asiasta sähköpostia ja prettyltä lähetettiinkin minulle uusi puna, joten sekin asia tuli hoidetuksi. Prettyssä on hyvä valikoima meikkejä ja erityisen iloinen olen siitä, että Sleek MakeUPin meikit ovat tulleet valikoimiin. Harkinnassa on ainakin yhden ripsivärin ja luomiväripaletin hankkiminen, nyt kun ne saa edullisilla postikuluilla pretty.fi:stä, eikä tarvitse tilata Sleekin omilta sivuilta ja maksaa kalliita toimitusmaksuja.Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni kumpikaan Treacle Moon eikä Wet'nWild testaa eläimillä!

2 kommenttia :

 1. Prettyllä toimii tosi hyvin toi "matkalla kärsineiden" korvaus,itsellä yhteisen historian ja monen paketin myötä kolme tavaraa ollut tullessa rikki ja kaikki korvattu ehjällä. =)
  Huulipuna on tosi nätin värinen,pitää ihan hankintaa harkita.Tuo luokkaritrio mulla onkin ja on ns varma valinta eikä sillä pysty mokaamaan.

  Ja Sleekin valikoimiin tulo lämmitti myös Tylyn sydäntä <3.
  Taisipa pieni tilaus kesäkuun "mamman taskurahalla" just lähteäkin..hih.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinänsä ikävää, että tuotteet on usein rikki, mutta onneksi sentään korvaavat aina!

   Itsekin tykkäsin kyllä tosi paljon sekä punasta että luomiväreistä. Eilen meikkasin tuolla Silent Treatmentilla aikalailla "ohjeiden" mukaan ja pidin kyllä lopputuloksesta.

   Minä jään odottelemaan, että saan lukea sun blogista, mitä tilailit ;)

   Poista