tiistai 10. heinäkuuta 2012

Grimasia Jyväskylästä

Olen lukenut Grimasin tuotteista hyviä arvosteluja muista blogeista ja harmitellut ettei Oulussa ole yhtään jälleenmyyjää. Listan jälleenmyyjistä Suomessa löydät täältä. Netin ihmeellisestä maailmasta saa tilaamalla tietenkin melkein mitä tahansa, mutta koska olin erityisesti kiinnostunut Grimasin meikkivoiteesta, halusin päästä valitsemaan sävyä ihan livenä. Juhannusmatkallani Jyväskylään suunnistin siis heti suoraan bussista Karnevaalikauppa Aprilliin, joka on yksi Grimasin jälleenmyyjistä Suomessa. Ehdinkin kaverini kanssa liikkeeseen noin 15 minuuttia ennen sulkemista ja ehdin pikaisesti valita Crème meikkivoiteen, peitepuikon sekä ison purkin glitteriä!

Crème meikkivoidetta suositellaan ihan päivittäisenä meikkivoiteena ja sen mainostetaan olevan todella riittoisaa. Grimasilla on myös paksumpi Cake meikkivoide, mutta myyjän mukaan se on tarkoitettu lähinnä maskeerauksiin ja myös vartalolla käytettäväksi. Grimas tekee siis ihan ammattilaiskäyttöönkin tarkoitettuja meikki- ja maskeeraustuotteita  Itse siis valitsin Crème meikkivoiteen ja siitä pienemmän 15ml purkin, joka maksoi 6,90e. Peitepuikko maksoi 9,90e/3,5g ja glitteri (30 ml) oli tarjouksessa 6,90e.
Meikkivoiteen värin valitsin yhdessä myyjän kanssa ja myyjä kokeili testereistä useita sävyjä kasvojeni ja kaulan rajalle. Olin katsellut värien kuvauksia netistä, joten en yllättynyt kun parhaimmaksi sävyksi minulle osoittautui G1. G1 taitaa olla toiseksi vaalein G -sarjan sävyistä, jotka yleensä ovat sopivimpia suomalaisille naisille. G0 on vielä vaaleampi, lähes valkoinen, joten todella kalpeatkin löytävät sopivan sävyn Grimasilta. Peitepuikoista ei ollut G1 -sävyä nyt tarjolla, ja päädyin ottamaan siitä edellä mainitun G0 sävyn. Glitteri on puolestaan väriltään valkoista joka heijastelee minun nähdäkseni vaaleanpunaista ja vihreää.

Meikkivoiteen sävy osoittautuikin juuri sopivaksi. Harvoin olen näin sopivaa meikkivoidesävyä löytänyt. Sävy sulautuu ihoon todella hyvin, ja vaikka olen nyt hieman ruskettunut, olen kuitenkin pystynyt käyttämään voidetta. Todennäköisesti voide sopii minulle vielä talvellakin.
Pieni purkki tuntuu olevan melko riittoisa, en vain oikein vieläkään tiedä miten voide olisi paras ottaa purkista ja levittää. Olen kokeillut käyttää voidetta ihan sormin purkista ja myös siveltimellä. Helpommalta on tuntunut käyttää sormia, mutta testaisin mielelläni skunkkisiveltimen käyttöäkin. Tällä hetkellä en omista kuin perinteisen litteän meikkivoidesiveltimen eikä ELFin synteettinen puuterisivellinkään ole tuntunut sopivalta tähän tehtävään.
Koostumus voiteessa on yllättävänkin levittyvä. Odotin voiteen olevan paksumpaa, mutta se tuntuukin melko ohuelta ja häivyttyy helposti. Voiteen peittävyyttä on kehuttu ja kyllähän se hyvä onkin. Mielestäni voide ei kuitenkaan peitä isompia näppylöitä vaan niille vaaditaan erillinen peitevoide. Voidetta suositellaan kuivalle tai normaalille iholle, joten ihan parhaimmillaan voide ei ole minun rasvoittuvalla ihollani. Pysyvyys onkin voiteen isoin ongelma minun kohdallani. Oman 6 -tuntisen työpäivän ajan tämä pysyy ihan kohtuullisesti, mutta jos hikoilen yhtään enempää, alkaa voide "paakkuuntua" iholla. Hintaansa nähden kuitenkin erittäin hyvä tuote! Jos omaa vähän kuivemman ihon ja kaipaa peittävää meikkivoidetta, voin suositella Grimasin Creme Make-Upia. Itse taidan säästellä tätä enimmäkseen talvelle.

Iho meikattuna Grimasin meikkivoiteella, silmänalusella Grimasin peitepuikko ja näppylöillä lisänä Inglotin peitevoidetta.
Peitepuikon väri ei ollut yhtä hyvä valinta kuin meikkivoiteen. Tiesin kyllä jo ostaessani, että sävy on liian vaalea minulle, mutta hieman kuitenkin yllätyin siitä, että väri näyttää käytännössä valkoiselta. Pystyn kyllä käyttämään tätä meikkivoiteen alla, mutta lähinnä olen jättänyt tämän silmien alle käytettäväksi. Näppylöitä koitin pari kertaa tällä peitellä ja kyllähän se jotenkin onnistui, mutta silmien alle tämä liian vaalea sävy toimii minulla parhaiten. Koostumus tuotteessa on kuitenkin mukava. Puikko levittyy melko hyvin eikä ole rasvaisen tai paksun oloinen. En ole myöskään huomannut, että meikki paakkuuntuisi silmieni alla majaileviin juonteisiin juurikaan. Jos siis on oikein vaalea peitepuikko hakusessa niin kannattaa katsastella Grimasin suuntaan.

Peitepuikko yllä ja meikkivoide alla, swatchattuna kämmenselälle.

Glittristä minulla ei nyt ole sen kummempaa sanottavaa, glitteri on glitteriä :) Grimasin glitterit näyttävät olevan melko hienojakoista ja mielestäni ne ovat suht edullisia. Normaalihinta isolle purkille taisi aprillissa olla 11,90e ja alehinta siis 6,90e. Itse en oikein edes tiedä, mitä teen tällä määrällä glitteriä, joten ehdotuksia otetaan vastaan :) Mielessä on kyllä, että sekoittaisin osan purkin sisällöstä kirkkaaseen kysilakkaan ja tekisin ihan oman kimallelakan!

Tällainen oli siis ensikosketukseni Grimasiin. Merkin luomivärejä olisi kiva jossain välissä kokeilla myös, ja nyt voin tarvittaessa tilata meikkivoidettakin netistä, kun tiedän sävyni.
Löytyykö lukijoilta kokemuksia Grimasista tai olisiko jollakin jopa vinkkejä meikkivoiteen levitykseen?

Kuvat otettu luonnonvalossa eikä värejä ole säädelty!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Grimas ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Ehdottomasti paras tapa levittää tuota meikkivoidetta on hitusen kostutettu meikkisieni. Creme on myöskin tarkoitus kiinnittää iholle irtopuuterilla lopuksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Itse olen nyt kuitenkin käyttänyt Real Techniquesin meikkisivellintä tämän levitykseen ja sekin toimii hyvin. Puuteria käytän oikeastaan aina kaikkien pohjien kanssa, koska minulla on rasvoittuva iho.

   Poista
 2. Ota creme make-up purkista lastalla ja sitten puhtain sormin lastasta iholle. Grimasilla on erinomainen make-up irtopuuteri. Sillä saat varmasti meikkivoiteen pysymään paikoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinullekin vinkeistä! Olen tosiaan nyt tottunut käyttämään Real Techniquesin sivellintä tämän levitykseen ja tykkään siitä, en mielelläni levitä meikkivoidetta sormilla. Puuteri minulla on Fyrinnaelta ja olen siihenkin oikein tyytyväinen :)

   Poista