lauantai 21. heinäkuuta 2012

Taas yksi pohjustaja...

Olen kirjoitellut viime aikoina paristakin meikinpohjustajasta ja tässä taas yksi lisää. Jyväskylässä shoppaillessa ostin testiin siis myös Goshin meikinpohjustajan. Halusin testata saisiko hieman enemmän maksamalla paremman pohjustajan vai onko tuotteissa lopulta mitään eroja. Hintaa Goshin Velvet Touch Foundation Primerilla on 18,90e Sokoksella. Pullon koko on 30ml, joten pohjustaja maksaa noin kaksi kertaa sen, mitä aiemmin esittelemäni Elite Parisin ja Eveline Cosmeticsin pohjustajat (linkeistä pääsee postauksiini pohjustajista).
Koostumukseltaan Goshin pohjustaja on aika löysää, lähes nestemäistä, ja väriltään kirkasta. Se levittyy iholle samettiseksi, liukkaaksi kerrokseksi eikä tuoksu oikeastaan miltään. Pohjustaja on pakattu läpinäkyvään, muoviseen pumppupulloon. 

Meikki levittyy pohjustajan päälle helposti, kuten yleensäkin pohjustajien päälle. Iho tuntuu samettiselta, mutta huomattavaa eroa ihon ulkonäköön pohjustaja ei tee. Käytössä tämä on osoittautunut täysin samanlaiseksi kuin aiemmin kokeilemani meikinpohjustajat. Iho näyttää hieman tasaisemmalta meikattuna ja meikki pysyy vähän paremmin kuin ilman pohjustajaa. Loppupäivästä rasvoittuva ihoni alkaa kiiltelemään tälläkin pohjustajalla, ja mikäli hikoilen päivän aikana kiiltelen jo aiemminkin.
Hinnalla ei siis tämän kokeilun perusteella ole kauheana merkitystä pohjustajaa etsiessä. Ei ainakaan, jos halutaan pysyä suht edullisissa tuotteissa. Toiminnaltaan Goshin pohjustaja on ihan samaa tasoa halvempien Eliten ja Evelinen kanssa. Pakkauksesta pidän kyllä enemmän kuin halvempien merkkien. Pumppupullo on kätevä ja läpinäkyvyyden ansiosta näkee heti kun tuote uhkaa loppua. En kuitenkaan maksaisi pelkästään paremman pakkauksen vuoksi tuplahintaa, joten Elite ja Eveline menevät hintansa ansiosta Goshin edelle. Tuoksuttomuus on myös Goshin etu, mutta hajusteettomia pohjustajia löytyy halvemmallakin. 

Lumenen Matifying & Retexturizing Primeria on vielä tarkoitus kokeilla kunhan saan näitä entisiä kulutettua tai kunnes se tulee hyvään tarjoukseen :) Kiinnostaa vielä sitä kokeilla, sillä se on koostumukseltaan paksumman oloista.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Gosh ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti