maanantai 30. heinäkuuta 2012

Luvattuja swatcheja

Edellisessä postauksessa lupasin Dawn Eyes Cosmetics swatcheja ja nyt niitä siis tulee. DEC on indiekosmetiikkafirma, josta olen jo pitkään aikonut tilata jotain kokeeksi. Yhtenä iltana selailin eri meikkifirmojen sivuja kirjanmerkeistäni ja huomasin, että Dawn Eyes Cosmeticsilla on myynnissä luomivärejä alennettuun poistohintaan. Alennettuja värejä on edelleen paljon tarjolla!

Alennetut luomivärit maksoivat 2,75$ (n 2.20e) täysikokoisesta purkista, joten tilasin 4 eri väriä kokeiluun.  Normaalisti täysikokoinen luomiväri maksaa 6$ (n. 4,85e) ja pusseissa tulevat näytteet kustantavat yhden dollarin (n. 0,80e). Postikulut taisivat olla 3$ (n. 2,40e). Maksoin Paypalilla ja sain Dawn Eyesilta vielä erillisen vahvistuksen tilauksesta. Postiin värit taisivat lähteä seuraavana päivänä tilauksesta ja postituksestakin sain erillisen ilmoituksen. Luomivärit matkasivat ennätysnopeasti Yhdysvalloista ja olivat perillä 5 päivää postituksen jälkeen!

Dawn Eyesilla on myynnissä ainakin toistaiseksi vain jauheluomivärejä sekä Stardust Body dust -kimallejauheita vartalolle. Tällä hetkellä DEC julkaiseen käsittääkseni joka viikko 5 värin minikokoelman, jonka nimeä voi ehdottaa fiman Facebook -sivuilla. Nimi arvotaan ehdotuksista!
Valitsin väreihin pari itselleni tyypillistä sävyä sekä pari vähän erikoisempaa sävyä. Valinnan varaa DEC:llä riittää, myös alennettuja tuotteita on paljon. Tilaukseen oli laitettu mukaan kokonaiset kolme (!) luomivärinäytettä, jotka kaikki ovat käsittääkseni vasta myyntiin tulossa olevia värejä. Täysikokoiset purkit ovat kokonaan kirkasta muovia, niissä on sirotin ja pohjassa hopean värinen tarra, jossa lukee värin nimi ja muut tiedot.


Kuvattu luonnonvalossa, pohjustajana Fyrinnaen Pixie Epoxy.
Kuvattu keinovalossa.

En ole vielä törmännyt huonolaatuisiin väreihin indiefirmalta, eikä DEC ollut tästä mikään poikkeus. Värit ovat kaikki pehmeitä ja niissä on hyvä pigmentti. Dawn Eyes Cosmeticsin nettisivut ovat suoraan sanottuna rumat, eivätkä näytä vakuuttavilta, mutta tuotteet, niiden pakkaukset ja asiakaspalvelu vaikuttavat kaikki ammattimaisilta tilaukseni perusteella.

Kaikki tilaamani värit sekä saamani näytteet ovat todella kauniita. Blurple ja Metallic Teal ovat minulle hyvin tyypillisiä sävyjä ja ovat molemmat ihania. Blurplessa on aivan mieletön sininen kimallus. Metallic Teal on nimensä mukaisesti metallinen eikä siinä ole ollenkaan kimallusta. 
Close to Coral ja Flame Dance ovat taas aika epätyypillisiä minulle, mutta näyttivät molemmat niin kauniilta, että halusin ne kokeiluun. Close to Coral ei ole mielestäni kovin korallinen, mutta väri on upea. Se muistuttaa minua hieman Fyrinnaen Velvet Vampiresta, ehkä voisi sanoa, että tämä on VV:n neutraalimpi pikkusisko. Flame Dance on minulle aika vaikea väri, koska se on selvästi punainen. Sen kultainen kimallus on kuitenkin kaunis, ja on mielenkiintoista kokeilla saanko värin toimimaan itselläni, lisäksi minulla ei ole mitään lähellekkään samanlaista väriä.

Saamani näytteet olivat myös oikein osuvia. Electric Avenue on ehdoton suosikkini näistä, ainakin aluksi, ja ehdin sitä kokeillakin jo edellisen postauksen yhdessä meikissä. Gummi Bears on aavistuksen punertavampi kuin yleensä käyttämäni violetit, mutta luulen että pystyn sitäkin käyttämään. Siinä on lisäksi söpöä moniväristä kimalletta. Incredipink on jännä, vähän roosan sävyinen pinkki, jota luultavasti pystyn myös käyttämään.


Yhteenvetona voin siis todeta, että olen todella tyytyväinen kokemukseeni Dawn Eyes Cosmeticsista. Ainut miinus, minkä firmasta keksin, ovat rumat nettisivut. Niistäkin tosin on sanottava, että ne ovat toimivat ja kaikista väreistä löytyy todella hyvät swatchit. Voin siis suositella DEC:ia ja tulen varmasti itse tilaamaan toistekin!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Dawn Eye Cosmetics ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti