perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kesämeikit

Oulussakin oli ainakin muutaman päivän kesä ja minulla teki mieli meikata kesäisesti. Tässä siis nähtäville pari lähes samantyyppistä meikkiä. Molemmat ovat värikkäitä, mutta kuitenkin todella helppoja ja nopeita!
Molemmat meikit on toteutettu kolmella värillä, jotka ovat luomella rinnakkain häivyttyen toisiinsa ja ylöspäin yli luomivaon. Ensimmäisessä meikissä toistin samat värit myös alaluomella, mutta silmien vuoto tuhri meikkiä ja jälkimmäisessä jätin taas alaluomen meikittä.

Ensimmäisessä meikissä käytin silmän sisänurkassa Femme Fatalen kultaista Elitist -väriä. Totesin värin olevan hieman liian voimakas, joten pehmensin sävyä Inglotin ihonsävyisellä Matte 355:llä. Keskelle luomea valitsin tämän hetken luomivärirakkauteni Femme Fatalen Moonglow'n. Koska sinipohjainen Moonglow heijastelee kultaista ja vaaleanpunaista, se sopi hyvin sekä sisänurkan kullan että ulkonurkan violetin kanssa. Ulkonurkassa oli käytössä myös Femme Fatalen väri, violetti Wrath Baby. Luomella käytetyt värit siis toistuvat samassa järjestyksessä alaluomella.

Toisessa meikissä idea on täsmälleen sama, vain ulko- ja sisänurkan värit vaihtuivat ja alaluomi jäi meikittä vuotavien silmieni takia. Tälläkin kertaa sisänurkassa oli kultaista. Käytin uutta ostostani Make Up Storen kesäalesta ja Golden Mane olikin juuri sopiva, vaalea kulta meikkiin. Keskellä luomea siis jälleen Moonglow'ta. Moonglow'hun on helppo yhdistää erilaisia sävyä, joten kokeilin toista Make Up Storelta vasta hankittua väriä ulkonurkkaan. Turkoosin vihertävä Moist sopeutuikin muihin väreihin oikein mukavasti. Moonglow on täydellinen sävy minulle, sillä siihen sopivat kaikki lempisävyni; kullat, violetit, turkoosin siniset sekä vihreät. Molemmissa meikeissä rajasin silmät Urban Decayn mustalla Perversion luomivärillä ja pohjustin silmät UDPP:llä ja Pixie Epoxylla.

Minusta nämä olivat raikkaita meikkejä kesään, koska sävyt ovat kirkkaita ja kohtuullisen vaaleita. Varjostukset jätin kokonaan pois vähentääkseni työtä ja jotta meikit tosiaan säilyisivät kevyinä. Tulen varmasti tekemään samantyylisiä meikkejä enemmänkin kesän aikana ja yritän keksiä uusia väriyhdistelmiä.


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni käytety merkit ovat eläinkokeettomia, tosin Urban Decay on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

4 kommenttia :

 1. Teet aina meikkejä jotka ei sovi värilliseti yhteen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No makujahan on monia. Onneksi kaikki saa meikata ihan niin kuin itse haluaa ;)

   Poista
  2. Mun mielestä teet ihania meikkejä ja sun blogi on ihana <3

   Tiia

   Poista