keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Lisää kohtalokasta naista

Femme Fatale on kyllä ihan huippu löytö indiekosmetiikan saralta. Ensi tilauksella jo ihastuin väreihin ja laatuun ja tiesin, että tulen hankkimaan FF:n luomivärejä jatkossakin. En ollut aikonut ihan heti toista tilausta australialaiselle firmalle tehdä, mutta kun Facebookissa tuli ilmoitus, että Femme Fatale myy joitain luomivärejään alennushinnoin, en voinut vastustaa kiusausta. Tilasin alennettuun 2,90AUD (n. 2,43e) hintaan kolme täysikokoista luomiväriä ja kaveriksi näille ekasta tilauksesta tutun Moonglow'n minikoossa sekä muutaman näytekokoisen värin.


Pääkallokuvioiset täysikokoisia värejä, Femme Fatale tekstinen minikoko ja yksi näytepusseista!


Femme Fatale uudisti hieman hintojaan ja toi samalla tarjolle minikoot luomiväreistä. Minikoot ovat mielestäni loistava uudistus, sillä itselläni on niin paljon luomivärejä, että täysikokoisia purkkeja viitsin ostaa aika harvoin, ja näytekoot ovat puolestaan liian pieniä lempisävyistä. Näytteet maksavat edelleen 1,10AUD (n. 0,92e), täysikoiset värit ovat nyt 5,75AUD (n. 4,80e), ja minikoot 3-3,10AUD  (n. 2,50-2,60e) riippuen haluaako purkkiin sirottimen vai ei.  Minimitilaus nousi 8AUD:iin (n. 6,70e), mutta postikulut Australian ulkopuolella laskivat 7AUD:iin (n. 5,90e). Pelkkiä näytteitä sisältävät tilaukset saa edelleen postikuluitta joka maailman kolkkaan!


Yläkuvassa ensimmäinen satsi värejä luonnonvalossa ja alla samat värit keinovalossa. Swatchit tehty jälleen kerran Pixie Epoxyn päälle!

Taas yllä luonnonvalo ja alla keinovalo. Ylemmässä kuvassa ylärivin värien nimet ja alemmassa alarivin nimet.

Tästäkin tilauksesta löytyi kyllä ihan mielettömiä sävyjä. Ylemmän kuvaparin suosikit ovat ehkä kauniin sininen Endless Winter ja vihreällä hohteella varustettu Desecration. Onnistuin jopa saamaan Desecrationin hohteen näkymään keinovalokuvassa! Polymorph, Poison ja Hibernate ovat tilaukseni täysikokoiset värit. Kivoja värejä ovat täysikokoisena ostetutkin, Polymorphilla saa aikaan kivan smokey eye -meikin.

Alemmasta kuvaparista löytyy tilauksen suurimmat suosikit. Moonglow'ta olen jo hehkuttanut ja swatchasin sen tälläkin kertaa ja onnistuin keinovalokuvassa jo saamaan sen hohdetta esiin. Muita suosikkeja ovat Spark of Life, Shadow Dance, Unholy ja ehkä itselleni yllätyksenä Icemist Diamond. Spark of Life on oikea kummitusväri, se hohtaa aavemaisen vihreänä ja tuo mieleeni lapsuudesta tutut pimeässä hohtavat lelut. Shadow Dance on yllättävän upea harmahtava sävy, jossa on pinkkiä ja sinistä kimallusta. Alemmasta keinovalokuvasta näkyy miten kimalteet saavat Shadow Dancen näyttämään välillä violetilta. Unholy on mustapohjainen väri, jossa on väriä vaihtava shimmer. Itse näinkin shimmerin hohtelevan sekä vihreänä että punertavan lilana. Luonnonvalokuvassa voi aavistaa vihreän värin kun taas keinovalokuvassa näkee shimmerin hohtelevan lilana. Icemist Diamond ja Mysticism olivat tilaukseni ilmaisnäytteet. Icemist Diamond yllätti upeudellaan. Se on valkoinen väri, jossa on kirkkaan turkoosinsinistä shimmeriä. Itse olin välillä näkevinäni shimmerin vaaleanlilahtavanakin...Mysticism on kaunis punaisen lila väri sinisellä hohteella, mutta valitettavasti juuri sen tyyppinen ettei se todennäköisesti sovi minulle yhtään.


Suosittelen Femme Fatale Cosmeticsia kaikille, jotka ovat suostuvaisia käyttämään jauhemaisia värejä. Sävyistä löytyy paatuneimmallekin luomivärihamstraajalle uusia ja uniikkeja tuttavuuksia. Femme Fatale myi luomivärejä alennushinnoin käsittääkseni ulkonäköuudistusten vuoksi. Pääkallotarralliset purkit siis ovat vanhaa mallia. Alennettuja luomivärejä oli muuten vielä muutamassa sävyssä jäljellä, joten nyt on vielä tilaisuus napata todella edullisia luomivärejä!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Femme Fatale Cosmetics ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti