tiistai 24. heinäkuuta 2012

Myrkyllisten meikkien paluu

Venomous Cosmeticsin omistaja Tracy sai äitiyslomansa pidettyä ja firma on ollut taas jo hyvässä vauhdissa. Tracyn äitiyslomakin kyllä taisi olla aika työntäyteistä, sillä sen aikana Venomous Cosmeticsin nettisivut ja meikkikokoelmat uusittiin. Tilasin kaksi uutta Lip Poison -huulikiiltoa kokeiluun ja sain lisäksi näytteet kahdesta muusta Lip Poisonista. Kuvien jälkeen vielä vähän infoa VC:n uusista kokoelmista!


ostokset + näytteet
Kuvissa ylimmäisenä Little Red Bikini ja toisena Stroll Along the Shoreline. Värit näyttävät huulilla yllättävän samanlaisilta, vaikka erojakin löytyy. Little Red Bikini on oranssihtavan punainen, jossa on kultaista kimallusta. Stroll Along the Shoreline on korallisempi/persikkaisempi punainen ja siinä on hopeista kimallusta. Molemmat ovat läpikuultavia, mutta pigmenttisiä. 
Näytteistä ensin Sun-kissed. Se on hyvin läpikuultava, hennon punertava, jossa on reilusti kultaista kimallusta. Alimpana pinkki Birthday Girl. Se on voimakas barbimainen pinkki, mutta yllättävän käyttökelpoinen levitettynä kevyemmin. Kaikki Lip Poisonit ovat todella pehmeän ja kosteuttavan tuntuisia. Birthday Girl on Tracyn syntymäpäiväväri, muut kiillot Just Beachy -kokoelmasta.

Molemmat tilaamani kiillot ovat olleet ahkerassa käytössä ja suosikkia on vaikea valita. Jos näistä kahdesta pitäisi vain toinen valita, niin ehkä kuitenkin päätyisin Stroll Along the Shorelineen, se on varmasti kaunein korallisista/persikkaisistaa kiilloistani ja hopeainen kimalle erottaa sen useimmista kiilloista.  Pidin myös näytteenä saaduista väreistä yllättävän paljon!


Kiillot kädelle swatchattuna samassa järjestyksessä kuin yllä olevissa kuvissa ja tekstissä!

VC on tauon jälkeen julkaissut ihanan valikoiman huulikiiltojaan, Lip Poisoneja, sekä uutena huulituotteena hoitavat huulikiillot Lip Saversit. Lip Poisonit ovat edelleen 7,8ml putkiloissa ja maksavat 6$ (n. 5e). Lip Saversit ovat hoitavampia kuin Poisonit eikä niissä ole yhtä paljon pigmenttiä. Huulten pelastajat ovat 10ml tuubeissa ja maksavat 6,25$ (n.5,20e). Lip Saverseja on saatavana eri mauissa ja väreissä. Peruskokoelman mauissa on mm. purkkaa ja vesimelonia ja tällä hetkellä myynnissä olevassa Sweet Treatz -kokoelmassa on makuja hattarasta kakkutaikinaan! Toivottavasti ehdin tilata Sweet Treatz -kokoelmasta jonkun Lip Saversin. Joka tapauksessa jotain Lip Saversia aion jossain välissä kokeilla.
Lip Poisoneista on tällä hetkellä myynnissä kolme kokoelmaa sekä Tracyn syntymäpäiväväri. Mielenkiintoisin kokoelma on kolmen kiillon Blackout, jonka kaikki kiillot ovat mustia eri värisillä kimalteilla. Lisäksi myynnissä on erittäin kirkkaita (mm. sininen ja vihreä) värejä sisältävä Need Sunglasses? -kokoelma ja hieman hillitympiä värejä käsittävä Just Beachy.

Venomous Cosmetics on selvästi panostanut nyt enemmän huulituotteisiinsa sillä luomivärejä on tällä hetkellä myynnissä vain Just Beachy -kokoelmaan kuuluvat 4 jauhemaista väriä ja 4 puristettua väriä sekä uusimman Watercolor Your World -kokoelman 5 puristettua väriä. Watercolor Your Worldin luomivärit voi halutessaa ostaa myös rasian kanssa 1,50$ (n. 1,20e) lisähintaan. Luomivärien hinnat muuten ovat 1-2$ (n. 0,85-1,70e) näytteistä ja 6,50$ (n. 5,40e) täysikokoisista väreistä.

Venomous Cosmeticsin sivut ovat vielä osittain työn alla ja lisää tuotteitakin on tulossa!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Venomous Cosmetics ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Oih..noi Blackoutit kuulostaa..hmm..sanoisinko..tylymäisiltä =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) ne on kyllä aika mielenkiintoisia. En oo vielä nähnyt missään kuvia niistä ihan käytössä, mutta toivottavasti jossain vaiheessa sellaisia löydän!

      Poista